Rusya Paylasim Alani

Moskovada cok türk var cnm yeni geldiysen oyzdn böyle hissediyorsundur.nerde oturuyorsun

Çok dikkat ediyorum etrafımda bir tane bile göremedim maalesef büyük ihtimalle yeni oldugum içindir. 6 aydır burdayım. Yakinmiyiz acaba? Hangi semtte kaliyosun ? Calisiyomusun ? Çok sordum galiba:)

Çok dikkat ediyorum etrafımda bir tane bile göremedim maalesef büyük ihtimalle yeni oldugum içindir. 6 aydır burdayım. Yakinmiyiz acaba? Hangi semtte kaliyosun ? Calisiyomusun ? Çok sordum galiba:)

Evdeyim çalışmıyorumcanım ,новые черемушки tarafına tasınıcaz bikaç ay içinde işten dolayı.sen nerdesin hangi metro?

Evdeyim çalışmıyorumcanım ,новые черемушки tarafına tasınıcaz bikaç ay içinde işten dolayı.sen nerdesin hangi metro?

Bize en yakin metro planernaya. İnş yakınızdır, bi bakıyım

Bize en yakin metro planernaya. İnş yakınızdır, bi bakıyım

Sen öbür uçtasın canım.ordan arkadaslrm var snn oturdugun tarafta.görüşüyoruz sık sık

Sen öbür uçtasın canım.ordan arkadaslrm var snn oturdugun tarafta.görüşüyoruz sık sık

Eveett maalesef bi uçtan bi ucaa ama çok sevinirim gôrüşme imkanimiz olursa,hatta arkadaşlarınlada tanışmayı çok isterim :) khimki mega center a yakınlar mı acaba ? Heycan yaptım şimdiiiii

Merhaba arkadaşlar, şuan burayı aktif kullanan var mı acaba bilemiyorum ama şansımı denemek istedim.. Eşim moskova dan iyi bir iş teklifi aldı ve biz değerlendirmeyi düşünüyoruz. Fakat benim kafam çok karışık. Orada hayat nasıl hiç fikrim yok. Benim 4 yaşında bir oğlum ve 4 aylık bir kızım var. oğlum burada anaokuluna gidiyor. Orada türk okulu yok sanırım. İnternatiınal scool a gönderen var mı aranızda? Günlük hayat biz bayanlar için nasıl? Alışveriş yapmak gezmek vs çok mu zor? evler yeni mi iyi evler ne kadar ücretleri vs çok soru bar aklımda... acaba bana yanıt verecek arkadaşlar varmı burada?

Merhaba kizlar, ben bisey sormak istiyorum, rusyada dogum yapan var mi aranizda? Burada dogum yapinca cocuga rus vatandasligi veriyorlar mi? Cevaplarsaniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…