Rotterdam Paylasim Alani(Tanisma)

serena-

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2007
447
2
Merhaba bayanlar ben ve sea girl rotterdamda yasiyoruz rotterdam ve cevresinde yasayan bayanlari boyle bir baslik altinda toplayip ins ilerde bir bulusma duzenleyip tanismak istedik aramiza katilmak isteyen olursa :eek: buyrun bakalima.s.

serena daha önce rotterdamda yaşamışlar olrmu sevgiler:1hug: .rotterdama selamlarŞeniz.umarım çoğalırsınız.:dance:

merhabalar ..biz serenayla haftanin en az 3 günü birlikteyiz cok güzel vakit geciriyoruz ve en önemlisi kendime cok iyi bir arkadas, dost ,abla buldum:nazar:a.s.

serenanin dedigi gibi rotterdamda yasayan diger arkadaslar ile de görüselim tanisalim güzel paylasimlarimiz olsun ...

merhabalar ..biz serenayla haftanin en az 3 günü birlikteyiz cok güzel vakit geciriyoruz ve en önemlisi kendime cok iyi bir arkadas, dost ,abla buldum:nazar:a.s.

serenanin dedigi gibi rotterdamda yasayan diger arkadaslar ile de görüselim tanisalim güzel paylasimlarimiz olsun ...

sea_girl,selam canım .aşkolsun demekki serena ile buluşuyorsunuz ve resim yok.unutmayın arada bir benim için patat yiyin bende sizin için simit yiyorum.Rotterdama sevgiler.

Merhaba ben Sevil, serena ve sea girl le tanisiyorum onlarin vesilesiyle bende uye oldum,cokta begendim umarim burda guzel arkadasliklar kurariz.guzelim burda surekli oturum izni alabilmek icin esinin burda surekli isi olmasi lazim,daha sonra turkiyedeki esine istek gonderilebilir.ama tabi is dolayisiyla gelmenin sartlari degisik olabilir.umarim yardimci olmusumdur.:sm_cool::enbuyukkk:

:
merhabalar ..biz serenayla haftanin en az 3 günü brlikteyiz cok güzel vakit geciriyoruz ve en önemlisi kendime cok iyi bir arkadas, dost ,abla buldum:nazar:a.s.

:1shok:haftanin 3 gunumu dedin canim?sırnaşık şeyhaftanin 5 gunu desene sunajeyyardaha bu sabah sendeydik:1hug::nazar:

Merhaba ben Sevil, serena ve sea girl le tanisiyorum onlarin vesilesiyle bende uye oldum,cokta begendim umarim burda guzel arkadasliklar kurariz.guzelim burda surekli oturum izni alabilmek icin esinin burda surekli isi olmasi lazim,daha sonra turkiyedeki esine istek gonderilebilir.ama tabi is dolayisiyla gelmenin sartlari degisik olabilir.umarim yardimci olmusumdur.:sm_cool::enbuyukkk:

sengözlerimebaksanabaman aman kimleri goruyorum? sevilcimde kk uye olmusyerimseniben canim ya cok sevindim senide aramizda gordugumuz icin bu arada oyle oyle guzel nick name bulmusunki yazmasanda seni bulmakta hic zorlanmazdim:Roflol:a.s.

bu arada ayrintilari sea girl yazacak bugun 4 kisilik bi rotterdam bulusmasi daha duzenledik yakin zamanda resimleri yuklerim :nazar::nazar::nazar:

merhaba ben bu mayıs ta rotterdama önce turist olarak, 2009 da da eşimin işi nedeni ile gideceğim. rotterdamda mayısta hava nasıldır.giysi olarak yanımda ne götürmeliyim. genelde Hollanda nın soğuk olduğunu söylediler:eek:

birde eşim bir tır şirketi vasıtası ile gidiyor Rotterdam'a . ben ev hanımıyım. çocuk yok. sürekli oturum izni almak için şartları nedir bilgi verebilir misiniz. şimdiden tşk.

merhaba canim oncelikle hsg mayis ta havalar genelde yagmurlu olur bence semsiye ve yagmurlugun olsun jeyyarburada havalar genelde yagmurlu ve basik olur:1closedeyes:diger sualinide sevil arkadasim yanitladi sanirim:sm_confused:

:teytey:slm firuzecigimmmmmm,
Nasilsin canim, bende ayarlara felan bakiniyordum. Bugun ne guzel vakit gecirdik ama degilmi. Arkadaslar bugun ben, firuze, serene ve sea- girl hep birlikte bulustuk ve nerdeyse butun gunumuzu birlikte gecirdik. Ama cok guzeldi birde iyi dokturduk. Ama cok iyi oldu. Rotterdamdakiler artik grubumuzu buyutelimmmmmmmmmmmmmm

Optum canim
:teytey:

ben tv karsisinda uyuklarken herkez burdaymis yaww..hosgeldiniz hepiniz canim arkidislerimmma.s.

:

:1shok:haftanin 3 gunumu dedin canim?sırnaşık şeyhaftanin 5 gunu desene sunajeyyardaha bu sabah sendeydik:1hug::nazar:

arkidisim dogru söylüyon valla üjjj bejjj derken nerdeyse hergün birlikteyiz..seni görmezsem günüm iyi gecmiyorr dermisiiiimm a.s.

hatisim canim ne demek sen asil uye eski rotterdamli olarak basimizin tacisin a.s.

serena canım ne kadar nazik ve iyi niyetlisin ,kızlar sizleri kıskanmıyorum desem yalan olur.dostluğunuz daim olsun ve biran önce resimlerinizi bekliyoruuuuum.Türkiyeden kucak dolusu selamlar.Yaaaaa banane bende orada olmalıyııım.senağlamasenağlamaŞeniz

:teytey:slm firuzecigimmmmmm,
Nasilsin canim, bende ayarlara felan bakiniyordum. Bugun ne guzel vakit gecirdik ama degilmi. Arkadaslar bugun ben, firuze, serene ve sea- girl hep birlikte bulustuk ve nerdeyse butun gunumuzu birlikte gecirdik. Ama cok guzeldi birde iyi dokturduk. Ama cok iyi oldu. Rotterdamdakiler artik grubumuzu buyutelimmmmmmmmmmmmmm

Optum canim
:teytey:

askolsun kizlar yanii. bulusuyorsunuz bize haber yok... sedece rotterdamkilerlemi buluscaksiniz. bizleri araniza almak yokmu? bende soyle uygun bir zamanda buraya kk ya eslek eden arkadlarla goruselim diyordum

X