- 16 Mayıs 2007
- 447
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ben bu roggel neresi yakınmı size teşekkürel
merhabalar ..biz serenayla haftanin en az 3 günü birlikteyiz cok güzel vakit geciriyoruz ve en önemlisi kendime cok iyi bir arkadas, dost ,abla bulduma.s.
serenanin dedigi gibi rotterdamda yasayan diger arkadaslar ile de görüselim tanisalim güzel paylasimlarimiz olsun ...
serena daha önce rotterdamda yaşamışlar olrmu sevgiler:1hug: .rotterdama selamlarŞeniz.umarım çoğalırsınız.:dance:
ben rotterdamdanim canimm
merhabalar ..biz serenayla haftanin en az 3 günü brlikteyiz cok güzel vakit geciriyoruz ve en önemlisi kendime cok iyi bir arkadas, dost ,abla bulduma.s.
serenanin dedigi gibi rotterdamda yasayan diger arkadaslar ile de görüselim tanisalim güzel paylasimlarimiz olsun ...
Merhaba ben Sevil, serena ve sea girl le tanisiyorum onlarin vesilesiyle bende uye oldum,cokta begendim umarim burda guzel arkadasliklar kurariz.guzelim burda surekli oturum izni alabilmek icin esinin burda surekli isi olmasi lazim,daha sonra turkiyedeki esine istek gonderilebilir.ama tabi is dolayisiyla gelmenin sartlari degisik olabilir.umarim yardimci olmusumdur.:sm_cool::enbuyukkk:
merhaba ben bu mayıs ta rotterdama önce turist olarak, 2009 da da eşimin işi nedeni ile gideceğim. rotterdamda mayısta hava nasıldır.giysi olarak yanımda ne götürmeliyim. genelde Hollanda nın soğuk olduğunu söylediler
birde eşim bir tır şirketi vasıtası ile gidiyor Rotterdam'a . ben ev hanımıyım. çocuk yok. sürekli oturum izni almak için şartları nedir bilgi verebilir misiniz. şimdiden tşk.
bu arada ayrintilari sea girl yazacak bugun 4 kisilik bi rotterdam bulusmasi daha duzenledik yakin zamanda resimleri yuklerim
:
:1shok:haftanin 3 gunumu dedin canim?sırnaşık şeyhaftanin 5 gunu desene sunajeyyardaha bu sabah sendeydik:1hug:
hatisim canim ne demek sen asil uye eski rotterdamli olarak basimizin tacisin a.s.
:teytey:slm firuzecigimmmmmm,
Nasilsin canim, bende ayarlara felan bakiniyordum. Bugun ne guzel vakit gecirdik ama degilmi. Arkadaslar bugun ben, firuze, serene ve sea- girl hep birlikte bulustuk ve nerdeyse butun gunumuzu birlikte gecirdik. Ama cok guzeldi birde iyi dokturduk. Ama cok iyi oldu. Rotterdamdakiler artik grubumuzu buyutelimmmmmmmmmmmmmm
Optum canim
:teytey: