- 6 Eylül 2015
- 6
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi zeyzeyzey_ist
-
Sabret kullanan herkeste sonuç çok ii sakin bırakma ama doktor kontrolündeMerhabalar benim de 2. Ayım bitti ama hala çıkan sivilcelerim var. Doktorum stres altında olduğum için iyileşmenin geciktiğini söyledi. Ama artık bunaldım geçmiyorherkese kolaylık dilerim zor bi süreç
Canım benim 3. Ayda bile sivilce vardı dert etme geçer onlarMerhabalar benim de 2. Ayım bitti ama hala çıkan sivilcelerim var. Doktorum stres altında olduğum için iyileşmenin geciktiğini söyledi. Ama artık bunaldım geçmiyorherkese kolaylık dilerim zor bi süreç
Çok normal benim 4. ay bittiğinde hala sivilcelerim vardı ilaç ilk 2 - 3 ay zaten kusturuyor ilaç bittikten sonra bile cildin düzelme evresi devam ediyor hiç strese girme cildin sonuçta bebek gibi olacak:)Canım benim 3. Ayda bile sivilce vardı dert etme geçer onlar
Sizin tedaviniz bitti mi6 ay Roaccutane kullanmış biri olarak size birkaç tavsiye vermek isterim, kusma döneminde kesinlikle çıkan hiç bir sivilceye dokunmayın... Her ne kadar iğrenç gözüksede sakın dokunmayın eğer tedavi sonunda bebek poposu gibi bir cilt istiyorsanız bunun yolu emin olun buradan geçiyor. Bol bol su için günde min. 1.5 - 2 litre için derim. Cildinizin yenilenmesini hızlandırırsınız dudaklarınız blistex mentollü olan dudak bakım kremini kullanabilirsiniz. Çok iyi geldiğini göreceksiniz şimdilik tavsiyelerim bu kadar sormak istediğiniz herşeyi yazabilirsiniz sevgiler.
Evet biteli 6 ay oldu :)Sizin tedaviniz bitti mi
Sizin tedaviniz bitti mi
Ya ben 6.aydsyim ama sivilce çıktı iki gündür gitmiyorÇok normal benim 4. ay bittiğinde hala sivilcelerim vardı ilaç ilk 2 - 3 ay zaten kusturuyor ilaç bittikten sonra bile cildin düzelme evresi devam ediyor hiç strese girme cildin sonuçta bebek gibi olacak:)
Yaaa ne güzel :) ben 7. aya giricem ama o söylenen baby face olmadı hala iz kaldı :/Evet biteli 6 ay oldu :)
Benimde tedavim bittiğinde hala baby face değildim, son ay bile yeni sivilcelerim çıkıyordu ara ara ama zamanla düzelmeye başlıyor benim aktif olan tüm sivilcelerim gitti ama delikli izler kaldı (çukurlar) yanak bölgemdeYaaa ne güzel :) ben 7. aya giricem ama o söylenen baby face olmadı hala iz kaldı :/
Ya Dr bana gözenekler için tedavi uygulariz ilaçdan sonra demişti sende doktoruna bir sor benceBenimde tedavim bittiğinde hala baby face değildim, son ay bile yeni sivilcelerim çıkıyordu ara ara ama zamanla düzelmeye başlıyor benim aktif olan tüm sivilcelerim gitti ama delikli izler kaldı (çukurlar) yanak bölgemdebunlar içinde bir tedavi arıyorum bakalım. Bu arada yeni sivilcelerimde çıkmıyor değil ara ara özel dönemlerde çıkıyor ufak ufak ama eskiye göre cildim baya iyi izler kalmasaydı bebek poposu olacaktım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?