merhaba arkadaşlar
hatırladınız mı beni :)) ya kızlar bi sorunum var bana yardımcı olursanız çok sevinirim ve duacı olurum sizin için. eşim şu an moskovada ev arıyo ama hala bulamadı eve ihtiyacımız var ne olur aklınızda olsun hani duyarsanız yazın bende eşime söyleyeyim bir baksın yada telefonunu verin hiç olmazsa. özellikle inci sen oralısın senin tanidiığın vardır belki.. eşimin baktığı evler 1 odalı bin dolar diyo ya gerçekten öylemi. daha uygun bişey bulamazmıyız oradan .bu arada türkçe öğrenmek isteyenlere geldiğimde türkçe öğretirim ben türkçe ğretmeniyim
size bu konuda yardımcı olabilirim.hadi şimdiden çooook teşekkürler allah yardımcınız olsun .bu arada herkesin ramazanı hayırlı olsun.fisfisfisa.s.
Merhaba, arkadaşlar. Özür deleyerek söylemek zorundayim, ben anlam veremedim neden rusları soğuk yüzlü düsünüyorsunuz. Rusları soğuk üzlü olmasını sebebi sizler de biliyorsunuz ki burada milyonrasca karışık insanlar yaşiyor, ve bundan dolayidır ki Ruslar her zaman soğuk yüzlü görünürler. Bundan 15-20 yıl öncesı Sosyalızm vardı, ve her şey normaldı. Ne zaman Sosyalizm dağıldı burada olaylardan dolayı Rus insanin kimseye güveni kalmadi. Ve bundan dolayıdır ki Rusları yüzü soğuk görünür.
ewet scorpi hakli biz 2 odali ewde 860$ a oturuyoruz burda ev kiralari cok pahali ve moskovanin icinde degiliz sadece yeni bine oldugu icin o kadar para veriyoruz yazik yani ama eski binalarda cok pis o yuzden en guzeli yeni binalari tercih etmek