drasviti devuşki....türkiyedeyim ama çok ilginç rusyayı ozledim burada sokağa çıkınca....bende 8 aydır burdayım artık çat pat rusça konuşuyorum ama konuşulanları pek te anlamıyorum daha çok diyalog kurarsam sanırım aşarım bu sorunu...dasvidanya
evt mesafeler cok uzak hele metro cok karisik.tek basima kullanamiyorum. yakin olsaydik buyuk marketlere falan beraber gidip gelirdik. biliyorsun burda ashan var ist.un carrefour'u. fazla kullanmadigin mail adresi varmi?oraya yollardim msn adresimi. evt bencede bir an once ogrenmeye calis ruscayi. birde dogum burda yapmayi dusunuyorsan lazim olacak. doktorlara az cok derdini anlatabilmen icin ve onlari anlaman icin. ben bile esime demistim nasil derdimi anlatirim doktorlara burada dogum yaparsam diye. cunku ilk sene bende hic senin gibi konusmak ogrenmek istemiyordum..[/QUO XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX mil adresim msn adresini buraya atabilirsin
Mesaj editlenmistir.....
haklısın işe başladım sikıntıdan aksamları 7 den sonra serbestim goruselim ok
gayecim ben de şu an hamileyim ama türkiyedeyim .eşim orada sana şunu sormak istiyorum .orada doğum yapacak olsam nerede ve nasıl olacak be rusça bilmiyorum ayrıca heryer birbirine çok uzak .orada özelde doğum yapmak çok pahalı dediler nasıl bu durumlar beni aydınlatırmısın canım .okuyan diğer arkadaşlardan da yardım istiyorum şimdiden teşekkürler.