Rusya Paylasim Alani

Msn Adresini Ozel Mesajla Gonderiyoruz Arkadasim.havalar Iyiden Iyiye Kendini Hissettiriyo Soguyo Yani.eşim Kendi Istemesede Benim Arkadasligima Karismaz .bu Konuda Iyidir.sen Gelde Gerisi Kolay Inşaallah .sende Kendine Iyi Bak

Scorpiiii Nerdesin Dun Geldim Ama Yoksun Eskisehire Gecemedim Maalesef Moskovadayim Msn In Kapali

slm ben serap bende moskovada yasiyorum. esimin isi nedeniyle burdayiz. 4 aydir burdayim ama cok az turk bayan arkadasim var tanismaya nedersiniz....:sm_cool:

merhaba gaye.sen moskovada mı öğrencisin yoksa başka bir yerdemi öğrencisin ve ayrıca hangi okulda okuyorsun yani yüksek okulmu ..

mrb sevramu ben eskisehirde ogrenciyim anadolu universitesi acikogretim fakultesi ama moskovada yasiyorum esimin isi nedeniyle

slm ben serap bende moskovada yasiyorum. esimin isi nedeniyle burdayiz. 4 aydir burdayim ama cok az turk bayan arkadasim var tanismaya nedersiniz....:sm_cool:

mrb serap burdami turk arkadaslarin var ben 10 aydir burdayim ama benim yok moskovanin neresinde oturuyorsun

Hosgeldin Serap Bende 15 Aydir Rusyadayim.bu Kulüpteki Arkadaslarimdan Başka Hic Türk Tanimiyorum.belki Hepimizde Bigün Tanisiriz.gorusmek Uzere

Scorpi sen kaybolma vala sensiz kimseden ses cikmiyor burda:)
Hafta sonu olunca sanirim esinle dolastin kayboldun bende merak etmeye baslamisdim

Scorpi sen kaybolma vala sensiz kimseden ses cikmiyor burda:)
Hafta sonu olunca sanirim esinle dolastin kayboldun bende merak etmeye baslamisdim

estagfirullah efet alis-verise ciktik birazda dolastik havada guzeldi... 1eylul moskova sehrinin dogum gunuydu ya,etrafta civil-civildi bayraklar falan... simdilik dosvedanye!!

evet burda kursta tanistigim ve ailece disarda gorustugumuz bibirimize gidip geldigimiz arkadaslarim oldu. Daha yeniyim ama istedgim yere gidip gelebiliyorum ve biraz rusca konusa biliyorum. 10 aydir kimseyle tanismadinmi neden? ben esimle bereber metro varsavskayada oturuyoruz.

hosbulduk canim tabi bende seninle tanismayi isterim. !5 aydir neler yapiyorsun evdemisin hep. oyuzdenmi arkadasin yok. siz nerde yasiyorsunuz?biz varsavskaya metrosunda oturuyoruz.

tekrar merhaba ,15 ayda cok dısarı cıktım tabiki ama bana Turk bayanlar nedense hic rastgelmedi.biz su anda moskovanın 100 km kadar dısındayız.Ama bayram sonrası moskovaya tasınacagız.sanırım o zaman mutlaka tanısırız seninle.coluk cocuk var mı bu arada?

Iyiyim Ayselcim Sen Nasilsin Ya Ben Senin Msn I Eklemistim Ama Senin Msn Hep Kapali Olunca Sildim Neyse Scorpiden Alir Tekrar Eklerim Gorusmek Uzere

bende iyiyim sagol canım.bizim burda internet sorunlu calısıyo biraz.bi de bilgisayarları boş yakalamak zor oluyo malum 3 cocuk.ama artık okul basladı sorun yok gorüşürüz inş.

elbette tanisiriz senbir gel. kurrsa gitmeyi dusunuyormusun yada gittinmi. moskova merkezde cok kurs var. biz yeni evliyiz cocugumuz yok. sizin varmi?

günaydın serap iyisin inş.2 gündür sitede sorun oldugu icin sayfalara ulaşamadım.şimdi iyi .ben moskova dısında yasadıgım icin burada rus bir ögretmenden ders aldık.ama tabi türk olsa idi daha fazla yol alırdık galiba.yinede çat pat idare editorum.benim 3 cocugum var.19-13 ve 10 yaşlarında.

iyi aksamlar. ayselcim desem yanlis anlamassin umarim teyzemle adassiniz.cocuklardami burdalar.inaniyorumki buraya gelmek hem senin hemde cocuklar icin daha iyi olacak cunki burda cok turk var o yuzden kendini yanliz hissetmeyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…