Ruhsal olarak ölmüş gibiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçi psikoloğum ilk bu başkalarını takip etmeye çalıştığında seviyor muyum, kıskanıyor muyum diye bilinçli yaptığını da öne sürmüştü. 🤦🏼‍♀️
psikoloğun karşı apartmandaki bi teyzeden daha berbat

Konu sahibesinin etrafında da aklı başında tek insan yok, inanılır gibi değil. Annesi belki bu polis hikayesini bilmiyordur, ona sebep doğur bakarsın demiştir diye tahmin ediyorum. Ama psikolog denen insan inanılır gibi değil, bu kızın karnında çocuk, o adam orda burda sürten hayırsız bir tip, eee kör müsün bu kız ziyan oluyor neden adam gibi gerçeği söylemiyorsun?? Psikolog da zırvaladıkça zırvalamış yok sevdi yok kıskandı saçmalardan seçemeler, her kimse ben de gerçek psikolog olduğunus anmıyorum yaşam koçu türü bir şeydir bence gerçek pskologsa da sağlık bakanlığına şikayetlenmeli.
belki psikolog bile değil gittiği kişi. eğer konu gerçekse cidden yazık

belki psikolog bile değil gittiği kişi. eğer konu gerçekse cidden yazık
Ben doğru kişiyi bulana kadar çok psikolog değiştirdim. Hiç unutmam, içlerinden biri bana danışanlarının hikayelerini anlatıyordu. Hatta birinde az önce çıkan danışanım diye başlayınca ben gitmeyi bıraktım. Bir gün beni de başkalarına malzeme yapıp yapmayacağını nerden bileyim. Böylesi çok malesef, ki ben özgeçmişlerini didik didik edip, yüksek lisans yapıp yapmadıklarına, hangi alanda çalıştıklarına bakıp gidiyordım

Ben doğru kişiyi bulana kadar çok psikolog değiştirdim. Hiç unutmam, içlerinden biri bana danışanlarının hikayelerini anlatıyordu. Hatta birinde az önce çıkan danışanım diye başlayınca ben gitmeyi bıraktım. Bir gün beni de başkalarına malzeme yapıp yapmayacağını nerden bileyim. Böylesi çok malesef, ki ben özgeçmişlerini didik didik edip, yüksek lisans yapıp yapmadıklarına, hangi alanda çalıştıklarına bakıp gidiyordım
yani danışan hikayelerini senaryo yapıp satanları görünce çok da şaşırmamak lazım

Konu sahibesi feykmiş arkadaşlar, fotolarını gördüm özelden başka bir üye attı. Hamileliği gerçek ama kalan şeyler yalan, bana yazan üyeye Kazenle konuşmasını rica ettim sanırım yakında Kazenden bir açıklama gelir.
Neye istinaden böyle bir sonuca varıldı? Ben kendisiyle haftalardır konuşuyorum. Hatta iki gün sonra buluşacağız kendisiyle. Bana bir açıklayabilir misiniz?

Konu sahibesi feykmiş arkadaşlar, fotolarını gördüm özelden başka bir üye attı. Hamileliği gerçek ama kalan şeyler yalan, bana yazan üyeye Kazenle konuşmasını rica ettim sanırım yakında Kazenden bir açıklama gelir.
Kalan şeylerin yalan olduğunu nerden anladınız?

Ya zaten profilinde göbeğini paylaştığı oda benim emekli anam babamla yaşadığım aile evimdeki mobilyalar duvarlar falandı 😂 10 k ya bebek tulumu alan, aşırı zengin bir insanım ben diye ortada gezinenin evi öyle olmaz, sabah 5 te işe gitmek için bir ton yol gitmek için kalkmaz. En azından dediklerinin bir kısmının yalan olduğu belliydi.

Cherry ben bu üyeyi birkaç senedir tanıyorum. Fake değil

indir (10).jpeg

Neyin fotoğrafını gördünüz üyenin mi?
Evet

Neye istinaden böyle bir sonuca varıldı? Ben kendisiyle haftalardır konuşuyorum. Hatta iki gün sonra buluşacağız kendisiyle. Bana bir açıklayabilir misiniz?

Kalan şeylerin yalan olduğunu nerden anladınız?

Ya zaten profilinde göbeğini paylaştığı oda benim emekli anam babamla yaşadığım aile evimdeki mobilyalar duvarlar falandı 😂 10 k ya bebek tulumu alan, aşırı zengin bir insanım ben diye ortada gezinenin evi öyle olmaz, sabah 5 te işe gitmek için bir ton yol gitmek için kalkmaz. En azından dediklerinin bir kısmının yalan olduğu belliydi.

Bana feyk yazan üye o fotoğrafı atmış. Yani bir Meredith var, üstelik hamile ama öyle zengin, mengin burda yansıttığı gibi ahım şahım geliri olan, bir tuluma çuvalla para koyacak vb falan gibi değildi ev, aynen öyleydi. Normal, kıt kanaat geçinen yurdum emeklisi eviydi.

Nasıl ve kimden hamile kaldığı mı yalan nedir yani?

Hamile olduğu doğru, fotoda hamileydi. Polis kısmı da doğru bence, geriye kalan şeyleri atıp tutmuş.
Cherry ben bu üyeyi birkaç senedir tanıyorum. Fake değil

Yukarda yazdığım gibi.

Önceki sayfalarda yazmışım burda oturmayan bir şeyler var, zengin kız neden polisin peşinden koşsun , para kısmı yalan dolan diye ... bunun üstüne bu bana yazan üye de özelden fotoyu atmışmilleti oltalıyor, insanları birbirine düşürüp çıkıp gidiyor diye.

Yok yassy gibi bir durum değil kizin tüm hayatına baya hakimdim sonra benim sınav süreci olunca koptuk. Bu bebeyi de hepinizden önce biliyordum mesela hiç arada farklılık yok
Bana açıkçası hamilelik vs gerçek gibi geliyor ama yukarıda da yazdığım sebeple gerisi yalan gibi geliyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X