Bebek aldırmak büyük günah olduğunu biliyorum.Elhamdulillah ben de müslümanum.benim dinimde bebek aldırmak büyük günah oldugu için bişey yapamadım.yoksa Rusyada bir bebek asla istemezdim.
Çocuklarım olmasaydı ne yapardım bilmem.Onlar benim herşeyim.Allah sanada 2 çocuk vermiş ne güzel.Ya onlarda olmasaydı ne yapardın?.
Moskovada en çok hastane belki çok komforlu değil ama en önemli-orda çalişan doktorlar tecrübeli.Sen korkma herşey iyi olacak! Peki doktorla nasıl anlaşıyorsun?Eşin mi tercumanlık ediyor?doktor başka bir hastanenin başhekimiymiş.dogum için o hastaneyle anlaşmam gerekiyormuş.
ben sana özel mesaj la gondermeye çalıştım galya.ama senin ozel mesaj alma ayarlarının kapalı oldugu uyarısı veriliyor.profilim seçeneginden açarsan mesaj alır ve gonderebilirsin sanırım.
Hoşbulduk canım ben Türküm, dedigin gibi aslında fark etmez ya Türk veya rus oluşumuz.hoşgeldin aramıza Lavinya.MOskovada yaşıyan Türk arkadaş mısın rus arkadaş mısın?aslında farketmez sadece meraktan sordum.iyi dileklerin için çok teşekkür edrim.daha fazla tanışmak dilegiyle..
Merhaba Lavinya!.a.s.
Aramıza hoşgeldin!
Hoşbulduk canım ben Türküm, dedigin gibi aslında fark etmez ya Türk veya rus oluşumuz.
Önemli olan burada yardımlaşmak ve yeni dostluklar oluşturmaktır.
Tabiiki daha fazla tanışacagız,Istersen özelde Msn adresini gönderebilirsin.
Görüşmek üzere.
Ayselcigim ben senin ozel mesajini alamadim,:1no2: ben sana msn adresimi gonderdim. Gorusmek dilegiyle.selam tekrar sana özelden msn adrsimi yolladım.oradan uzun uzun yazışırız artık.Moskovalı ile bayagı tanıştık.ne güzel arkadaşlarım oluyor.çok mutluyum.
Merhaba!a.s.
Ben yeni üye oldum.Ben de Moskovada yaşıyorum.Ben rusum.Eşim türk.Daha birkaç sene burda yaşamak planlıyoruz.
İki çocuğum var-Emir ve Dilara.
Size rusça öğrenmek için yardım edebilirim isterseniz.
Privet!mahraba bende rusum suanda turkiyede yaşiyorum evliyim 2tane kızım var benim gibi rus gelinleri varmı burda