Rusya Paylasim Alani

Ben bir sene kadar Rostov'da kaldım, Temmuz ayında geri döndüm. Siz hangi şehirdesiniz?

Merhabalar

Ben de şu an tatil için Türkiye'deyim ama Moskovada yaşıyorum 9 yıldır :)

.selam biblo
Merhaba! Rusya nasil? Severmisiniz? Ne yapiyorsunuz orada?
demissin ya) ben moskovada butun duygulari iyi ,kotu yasiycak kadar vakit gecirdim.
esimin isi dolayisiyla burada yasiyorum.
sevgiler

sureklı olarakmı orda kalıyosun.benım esım orda benımde orada yasamam soz konusu olabılır.pek begenmedım amaa

Merhaba ben Moskovada yaşamıyorum ama çok oldum orda benim akrabalarım hepsi orda.Çok güzel Moskova,ama ben pek begenemdim.Bu arada rusca bilen varmı arkadaşlar,ben bilirimde:1yes2:

moskovada yaşayan memleketimin insanları sizlere sevgilerimi sunuyorum... bu sehirde benim gibi canı sıkılan bayan arkadaşlarla tanışmak isterim bilgi ve deneyimlerimizi paylaşmak için...XXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Mesaj editlenmistir....

slm benim eşim rusyada çalışıyo.bu yaz moskovaya gelicem kısmetse oraları nasıl çok merak ediyorum

su nur eşim orada demişsin çocuğun var mı varsa türk okulunamı gidiyo merak ettim

slm tarçın benim eşim rusyada ama ben orada yaşayabilirmiyim bilmiyorum yanına gitmek istiyorum ama çocukların okulu burada siz oğlumu okula yazdırıyorum demişsiniz türk okulları var mı?bu arada takılarınıza ve şapkalarınıza bayıldım ellerinize sağlık

Kir Cicegi Bende Sevgilerimi Yolluyorum Sana Her Zaman Gurbette Dostluga Acigim Canim

Irem Kizim Daha 2.5 Yasinda Simdilik Krese Gidiyo Rus Kresi Cokda Memnunum Evimin Yaninda Cokda Guzel Kres Sistemleri

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…