• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler ROACCUTANE KULLANANLAR BURAYAA (yeni topik açıyoruzzz ) burada toplanalım...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Hmm benim 1 buçuk hafta oldu adet düzensizliği ve tüylenme yaşıyo musunuz ?
Hayır, hormonal bir problemim ilaç öncesinde de yoktu; hatta şikayetim olmamasina rağmen acaba sivilce onladan mi kaynaklaniyor diye test yaptirdim, normal çıktı. O yüzden bu ilaca basladım. İlaçtan sonra da bu açılardan bir yan etki görmedim şu ana kadar.

Sizde var mı? Eğer probleminiz hormonal ise, pko gibi bir sey varsa basit bir doğum kontrol hapiyla hem diğer sorunlarınız hem de sivilceler geçerdi.
Ben 16 yaşındayım kadın doğuma gittim normal dedi bide 18 yaşından küçüklere bakmıyoruz dedi nereye gittiysem roaccutane 1 buçuk haftadır kullanıyorum ve adet oldum normalde 5 ayda 1 oluyorum endokrin e de gidiyorum hiç birşey çıkmıyo pko da deģilim hormonlarımda normal acaba hormonloru bozuyo mu o yüzden endişeliyim :(

Ben 16 yaşındayım kadın doğuma gittim normal dedi bide 18 yaşından küçüklere bakmıyoruz dedi nereye gittiysem roaccutane 1 buçuk haftadır kullanıyorum ve adet oldum normalde 5 ayda 1 oluyorum endokrin e de gidiyorum hiç birşey çıkmıyo pko da deģilim hormonlarımda normal acaba hormonloru bozuyo mu o yüzden endişeliyim :KK43:
O yaşlarda bu tür şeyler olabiliyor. Ben de senin yaşlarındayken 2 haftada bir olurdum bazen, bazen 5 haftada bir olurdum, saçma sapan ilerlerdi. 17-18 yaşıma doğru tamamen düzene girdi. Bir sey çıkmıyorsa yaşınla ilgilidir, veya stres, hastalık gibi faktörlerle. Sivilcelerin çok mu fazlaydi? O yaslarda nerdeyse hepimizin yuzunden sivilce eksik olmazdi.

O yaşlarda bu tür şeyler olabiliyor. Ben de senin yaşlarındayken 2 haftada bir olurdum bazen, bazen 5 haftada bir olurdum, saçma sapan ilerlerdi. 17-18 yaşıma doğru tamamen düzene girdi. Bir sey çıkmıyorsa yaşınla ilgilidir, veya stres, hastalık gibi faktörlerle. Sivilcelerin çok mu fazlaydi? O yaslarda nerdeyse hepimizin yuzunden sivilce eksik olmazdi.
Çok fazla sivilcem yok çok fazla sivilce lekem var siyah noktam var sivilcede tektüktür zaten yüzümde adetim düzensiz yani adet olamadığımdan sivilce var çok krem kullandım büyük umutlarla ama geçirmediler bu da benim en son sececegim bir tedaviydi o da oldu

Çok fazla sivilcem yok çok fazla sivilce lekem var siyah noktam var sivilcede tektüktür zaten yüzümde adetim düzensiz yani adet olamadığımdan sivilce var çok krem kullandım büyük umutlarla ama geçirmediler bu da benim en son sececegim bir tedaviydi o da oldu

Anladim, o kremler kalici fayda saglamiyor hatta cilt dengesini epey bir bozuyor. Bir an önce kurtulursun umarim, stres yapma ama :) Stres hem duzensizlik yapar hem sivilce.

Ben kullandım ama düzensiz kullandım pismanim gidişat güzeldi keşke tam kullansaydim aksatma
Aksatmıyorum çünkü bıktım artık kaç senedir insanların aaa yüzüne ne oldu demesinden veya işte yüzüne bal sür onu sür bunu sür demedinden bıktım 13 gün oldu ama gözle görünür bir değişim var :)

Ben 5. Ayın dayım. Arada olan kızarıklık ve kuruma dışında başka bir problemim kalmadı çok şükür :KK39:

gençliğimde çok fazla sıkıntı yaşamıştım ama neyse ki bu ilacı düzenli kullanarak ve bakımları aksatmayarak inanılmaz geri dönüş aldımm.. hanımlarr kesinlikle nemlendiricilerinizi eksik etmeyin. özellikle dudaklarım benim çatlayıp yara olmuştu ilk başlarda ama ben asla balmlarımı eksik etmedim,

Sanırım doktor zamanı gelince kişiye göre değişiyor .krem falan verio izler falan için ..ben o günleri tam goremedigim icin;)))))

20151002_195906.jpg
20151002_195822.jpg
Merhaba kızlar ben 5 gündür roaccutane kullanıyorum haydi gelin burda yeniden açalım topiği kullananlar buraya gelsin deneyimlerimizi paylaşalım...
Bende varım ilk günüm 30 mg ile başladım toplamda kullanmam gereken doz 6000mg yani 6-7 ay sürecekmiş. Bu da yüzüm :KK43: bendeki sivilcenin bi değişiği acne rosacea adı isilik gibi bir sürü... Allah yardımcımız olsun. Bu arada dozu tamamlamayan ve nasıl olsa geçti diye düşünüp kafasına göre ilacı bırakanlarda yeniden çıkıyor örnek ben :( pişman mıyım çokkkk! Eğer yarım bırakmasaydım şimdi böyle bir sorunum olmayacaktı. Geçmiş olsun hepimize.

Back