• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler ROACCUTANE KULLANANLAR BURAYAA (yeni topik açıyoruzzz ) burada toplanalım...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Merhabalar benim de 2. Ayım bitti ama hala çıkan sivilcelerim var. Doktorum stres altında olduğum için iyileşmenin geciktiğini söyledi. Ama artık bunaldım geçmiyor:( herkese kolaylık dilerim zor bi süreç

Merhabalar benim de 2. Ayım bitti ama hala çıkan sivilcelerim var. Doktorum stres altında olduğum için iyileşmenin geciktiğini söyledi. Ama artık bunaldım geçmiyor:KK43: herkese kolaylık dilerim zor bi süreç
Sabret kullanan herkeste sonuç çok ii sakin bırakma ama doktor kontrolünde

Ben de yarın başlıyorum roaccutane kullanmaya, kan testi yaptırıp bi sorun çıkmazsa başlıcam
Burdan paylaşalım bakalım aynı etkileri gösterecek mi kızlar

Başlayalı tam 1 hafta oldu yüzümdeki isilik gibi olan şeyler tamamen kurudu dudaklarımda hafif kuruma var cildimde de hafif pullanma. Eskiden parlardı artık parlama yok. Geçmiş olsun hepinize.

Ben altıncı ayin yarısındayim roa kullanıyorum ya aslında iyi ama bende hala iz var tamamen o baby face dedikleri efsane gerçekleşmedi ne yazık ki ama genede belli olmaz yedi ayı tamamen bitireyim de bi o zaman geçer belki bence çok da korkmayın gözünüzde buyutmeyin bu ilacı ben bir zararını görmedim ha burnum kanadı başlarda dudaklarım çatladi kabardi hametan olmadan iki dk dışarı bile çıkamıyorum mesela :KK33: sonraa galiba bu ilaç kilo vermeyi sağlıyor kızlar hadi yine iyisiniz ahahah :KK45:günde 3 lt şu içiyorum ben çok önemli çok su için ve güneş kremi ni asla ihmal etmeyin çok önemli :confused: hadi bakalım inşallah hepimizin yüzü baby face olur bembeyaz pürüzsüzzzz

Merhabalar benim de 2. Ayım bitti ama hala çıkan sivilcelerim var. Doktorum stres altında olduğum için iyileşmenin geciktiğini söyledi. Ama artık bunaldım geçmiyor:KK43: herkese kolaylık dilerim zor bi süreç
Canım benim 3. Ayda bile sivilce vardı dert etme geçer onlar

6 ay Roaccutane kullanmış biri olarak size birkaç tavsiye vermek isterim, kusma döneminde kesinlikle çıkan hiç bir sivilceye dokunmayın... Her ne kadar iğrenç gözüksede sakın dokunmayın eğer tedavi sonunda bebek poposu gibi bir cilt istiyorsanız bunun yolu emin olun buradan geçiyor. Bol bol su için günde min. 1.5 - 2 litre için derim. Cildinizin yenilenmesini hızlandırırsınız dudaklarınız blistex mentollü olan dudak bakım kremini kullanabilirsiniz. Çok iyi geldiğini göreceksiniz şimdilik tavsiyelerim bu kadar sormak istediğiniz herşeyi yazabilirsiniz sevgiler.

Canım benim 3. Ayda bile sivilce vardı dert etme geçer onlar
Çok normal benim 4. ay bittiğinde hala sivilcelerim vardı ilaç ilk 2 - 3 ay zaten kusturuyor ilaç bittikten sonra bile cildin düzelme evresi devam ediyor hiç strese girme cildin sonuçta bebek gibi olacak:)

6 ay Roaccutane kullanmış biri olarak size birkaç tavsiye vermek isterim, kusma döneminde kesinlikle çıkan hiç bir sivilceye dokunmayın... Her ne kadar iğrenç gözüksede sakın dokunmayın eğer tedavi sonunda bebek poposu gibi bir cilt istiyorsanız bunun yolu emin olun buradan geçiyor. Bol bol su için günde min. 1.5 - 2 litre için derim. Cildinizin yenilenmesini hızlandırırsınız dudaklarınız blistex mentollü olan dudak bakım kremini kullanabilirsiniz. Çok iyi geldiğini göreceksiniz şimdilik tavsiyelerim bu kadar sormak istediğiniz herşeyi yazabilirsiniz sevgiler.
Sizin tedaviniz bitti mi

Yaaa ne güzel :) ben 7. aya giricem ama o söylenen baby face olmadı hala iz kaldı :/
Benimde tedavim bittiğinde hala baby face değildim, son ay bile yeni sivilcelerim çıkıyordu ara ara ama zamanla düzelmeye başlıyor benim aktif olan tüm sivilcelerim gitti ama delikli izler kaldı (çukurlar) yanak bölgemde :( bunlar içinde bir tedavi arıyorum bakalım. Bu arada yeni sivilcelerimde çıkmıyor değil ara ara özel dönemlerde çıkıyor ufak ufak ama eskiye göre cildim baya iyi izler kalmasaydı bebek poposu olacaktım :/

Benimde tedavim bittiğinde hala baby face değildim, son ay bile yeni sivilcelerim çıkıyordu ara ara ama zamanla düzelmeye başlıyor benim aktif olan tüm sivilcelerim gitti ama delikli izler kaldı (çukurlar) yanak bölgemde :KK43: bunlar içinde bir tedavi arıyorum bakalım. Bu arada yeni sivilcelerimde çıkmıyor değil ara ara özel dönemlerde çıkıyor ufak ufak ama eskiye göre cildim baya iyi izler kalmasaydı bebek poposu olacaktım :/
Ya Dr bana gözenekler için tedavi uygulariz ilaçdan sonra demişti sende doktoruna bir sor bence

kızlar roac a başlayalı bir hafta olacak, dün sağ böbreğimde ağrı hissetmeye başladım halen de devam ediyo, roac ten dolayı mıdır?

Bende tam 7 ay zoretanin kullandım. Çok zordu sabah akşam düzenli şekilde kullandım her ay kan alındı. Dudaklarim asiri kurudu gulemiyodum bile vazelin yada bepanthen surdum devamlı. burnumun içi çok kuruydu kanadigi bile oluyordu. Çok sukur katlandigima değdi. 1 tane sivilce kalmadı yuzumde yağlı suratimdanda eser kalmadı biraz az kaldı suratimda oda benim hatam patlattigim sivilcelerimin anısı. Yanı kan tahlilini her ay düzenli yaptirirsaniz sıkıntı olacağını düşünmüyorum

Kızlar bende haftaya 3 ay dolacak ama hala çıkıyor. Bu normal değil mi? Birde ne zaman biter sivilce çıkması?

Back