- 27 Eylül 2013
- 131
- 3
- 34
. Selam uzun zamandır girmiyordum cok şey yazılmıs yetişip okuyamadım.hayırlı olur umarım yeni bir hayat moskovada canım yardımcı olablcgmz bişey varsa
Kaç kişiyiz suanda hala moskovada olan bakalım?
Kaç kişiyiz suanda hala moskovada olan bakalım?
Slm cnm. Ben de buralarda yalnizim saniyordum. Kaç yıldır burdasın, yakınmıyız acaba
Moskovada cok türk var cnm yeni geldiysen oyzdn böyle hissediyorsundur.nerde oturuyorsun
Çok dikkat ediyorum etrafımda bir tane bile göremedim maalesefbüyük ihtimalle yeni oldugum içindir. 6 aydır burdayım. Yakinmiyiz acaba? Hangi semtte kaliyosun ? Calisiyomusun ? Çok sordum galiba:)
Evdeyim çalışmıyorumcanım ,новые черемушки tarafına tasınıcaz bikaç ay içinde işten dolayı.sen nerdesin hangi metro?
Çok dikkat ediyorum etrafımda bir tane bile göremedim maalesefbüyük ihtimalle yeni oldugum içindir. 6 aydır burdayım. Yakinmiyiz acaba? Hangi semtte kaliyosun ? Calisiyomusun ? Çok sordum galiba:)
Bize en yakin metro planernaya. İnş yakınızdır, bi bakıyım
Sen öbür uçtasın canım.ordan arkadaslrm var snn oturdugun tarafta.görüşüyoruz sık sık
Eveett maalesef bi uçtan bi ucaaama çok sevinirim gôrüşme imkanimiz olursa,hatta arkadaşlarınlada tanışmayı çok isterim :) khimki mega center a yakınlar mı acaba ? Heycan yaptım şimdiiiii