Rusya Paylasim Alani

merhaba arkadaşlar..aranızda rusça bilen bir arkadaşımızdan küçük bir yardım almak istiyorum.birkaç cümleyi çevirme konusunda.yardım etmek isteyen olursa gerçekten çok mutlu olurum.

merhaba arkadaşlar..aranızda rusça bilen bir arkadaşımızdan küçük bir yardım almak istiyorum.birkaç cümleyi çevirme konusunda.yardım etmek isteyen olursa gerçekten çok mutlu olurum.

selams, nassi bi cumle, ben biliyorum rusca.. ama cok zor olmasin naniknanikyardimci olabilirsem sevinirim byezz...:smiley-cool:

rusya,moskovada yasayan arkadaslar, size bi haberim var. "Tsaritsino" denen yerde cok guzel bir kocaman park acilmis. cok guzel esinizle yada arkadaslarinizla doya doya gezebileceginiz yer. icinde tarihi binalar var cok guzeller, icinde akan su var, orman var, dans eden sular var, yani cok guzel ve insani rahatlatici bir yer, bu 1eylulde de acilisi var. gerci o gun cok kalabalik olur buyuk ihtimal. gitmenizi tavsiye ederim . bu arada moskovada begendiginiz gezdiginiz yerler varsa burda paylasmamiz bence guzel olcak. kalin saglicakla a.s

merhaba scorpi,ben Ayşel.bu bilgi hosuma gitti sagol.Çok yakında bende moskovaya taşınıyorum.çocuklarlla giderim inş.Belki seninlede tanısırız.ben metroyu kullanmayı ögrendim. sanırım bulabilirim senin yasadıgın yeri.şimdilik hoscakal

Kizlar sizleri kiskanmaya basladim haberiniz olsun:)

Cünki ben Moskovada olablmek icin neler vermezdim Nisanlim orda ve ben onu cok özlüyorum
Scorpi o dedigin yerde ne güzel gezerdim degilmi simdi ben askimla of kizlar bu ask deli bir sey ya

tabi orda zaten cifte kumrular dolasiyor, guzel bir yer ama baya rahatlatici. 1eylulde sanirim cok kalabalik olcak acilisina Vladimir Putinde gelir sanirim,senin gelebilme durumun yokmu moskovaya ?

ne guzel baya cesaretlisin.. ben nadir kullaniyrm metroyu yani zorunda kaldikca.. cok karisik geliyor bana aslinda karisik deilde bide bebek arabasiyla dolasmak zor oluyor metroda... ok umarim tanisiriz hoscakal dosvedanye :)) bu arada rusca deersler nassi gidiyor?:1rolleyes:

ögretmen rus oldugu icin tabiki biraz zor oluyor.avantajlarıda var.cok cok yeni kelimeler ögrenmek lazım .benim hafızamda tutamama gibi bi sorunum olmasa daha iyi olabilir.neyse o da olur .bu arada senin bebek cok mu kucuk?

ögretmen rus oldugu icin tabiki biraz zor oluyor.avantajlarıda var.cok cok yeni kelimeler ögrenmek lazım .benim hafızamda tutamama gibi bi sorunum olmasa daha iyi olabilir.neyse o da olur .bu arada senin bebek cok mu kucuk?

insallah zamanla ogrenirsin.. ya sicaktan sikayet ediyorduk artik soguk havalarda yaklasiyor sanirim.. evin icinde bile usumeye basladim artik pencereleri kapatiyoruz geceleri, bi yandanda iyi oldu cunku bebisimde baya bunalmisti, kucuk sayilir daha 11 aylik ALLAH'in izniyle 1yasina girecek Insallah eylulde :asigim:

selams, nassi bi cumle, ben biliyorum rusca.. ama cok zor olmasin naniknanikyardimci olabilirsem sevinirim byezz...:smiley-cool:

öncelikle teşekkür ederim.aslında bu msjın rusça olduğundan emin diilim bile sadece bir tahmin ama umarım ööledir.olduğu gibi yazıyorum:

Ti plohoy i ne4estniy.ti bolshe mne ne pishi nikogda.a ne ya budu pisat tebe.obmanshik.

Scorpi bizim durum biraz karislk ben cok istesemde simdilik gelemem ins bir gün kismet isi artik

sen ruscada bayagı iyimisin?kac yıldır burdasın ve ogrenmek icin neler yaptın biraz bilgi istesem?Almancayı hic sevmezdim ama simdi o bile kulagıma daha hos geliyo valla.bebegin cok kucukmus Allah hayırlı evlat eylesin sanada kolaylıklar versin.gene yazalım tamam mı?

cnm sen nereliisin turkiyedemi yasiyorsun? sir deilse mu msj kime ait? sana yakin bir insanami?fisfisfis k.e.b

evt ruscam iyidir rahatlikla anlayabiliyrm konusmakta ama pek pratigim yok ama genede konusurum... ben orta asya dogumluyum ama liseyi unv.teyi turkiyede okudum uzun zaman turkiyede yasadim halada ailem orada.. ben buralardayim.. tabiki inglizce almancanin yaninda rusca zor bi dilya cokta zengin bi dil... grameride oyle erkek icin ayri konusuyrsn bayan icin ayri... keske turkce bilen rus dil ogretmeni bulsaydinizya oyleleri cok bence... a.e.o.

arkadaşlar msn adresini burdan mı veriyosunuz
ama başkasının eline geçerse yani kötü niyetli falan olursa o zaman ne yapacağız.:) bu arada havalar nasıl soğudumu .moskovaya gelince mutlaka görüşelim scorpi ,aysel yani nasip olursa .ama taaaa yılbaşından sonraya kalıyo tanışmamız.olsun hayırlısı bu arada eşleriniz nasıl karşılar gidip gelmeyi... hadi Allah yardımcınız olsun . Kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…