- 27 Ocak 2016
- 6
- 4
- 1
- 44
- Konu Sahibi zeyzeyzey_ist
-
2.kez basliyorum bugun ilaca
Yan etkilerini,yine tekrarlama ihtimalini dusundukce aglayasim geliyo
Ben büyük bi yan etkisini görmemiştim Allaha şükür. Bahsettigim yan etkiler tepeden tırnaga aşırı kuruluk,ellerde egzama,bel agrısı ve melankoli. Ciddi bi yan etkisini görmedim yani ama bunlar bile çok yıpratıyo insanı. Kesin çözüm olsa kesinlikle deger ama degil maalesef.Yazılanları okudukça bende korkuyorum. Normalde fazlaca cesurumdur ama yazılanlar hafife alınmayacak kadar ciddi..
Fakat mecburum. Tedavi olmak istiyorum. Ve bu süreci en az zararla kapatmak istiyorum.
Dilerim herkes için de böyle olsun.
Ben büyük bi yan etkisini görmemiştim Allaha şükür. Bahsettigim yan etkiler tepeden tırnaga aşırı kuruluk,ellerde egzama,bel agrısı ve melankoli. Ciddi bi yan etkisini görmedim yani ama bunlar bile çok yıpratıyo insanı. Kesin çözüm olsa kesinlikle deger ama degil maalesef.
Umarım sizde tekrarlamaz.
Amin insallah cok tesekkur ederim:)ogretmen16 ve meclis...
Allah acil şifalar versin. tedaviniz güzel sonuçlanır umarım. yukarıda yazdığım paylaştığım fotoğraflarda ki gibi durum. yan etkilerinden bu kadar korkmayın derim. beslenmenize cilt bakımınıza dikkat ettiginiz surece güzel sonuçlar olacaktır. her ay karaciğer fonksiyon testini yaptirmayi ihmal etmeyin,doktorunuz zaten söyleyecektir. öncesi ve sonrası fotoğraflarınızı ve tedavi süresiniz hakkında yazılarınızı bekliyorum.
birbirimize destek olalim. yasasın güzel bir cilttttttt :)
Benım sorunlu bir cildim vardı evet; kusma yapmamasının nedeni doktorumun her ay cildimi temizlemesiydi; hep yağları ve beyaz - siyah noktaları çıkartıyordu. Tavsiye ederim dernatologumu, ben sorunsuz kurtuldum bu dertten.
merhaba la prairie nin cilt bakım ürünlerinden memnun kaldınız mı??roaccutane kullandigim sure totalde 8-9 aya yakindi. bu sure zarfinda sivilcelerimde kusma yahut artma olmadi ancak her ay duzenli yuz temizletmeye gittim dermatologa. bu sure zarfinda kullandigim urunler:
dudak bakimi icin 'blistex' markasinin kucuk yuvarlak kutuda olani.
yuz temizligi icin 'dermalogica' markasinin daily microfoliant adli gunluk peelingi.
gunes koruyucusu olarak 'bioderma' markasinin photoderm spot 50+ kremi.
tedavim biteli bir yili askin bir sure oluyor. halen duzenli olarak daily microfoliant ve gunesli gunlerde koruyucuyu kullanmaya devam ediyorum. buna ek olarak gunluk yikama icin la prairie advanced marine biology serinin kopugunu ve nemlendirici olarak de yine ayni serinin emusyonunu kullaniyorum.
herkese tez ve kalici sifalar.
Merhaba ben cok memnunum, ekte kullandığım ürünlerinin görsellerini yolluyorum.merhaba la prairie nin cilt bakım ürünlerinden memnun kaldınız mı??
Teşekkr ederüm ben de gelecek ay deneyeyim.gerçekten öok güzel gibiler ama fiyatından dolayı henüz almaya cesaret edememiştim iyi mi kötü mü emin olamayınca.diğer ay alcam:)Merhaba ben cok memnunum, ekte kullandığım ürünlerinin görsellerini yolluyorum.
Teşekkr ederüm ben de gelecek ay deneyeyim.gerçekten öok güzel gibiler ama fiyatından dolayı henüz almaya cesaret edememiştim iyi mi kötü mü emin olamayınca.diğer ay alcam:)
Yok ben bunlara kafayı taktım ciddi anlamda iyi gibiler dediğiniz doğru uyduruk kaydırıklara para verinceye param çöp ıluncaya kadar en azından değsinben bircok markayi kullandim. sunu diyebilirim ki ufak ufak alinan urunler cok daha pahaliya tekabbul ettiler. kendimce tavsiye ederim, ancak daha uygun butceli, ayni etkiyi yapacak urunler de var.
ne kadar sure oldu siz ilaci keseli? ne kadar sure, kac doz kullandiniz?Yok ben bunlara kafayı taktım ciddi anlamda iyi gibiler dediğiniz doğru uyduruk kaydırıklara para verinceye param çöp ıluncaya kadar en azından değsin
Ben taa lisede kullandım roaccutane bi altı yıl oldu yanine kadar sure oldu siz ilaci keseli? ne kadar sure, kac doz kullandiniz?
Ben taa lisede kullandım roaccutane bi altı yıl oldu yani
6 ay kadar kullandım yanlış hatırlamıyorsam eğer şu an çok sivilcem kalmafı ama lekelerim var maalesef
la roche posay pigmentclar kullandım lekelerim gözle görülür derecede azaldı tavsiye ederim.Kizlaaaarrrrr lütfen bilen varsa yardım etsin ya tedavim biteli dört ay oldu leke ve çukurlar var ve yazın bir senedir konuştuğum arkadaşımla gorusucem ilk defa çok önemli benim için ilacı kullandın o kadar zorluk çektim ama ona rağmen hala fondoten pudra sürmekten bıktım ko hala da makyajin altından bile lekeler belli oluyor napicam ben bu lekeleri kullanıp memnun kaldiginiz iyi bişey var mı lekeler için
bu ilacı kullananlar ağda ve lazer epilasyon yaptıramıyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?