Ruhsal olarak ölmüş gibiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladim zemin bozuk senin gücün yok
Ama bizlerin ufacık sözü seni mahveder. Çok hassassin bebeğin sana ihtiyacı var
Bu dönem her yaşadığın onu etkiliyor lütfen sakin olmaya calis
Teşekkür ederim yorumunuz için. Normalde benden pek hoşlanan bir üye değildiniz ne bileyim çok saçma gelecek belki ama yorumlarınız bile mutlu etti.

Kedi de ondan bir parça gibi geliyor olabilir
Bebeğe de o gözle bakma ihtimalin seni çok zorlar. Bebek doğmadan uzman biri ile yol almalısın
Evet aslında onun kedisi gözüyle bakıyorum. O hayatını yaşarken ben hala onun işini görüp kedisine bakıyormuşum gibi..

Teşekkür ederim yorumunuz için. Normalde benden pek hoşlanan bir üye değildiniz ne bileyim çok saçma gelecek belki ama yorumlarınız bile mutlu etti.

Ben burada çok az insani insan olarak hatırlarım çoğu msjim ana ve olaya yönelik olur ve o an biter
Geçen bir uye çok kızdı ama bilerek kötü polis oldum bazen tercih ederim karşıdakinin duyması gerekeni yazarim oda acil terapi almalıydı ve ilk defa o konuda kabul etti benim için yeterli-
İnan hatırlamıyorum kişisel olarak ne yaşadığımızı hersey bizler için bazen kendi kendimize yapariz o ayri bu sitede en nefret ettiğim üyeler istisnasız hayvan düşmanıdır diğerlerini ana göre yazar sonra unutur geçerim umarım kendimi anlatabildim

Bu hafta psikoloğumun bana tek dediği şey oldu; siz güzel seven bir kadınsınız. Erkekler kendilerine bu kadar faydası dokunmuş bir erkeği unutamazlar. Muhakkak bir süre sonra size yine yazacaktır. Bir ilişki düşünüyorsanız hemen yanıt vermeyin, biraz beklesin. Kendi çabalasın minvalinde şeyler.
O nasıl psikolog ya. Kuaförüm bile daha bilimsel nesnel analizler yapar.

Bu hafta psikoloğumun bana tek dediği şey oldu; siz güzel seven bir kadınsınız. Erkekler kendilerine bu kadar faydası dokunmuş bir erkeği unutamazlar. Muhakkak bir süre sonra size yine yazacaktır. Bir ilişki düşünüyorsanız hemen yanıt vermeyin, biraz beklesin. Kendi çabalasın minvalinde şeyler.
Lavanta yağı da sür dedi mi? Bu nedir lo?

Gerçi psikoloğum ilk bu başkalarını takip etmeye çalıştığında seviyor muyum, kıskanıyor muyum diye bilinçli yaptığını da öne sürmüştü. 🤦🏼‍♀️
Arkadaşım bu terapi değil bu kanka dedikodusu. Derhal bırak bu kişiyi düzgün klinik tecrübesi olan bi psikolog bul. Klinik tecrübe deyince ben deli miyim diye de düşünme klinik tecrübe bilimsel yetkinliğe işaret eder. Deliriyorum şu tip psikolog çakmaları ya.

psikoloğunuz uzaktan eğitimle mi psikolog olmuş. Ne saçma bi düşünme şekli var. Lütfen deneyimli işinde uzman birileriyle görüşün. İşinde uzman olan oturup da kendi hayatından örnek vermez. Bu adama bu kadar takıntılı olmanız normal değil. Bu güzel sevmek değil bu takıntı. En yakın arkadaşım bu şekilde evlendi şuan 2 aylık evliler ve boşanmak için uğraşıyor. Sırf bensiz mutlu olmasını kaldıramıyorum diye adamı takıntı yaptı peşini bırakmadı evlendi ve mutsuzluktan hayal kırıklığından kafayı yemek üzere. Siz tek değilsiniz bebeğinizi düşünmek zorundasınız. Bebeği adamı elde etmek için kullanamayacağınızı anlamışsınızdır puana kadar diye düşünüyorum

Beni sevmek zorunda değildi. Seviyorum dedi. Ben de ona göre davrandım.
Ama sonra yaptıkları, şu anki durum beni o kaşar üzdü ki. Beni kalbimden vursaydı daha az canım acırdı herhalde.

Düşünüyorum bazen, niye beni sevmedi ben utanılacak biri miyim? Havaalanındaki o kız benden daha mı değerli, daha mı güzel, bende eksik olan bir şeyler mi var diye..

O kadar çöktüm ki nasıl düzeleceğim bilmiyorum.

Beni sevmek zorunda değildi. Seviyorum dedi. Ben de ona göre davrandım.
Ama sonra yaptıkları, şu anki durum beni o kaşar üzdü ki. Beni kalbimden vursaydı daha az canım acırdı herhalde.

Düşünüyorum bazen, niye beni sevmedi ben utanılacak biri miyim? Havaalanındaki o kız benden daha mı değerli, daha mı güzel, bende eksik olan bir şeyler mi var diye..

O kadar çöktüm ki nasıl düzeleceğim bilmiyorum.
Meredith ah be cocugum be. Lutfen Otrera'yla konus. Boyle devam edemezsin.

Psikiyatrisler konusunda hiçbir bilgim yok. Bu yorumum çok sığ olabilir, özür dilerim şimdiden. Gittiğimde yapacağı şey üstün körü beni bi 10 dakika dinleyip muhtemelen beni uyuşturacak bir ilaç yazıp yollamak olmayacak mı?
Merhaba Meredith. İstanbul'da mı yaşıyorsun? Yanlış hatırlamıyorsam maddi olarak bir sıkıntın yoktu, sana kendi psikiyatrımı önerebilirim. Yaklaşık 45 dakika sürüyor. Ben okb için gidiyorum ama inan çok yol kat ettim, iyi bir psikiyatrla ve doğru ilaçla hemen olmasa da inan kendini çok daha mutlu hissedersin.

Merhaba Meredith. İstanbul'da mı yaşıyorsun? Yanlış hatırlamıyorsam maddi olarak bir sıkıntın yoktu, sana kendi psikiyatrımı önerebilirim. Yaklaşık 45 dakika sürüyor. Ben okb için gidiyorum ama inan çok yol kat ettim, iyi bir psikiyatrla ve doğru ilaçla hemen olmasa da inan kendini çok daha mutlu hissedersin.
Evet İstanbuldayım.

Merhaba,

Hayatımın hiçbir döneminde bu hafta olduğu kadar kendimi depresif hissetmedim. Kaldıramıyorum artık. Bilmiyorum belki kısa süreli, dönemlik bir şeydir.
Malum kişinin kedisi bende biliyorsunuz. Hayvan kızgınlığa girdi. Bütün hafta günlük 2 saat falan uyudum maksimum. Eve geliyorum dağıtılmadık yer işenmemiş yer kalmıyor. Yorgunluktan mıdır nedir asabım bozuldu sürekli ağlıyorum. Uykudan uyanıp yeni bir güne başladığımda tüh yine ölmemişim gece modundayım.
Aynaya bakınca eski halimden eser yok. Göz altlarım mosmor. Cildim bozuldu. Önceden beyazım yoktu saçım beyaz dolu. Her tarafım ağrıyor.

2 ay onsuz gayet keyfim yerindeydi. Gezip tozup kendime vakit ayırıyordum. 1 haftalığına geldi gitti bütün hayat sevincim gitti gibi hissediyorum. Bazen de acaba adam kötü biri değil ben mi gereksiz tepkiler veriyorum diye düşünürken buluyorum kendimi. Ama psikoloğum tepkilerimi gayet normal buldu. Yani adamın hak ettiğini onayladı.

Annesiyle kardeşiyle falan iletişime geçmeye çalıştım. Adam gitmiş yeni atandığı birim üniformasıyla kendine atandığı şehirde olduğunu belli eden bir sosyal medya hesabı açmış. Delirdim. Ortalığı birbirine kattım bir nevi. Her yerden ama her yerden beni, annemi engellemiş. Yaptığım şeyden de utandım. Ama yaptıkları çok gücüme gidiyor.

Şimdi de yaptığım son şeyi telafi etmek için bir mesaj mı atsam düşüncesindeyim. Kendime yakıştırmadığımı, pişman olduğuma yönelik. Anneme bunları söylediğimde kızgınlıktan köpürüp ne muhatap olacaksın saçmalama modunda. Hem bununla ilgili hem de bu bitik halimden çıkmama yardımcı olmaya yönelik yorum yaparsanız sevinirim.

Ve rica ediyorum durumumu söz önüne alarak sert olmayan yorumlar yapın, eskisi gibi her şeyi kaldırabilecek bir psikolojide değilim şu an.
Bebeği ya aldırdınız ya da o da blöftü🤔

Bugün yazdım kedini benden alır mısın diye. Bulunduğun şehire gelince alırım eğer beklemem diyorsan sal sokağa demiş. İyice sinirlerimi zıplattı.
kedisine bu hassasiyete olan birinden lütfen çocuğuna hassas olmasını beklemeyin ,
doğum gerçekleşmeden bütün bağınızı koparın lütfen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X