Ruhsal olarak ölmüş gibiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonuçta şu an kendisi burada yok, açıklama getiremiyor. Size söyleyen üyenin de doğru söyleyip söylemediğini bilemiyoruz MissCherryBlossom MissCherryBlossom

Size mesaj atana kadar yönetime bildirseydi keşke üye, siz bildirdiniz sanırım yönetime. Daha yakın zamanda dedikodu yüzünden kavga gürültü ettiği üyeler oldu Meredithin, onunla ilgili bir durum da olabilir.

Yalnız babasından da destek alıyor kendisi, o kadarla kalmıyor ki. Hatta bir konusunda da yazdı bunu.

Arkadaşlar o kızın durumu iyi olmasa o tulumu nasıl alsın ki, oda da kullanmadığı oda evindeki. Ben hala neye göre öyle dediğinizi anlamadım. Yaşadığı her şey, her düşüncesi de doğru. Hepsini biliyorum. Her gün konuşuyoruz. Dediğim gibi ben kendisiyle iki gün sonra bir araya geleceğim, sahte bir insan buluşmayı kabul eder mi her şeyden önce?

Kızın hesap dökümleri mi elinde var güncel olarak?

10 bin liralık tulum almak şuan için orta kesimde ailesiyle yaşayıp+aileden maddi destek alan+kendi maaşı olan biri için uuv bir şey değil. Bugün bir kot 1000 tl. Bir mont 2-3 bin. Kazak 2-3 bin.

Birde bu tulum bizde pahalı, yurt dışında -ki babası yurtdışında ya dolar ya euro kazanıyor- bu tulum yine uuv değil.

Arkadaşlar o kızın durumu iyi olmasa o tulumu nasıl alsın ki, oda da kullanmadığı oda evindeki. Ben hala neye göre öyle dediğinizi anlamadım. Yaşadığı her şey, her düşüncesi de doğru. Hepsini biliyorum. Her gün konuşuyoruz. Dediğim gibi ben kendisiyle iki gün sonra bir araya geleceğim, sahte bir insan buluşmayı kabul eder mi her şeyden önce?

Bilemedim bebişim sen de tercümanmışsın burda öyle demişsin

sen de 25 yaşındaymışsın, bilemedim Meredithin 2. kişiliği falan değilsindir umarım😁😁

Kızın hesap dökümleri mi elinde var güncel olarak?

10 bin liralık tulum almak şuan için orta kesimde ailesiyle yaşayıp+aileden maddi destek alan+kendi maaşı olan biri için uuv bir şey değil. Bugün bir kot 1000 tl. Bir mont 2-3 bin. Kazak 2-3 bin.

Birde bu tulum bizde pahalı, yurt dışında -ki babası yurtdışında ya dolar ya euro kazanıyor- bu tulum yine uuv değil.
Yok valla burda da pahali bxbxhx

Bilemedim bebişim sen de tercümanmışsın burda öyle demişsin

sen de 25 yaşındaymışsın, bilemedim Meredithin 2. kişiliği falan değilsindir umarım😁😁
İyi de babasından da destek alıyor ki babası yurtdışında. Türkiye'de kalmıyor.
Kontrol edilsin o olup olmadığım, benim içim gayet rahat.

Gerçekten ikinci kişiliği miyim :)

Eklentiler

• 9720353f-36bd-43bd-8f6d-e84e67de6864.jpeg
    9720353f-36bd-43bd-8f6d-e84e67de6864.jpeg
    87,9 KB · Görüntüleme: 161
Beni sevmek zorunda değildi. Seviyorum dedi. Ben de ona göre davrandım.
Ama sonra yaptıkları, şu anki durum beni o kaşar üzdü ki. Beni kalbimden vursaydı daha az canım acırdı herhalde.

Düşünüyorum bazen, niye beni sevmedi ben utanılacak biri miyim? Havaalanındaki o kız benden daha mı değerli, daha mı güzel, bende eksik olan bir şeyler mi var diye..

O kadar çöktüm ki nasıl düzeleceğim bilmiyorum.
Onu dedi bunu dedi.
Eski sevgililerimin hepsi seni seviyorum dedi hiçbiri yok şu an. Ben de dedim birilerine. Hareketlerini hiç göz önünde bulundurmuyorsunuz. Aktarım odaklı terapiye ihtiyacınız var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X