Kendi anlatımları hariç biliyor musunuz? Tanıyor musunuz kendisini?
Burda yazılan her şeye inanmayın derim ben.
Siz sadece etiketleri saymışsınız.
Burda tutmayan bir şeyler var ama anlayamadım. Adam polis, kaba saba bir tip üstelik konu sahibesini hamilelik testine götürürken darp ediyor, başkalarıyla konuşuyor vb. Bu şekilde yaşayan eğitimli kadın ben tanımıyorum yok, kimse kendini böyle ititp kaktırmıyor, bir de kendinden daha az eğitimli erkek için paçavra olmuyor. Konu sahibesi iddia ettiği eğitim seviyesindeyse o zaman dediğim gibi dümdüz psikiyatri hastası. Ne olursa olsun konu sahibesi bir acaip, her konuda kendini övüyor, diğer konuda bana güzelim akça pakçayım öyleyim böyleyim yazmış eee neden oz aman polisin peşinde koşuyorsun, neden CEOlar kapında kuyruk değil demezler mi
Bilemedim, ilgi açlığı mı, kompleks falan mı neyse artık konu sahibesine git o problemini çöz çocuğu da dünyaya getirme yazdım ama tınlayan olmadı. Şimdi de bunaldım intihar edicem diyor, ne yazayım bu işin buraya gelmesi şaşırtıcı değil. Önce bize saydı sövdü ben süper anneyim sadece çocuğum var o bu diye attı tuttu biz de gençsin çocuk sahibi olmaya hazır değilsin yazdık diye hakaretleri banları yedik. Çocuğu bariz adamı bağlamak için istiyordu, adam tınmadı tabi, plan tutmayınca çaresizliğe düştü intihar edeyim diyor. 100000 kez çocuk işi çocuk oyuncağı değil, oyuncak etme yazdık. En son madem çocuğu doğurcaksın adam gibi annelik yapmaya çalış yazdık umarım onu dinler şu adamın peşinden heba olmayı bırakır.
yok tanımıyorum
gerçek mi değil mi onu da bilmiyorm -ya da genelde olduğu gibi hani bir kısım gerçektir bir kısım kurmacadır, bilemem. burada yazılana göre konuşuyorum sadece. tabi ki etiketlere bakıyorum genel bir profil var elimizde sadece ayrıntısını biz ne bilelim.
Cherry ben de zaten olayın tuhaflığını anlatmaya çalışıyorum. bu anlattığı profilden bu davranışlar çıkmaması lazım. ortada büyük bir sorun var...
eğitimli, sanırım tercümanlık ya da dil edebiyat filan okumuş bu kız, zaten ifade gücü de iyi kafası da sanki öyle gibi.
ailesinin de belli bir eğitim/kültür düzeyi babasının da maddiyatı var bence -hani ilgisiz, kızdan haberi olmayan, dünyadan haberi olmayan cahil ya da kayıtsızlıklarının verdiği rahatlık değil ailedeki. annesi çoğu konuyu biliyor daha bir de annem katı diyor. katı anne görmemiş.. benim annem-babam olsa ayılır bayılır ben 20lerimde bilmedikleri herhangi birinden gebe kalmış olsam
ülkede çoğu ailenin yapmayacağını yapıyorlar. (anne babasıyla başka sorunları olabilir, kimin yok?)
güzelmiş de.
genç de.
muhafazakar zaten değil, sadece cinsellik için ilişki yaşadığı zamanlar da olmuştu diye hatırlıyorum sanki. ben her konuyu o kadar ayrıntılı takip edemem ama bu konuda kendini eleştirdiğini/geliştirdiğini sanki anımsadım gibi.
neden polis peşinde koşar hah işte orada zaten ben patlıyorum
astsubay-polis gibi milliyetçi muhafazakar tayfanın daha fazla kafa olarak uyacağı, üniformalı, ataerkil ailelerden gelme ihtimali yüksek, meredith "rahatlığında" kızlarla ancak seks ilişkisi kuracak adamlara "bağlanması" inanılmaz tuhaf. (genelliyorum arkadaşlar profil çıkarıyorum sadece). bağlanmayı geçtim bu tiplerle ilişkisi bile tuhaf. hani yakışıklı, iyi seks yapıyor, fit diye takılsa duygusal bağ kurmasa onu da anlıycam. o da değil kedisine bakıyordu yetmedi ömür boyu bebesi çıktı bir de...adama yok o kızla konuşma, yok benimle foto at vs. diyecek kadar özgüveni düşük, kendini basitleştiren bir ilişki içinde. korkunç bu ya. ben öyle aileden gelcem öyle maddi durumu olcak öyle sülalem beni reddetmeyecek o kadar genç güzel olcam bi sürü ilişki tecrübem olcak vs vs de elin 25 yaşında veledine yalvarcam beni kaale al diye.. peh yani..(eğitimim bu kızı döver o yüzden onu şey etmedim, diğer etiketlerin hepsinde elime veriyor ama
).
hani mesela mafya avukatı kadınlar gider mafya babalarıyla sevgili olur ya. böyle kriminal aykırı tiplerle takılmayı seven kadınlar var. ama onlarda mis gibi (!) güç, para ve aksiyon var. ya da mafya "babası" adam baba figürü, kızların daddy issue meseleleri var kadından çok büyük adamlarla ilişkileri var filan. bunu takıldıları genç genç, toy toy, boş boş çocuklar yanlış bilmiyorsam... burada ne var bu ilişkinin bu kıza kattığı? hangi kompleksi hangi saplantısı sebep, bilmiyorum ki.
bu kız ne biliyim gece barda sahneye çıkan serseri, soliste
ne biliyim büyümemiş bir ergen gibi yaşayan çünkü sülalesi rahat, cihangirli bir Berkecana filan gider gibi geliyor bana mesela. var ya aslında büyük sanatçı (!) filan olan boş beleş tipler.
hani yine saçma ilişki olur da erkek profili çok başkadır.
hani CEOlar kuyruk olmayabilir, çünkü kızın davranış olarak sıkıntıları var yani ortada bu (neden bunu çözmüyor bilemem, psikoloğu hakkında bin tane yorum yapılmış zaten), CEO adamın böyle bir kızla uğraşacak vakti mi sabrı mı olur, Allah aşkına?
bu kızın reel bir arkadaş çevresi de mi yok mesela. CEO'ların kuyruk olmasını filan bırak bir kenara, şöyle bir arkdaşın olsa ve gerçekten bu olayları yaşasa bir silkelemek istemez misin?