Sivilceli Ciltler ROACCUTANE KULLANANLAR BURAYAA (yeni topik açıyoruzzz ) burada toplanalım...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Peki arkadaşlar beslenme konusuna dikkat eden varmi? Açıkçası bazı şeylere dikkat etmek gerekiyormus ama ben etmiyorum. Nelere dikkat etmeliyiz? Bilgili.arkadaşlar yardım ci olursa çok sevinirim.

Benim de 4. Aya girene kadar sivilce çıktı. Ama şu an çıkmıyor sadece izler var onlar da yavaş yavaş geçiyor. Doktorum da 4. Aydan sonra daha iyi olacağını söyledi. Sabret bu ayın da bitsin çıkmaz artık.

Ya canım insallah dediğin gibi olur. Doktora hiç birşey soramiyorum okadar agresif ki Sen kaçıncı aydasin?

Merhaba ilac.kullanirken sivilcenizi sıktinizmi hic acaba.cukurlar neden oldu

arkadaslar ben de ılaca baslayalı 6 gun oldu sabah 10 aksam 10 mg la basladık dudaklarım kurumaya basladı diş eti kanaması oldu bende .. bu yasıma kadar hıc yasamadıgım bır sey ..ilacın yan etkısıymıs meger .. sıvılcelerım cogaldı .. ama daha cabuk kuruduklarını hısedıorm önceden bes gun de gecmeyen sıvılceler böyle gıderse ıkı gunde sönecek gıbı.. internette cok fazla vıdeo var before after lara bakınca hakıkaten bu ılac duzenlı kullanıldıgında mucızeler yaratıyor ama is sadece ılacla bıtmıyor beslenmemızın kalıtesı stres altında olsak bıle kendımze bunu yansıtmamamz gereklı.. eger bunları duzeltebılrsek roaccutane bızde de mucızeler yratabılr :)

kızlar mrb. bende zoretanin kullanmaya başlayalı 21 gün oldu ama dudak ve burun içi kuruluğundan başka bi belirti yok. Normalde yüzünüzde sivilce çıkarır sonrasında hepsi geçer diye yorumlar yapılmış ama bende hiçbir değişiklik yok. ter giden bişeyler mi var acaba yardımınıza ihtiyacım var

kızlar roaccutane kullanıpta çikolata ve türk kahvesine alerji yapan oldu mu? Ben de ikisine de alerji yaptı. ellerimde kaşıntı oluyo

roaccutane kullandigim sure totalde 8-9 aya yakindi. bu sure zarfinda sivilcelerimde kusma yahut artma olmadi ancak her ay duzenli yuz temizletmeye gittim dermatologa. bu sure zarfinda kullandigim urunler:

dudak bakimi icin 'blistex' markasinin kucuk yuvarlak kutuda olani.
yuz temizligi icin 'dermalogica' markasinin daily microfoliant adli gunluk peelingi.
gunes koruyucusu olarak 'bioderma' markasinin photoderm spot 50+ kremi.

tedavim biteli bir yili askin bir sure oluyor. halen duzenli olarak daily microfoliant ve gunesli gunlerde koruyucuyu kullanmaya devam ediyorum. buna ek olarak gunluk yikama icin la prairie advanced marine biology serinin kopugunu ve nemlendirici olarak de yine ayni serinin emusyonunu kullaniyorum.

herkese tez ve kalici sifalar.

Canim kullandığın süre içinde nasıl kusma olmaz valla çok sanslisin. Peki kullanmadan önce yüzün çok sivilceli miydi

Canim kullandığın süre içinde nasıl kusma olmaz valla çok sanslisin. Peki kullanmadan önce yüzün çok sivilceli miydi
Benım sorunlu bir cildim vardı evet; kusma yapmamasının nedeni doktorumun her ay cildimi temizlemesiydi; hep yağları ve beyaz - siyah noktaları çıkartıyordu. Tavsiye ederim dernatologumu, ben sorunsuz kurtuldum bu dertten.

:O canım bu hapı kullanırken mi cikariyordu. Doktorun kullandığı yöntem ne peki

:O canım bu hapı kullanırken mi cikariyordu. Doktorun kullandığı yöntem ne peki

Uyguladığı yöntemin adını bilemem, evet ilaç kullandığım süre zarfında temizledi. Ben çok da memnundum. Yüzümde herhangi bir iz kalmadan bu süreci atlattım.

yok canım çok aşırı bi sivilcelenme ollduğu söyleyemem. Ama sivilce yerine çıkamayan ağrılı sivilce, çok derecede siyah nokta ve küçük yağ bezecikleri vardı. Şu an hala öyle aşırı bi kusma yok. bişeyler ters mi gidiyor bilmiyorum

Bu kusma ne zaman bitecek artık hergun 2-3 sivilce çıkartıyor 9. günümdeyim. Hergun 1 tane felan çıkarsa eyvallah

merhaba bayanlar. Acnetrent kullanıyorum. bugün 35. gün. 30 ml ile başladım.
2 sene önce 5 ay boyunca 20 ml kullanmıştım.iyileşme olmuştu fakat,geçen yaz tekrar sivilce problemim başladı.bu sefer daha az ama daha köklü sivilcelerim çıkmaya başladı.
35. gün ama inanılmaz düzeldi cildim. Makyaj yapmayı da bıraktım. sadece çok gerekirse gittiğim yere gore, makyaj yapıyorum. ve tüm makyaj ürünlerim tedavi destekleyici nitelikte.
makyaj ürünlerim;
clinique anti blemish bb krem. kapaticilik iyi ve tedavi destekliyor.
yves rocher mineral toz pudra.
dikkat edilecekler :
bol bol su için.
toksin atin.
makyaj fırçalarinizi her kullanımdan sonra temizlemenizi öneririm.
yastık kılıfımi sık sık degistiriyorum. havlu peçete kullanın. saçlarınızı,ellerinizi yüzünüzden uzak tutun.
temizleme:
sebamed yuz yıkama köpüğü
nemlendirme :
bepanthol krem ve dudaklar için blistex.

karaciğerim de yağ oranı fazla olduğu için 2. kez dozu yükselterek başladım.
bu konuda artik uzman olduğumu düşünüyorum.cildin kusma yapmadı,direk iyileşme evresine girdi.
herkese geçmiş olsun. tedavi öncesi ve 1. ay fotoğraflarım. varsa sizde paylaşın.

bunlar öncesi

sonrası

Son düzenleme:
Kızlar benim kullanmadığım ilaç kalmadı bu siwilce we lekeleri için.roauccatn da kullandım geçti yine tekrarladı.ben yüzümdeki tüyleri aldığım için siwilcelerim çıkıyor.lazer epilasyona gittim azaldı dedim permatikle aldıkları için kılları iyice çoğaldı kışlar siwilcem aşırı arttı psikolojim bozuldu.dermokozmetiklere tonla para döktüm.size tek tawsiyem ardıç katranı sabunu ben ıspartada yaşıyorum burda firmanın biri sodium hidrooksit siz sabun yapmış cildi kurutmuyor 1,5 ayda siwilcelerim gitti şu an bu sabundan başka bir ürün kullanmıyorum arkadaşlarımda kullanıyor artık diğer illerde yaşayan arkdaşlarımıza kargoyla gönderir olduk o derece kesinlikle kullanın deneyin

Merhabalar..
Bu konuda paylaşmak istediğim şeyler var bu yüzden üye oldum.
35 yaşındayım,takriben 15 yaşımdan bu yana sivilce problemi yaşıyorum. Aklınıza gelebilecek tüm kremleri kullandım. Doğal yollarla yapılabilecek tüm tedavi yöntemlerini denedim.
Cilt bakımı yaptırdım.
Yirmi yıldır cildime yaptığım harcamanın haddi hesabı yok. Manevi olarak yorgunluğumu saymıyorum bile. Yirmi yaşımda gittiğim bi doktor bendeki sivilce probleminin yüzeysel olmadığını karaciğerimden kaynaklı olduğunu söyledi ve ruaccotane vermek istedi ve bi kağıt imzalattı. Annem yan etkileri dolayısıyla kullanmamı istemedi.
Artık hayatıma bu şekilde devam etmem gerektiğini düşünerek önemsemeden bu yaşıma geldim. Tabi bu süreçte sivilceleri ve siyah noktaları sürekli sıktım. Cildimde oyuklar oluştu.
Sırtım ve yüzüm hatta göğüs bölgemde de aynı şekilde oyuklar, siyah noktalar ve sivilceler var.
Bu durumdan çok sıkıldım artık,neredeyse menopozzamanım yaklaştı ben hâlâ sivilce problemi yaşıyorum. Hayatım boyunca sırtı açık bi kıyafetgiyemedim, saçlarımı toplayamadım. Tatile gittiğimde bile saçlarımla sırtımı kapatmaya çalıştım.
Ve sonunda dün cilt doktoruna gittim ve bu ilacabaşlamak istediğimi söyledim. Yan etkileri konusunda beni uyardı fakat şu an kötü şeyler düşünmekistemiyorum ve bugün ilk hapımı içtim.
20mg olarak en düşük dozda başlattı.Tüm testleriyaptık. Sadece kolestrolüm biraz fazla çıktı. Dilerimyaşanan yan etkileri ben yaşamam.
Nemlendirici krem, dudak kremi ve solante marka 50faktör güneş kremi verdi.
İlerleyen süreçte yaşadıklarımı paylaşmak isterim.
Herkese acil şifalar diliyorum.

2.kez basliyorum bugun ilaca
Yan etkilerini,yine tekrarlama ihtimalini dusundukce aglayasim geliyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…