Rusya Paylasim Alani

bizde ilk geldigimizde baska sehirdeydik biliyorum yanlizlik cok kotu ama cocuklarla zaman daha guzel geciyodur

tekrar merhaba serap.ismimle hitap etmende tabiki sakınca yok canım.işte merkezde yasamamanın sıkıntısını 2 gündür yine yasıyoruz.internet calısıyo mu calısmıyo mu belli degil neyse bugün iyi galiba.cok haklısın merkezde olmak iyi olacak ins.benim turk arkadaslarım ,cocukların ise farklı sosyal faaliyetleri olacak.umarım bunlar cabucak kısmet olur.kendine iyi bak..

merhaba hosgeldin.mümkünse benim beynime yuksek kapasitede rusca yukleyebilir misin?saka ama ne guzel olurdu.sizi tanımak isteriz...

tesekkurler iyiyim.herseyi soguk olan ulkede yasamaya calısıyoruz iste.sıkıcı ve bunaltıcı.ben 3 cocuk annesi ve 38 yasındayım.15 aydır rusyadayız.kısaca boyle ya siz?

selam hosgeldin kac yıldır rusyadasın?seviyo musun?alıstın mı?biraz yazarsan sevinirim.

sim hosbulduk neredeyse on senedir rusyadayim Moskava, Petersburg ve Krasnadarda yasadik daha cok Moskovada oturduk sevmiyorum ama mecburen yasiyoruz alistik heralde.

merhaba arkadaslar bende Moskavada oturuyorum iki cocugum var gorustugum arkadaslar var ama sizinlede tanismak isterim eger sizde isterseniz.

sinemcim biz adinsovada oturuyoruz sen neresindeydin moskovanin bende cok isterim gorusmeyi

nesinden mesela faydalanabiliriz ? :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…