Rusya Paylasim Alani

YA ARKADAŞLAR NERDESİNİZ NİYE KİMSE BİŞEY YAZMIYO HAYIRDIR.
BİŞEY SORACAĞIM .ORDA İLKOKUL ÇAĞINDA ÇOCUĞU OLAN VAR MI VEYA OKULA GÖNDERİYOMUSUNUZ .NEREYE GÖNDERİYOSUNUZ TÜRK OKULU MU RUS OKULUMU EĞER RUS OKULU İSE NASIL YAPIYO ÇOCUKLAR .BANA ACELE BİLGİ LAZIM .ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
:uhm:

merhaba arkadaslar bende birsuredir sizlerden ayriydim maalesf ama simdi buradayim, benim oglum moskovada ucuncu sinifa gidiyor rus okuluna, cocuk icinde ebebeyinler icinde kolay degil ama istendikten sonra oluyor,suanda pek bir problemimiz yok.

sinem ve sevda merhabalar.sevindim geldiginize.sevda sen moskovaya geldin mi?Sinem sen kac yıldır rusyadaydın?nasıl dil ogrendin yazsana biraz canım..

merhaba aysel ben yaklasik dokuz yildir rusyadayim, bes ay kadar evde ders aldim okuma, yazma ve birazda konusmayi ogrendim, ruscayi iyi konustugumu soyleyemem ama kendi islerimi hallediyorum, sen nerede oturuyorsun ve kac yildir rusyadasin.

selam sinem.ben 18 aydır burdayım.bizde birkac ay evde ders aldık ama rus bir bayandı ögretmenimiz.o yuzden hem avantajlı hem avantajsız oldu diyebilirim.biz Şolkovskayada yaşıyoruz.sen nerdeydin ve calısıyor musun?

merhaba aysel ben metro dinamoya cok yakin oturuyorum, hayir calismiyorum esimin isi nedeniyle buradayiz, neden ogretmenin bayan olmasi avantajsiz oldu sadece merak ettim cunku buradaki ogretmenler genellikle bayan, sende kendinden biraz bahsedermisin mahsuru yoksa.

merhaba Sinem.Bende şolkovskayada oturuyorum ve bizde eşimin işi burda oldugundan rusyaya geldik.onceki yazımda ogretmenin rus bir bayan olmasından kastım Türkce bilmedigiydi.haklısın cunku burda kadınlar 1 numara.eger oretmen turkce rusca bilen biri olsaydı daha fazla ogrenme sansımız olurdu diye dusunuyorum.aslında Rusyaya biraz alıstım ben.ama acil gorusebilecegim Turk arkadaslar lazım. Cunku hic arkadasım yok.belki seninle tanısır ve gorusuruz sende istersen eger..

merhaba aysel tabiki gorusebiliz bana telofon numarani bildirirsen sana en yakin amanda ulasabilirim bende cok memnum olurum seninle tanismaktan, gorusmek dilegiyle.

merhaba ,nasıl sın,havalar nasıl orda soğuk mu ?yılbaşinda orada olmak çok güzel çünkü gerçek bir yıl başi havası tek orada var :a015:

selam liliya iyiyim sagol sende iyiysindir ins. evet hemde cok soguk hava karli ve her yer buz. yilbasinda buradayiz busene burasi gercekten guzel oluyor simdiden hazirliklara basladilar heryer isil isil, yakinda acikhava konserleride baslar.

daha önce de yazdım; cevap alamadım... rusya da yüksek lisans araştırıyorum...(voronezh üniversitesi mesela) bilgisi olan yok mu..? :uhm:
bir de aranızda belarus'ta yaşayan var mı..? minsk çok güzelmiş... :asigim:

Rusyadaki arkadaşlar hepiniz nerdesiniz yahu.Buhar olup uctunuz sanki.ne guzel burdan yazışıyorduk.Herkes bir anda nasıl kaybolur anlamıyorum valla.hadi çıkın ortaya artık çok sıkıldım.

selam. ben ist.da yaşıyorum ama eşimin işi dolayısıyla sık sık ukraynaya gidiyorum.odesa'da da bir evimiz var ama kiev, kırım, heryere gidiyoruz. moskwa'ya da gelmek istiyorum. eşim çok geldi ama ben henüz gelmedim. inşallah geldiğimde veya geldiğinizde görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…