Sivilceli Ciltler ROACCUTANE KULLANANLAR BURAYAA (yeni topik açıyoruzzz ) burada toplanalım...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
2.kez basliyorum bugun ilaca
Yan etkilerini,yine tekrarlama ihtimalini dusundukce aglayasim geliyo

Yazılanları okudukça bende korkuyorum. Normalde fazlaca cesurumdur ama yazılanlar hafife alınmayacak kadar ciddi..
Fakat mecburum. Tedavi olmak istiyorum. Ve bu süreci en az zararla kapatmak istiyorum.
Dilerim herkes için de böyle olsun.

Ben büyük bi yan etkisini görmemiştim Allaha şükür. Bahsettigim yan etkiler tepeden tırnaga aşırı kuruluk,ellerde egzama,bel agrısı ve melankoli. Ciddi bi yan etkisini görmedim yani ama bunlar bile çok yıpratıyo insanı. Kesin çözüm olsa kesinlikle deger ama degil maalesef.
Umarım sizde tekrarlamaz.

Umarım.. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Sivilce ile yaşamak kadar tedavi süreci de zorlu geleceğe benziyor.

ogretmen16 ve meclis...
Allah acil şifalar versin. tedaviniz güzel sonuçlanır umarım. yukarıda yazdığım paylaştığım fotoğraflarda ki gibi durum. yan etkilerinden bu kadar korkmayın derim. beslenmenize cilt bakımınıza dikkat ettiginiz surece güzel sonuçlar olacaktır. her ay karaciğer fonksiyon testini yaptirmayi ihmal etmeyin,doktorunuz zaten söyleyecektir. öncesi ve sonrası fotoğraflarınızı ve tedavi süresiniz hakkında yazılarınızı bekliyorum.
birbirimize destek olalim. yasasın güzel bir cilttttttt :)

Amin insallah cok tesekkur ederim:)
3 sene once kullanmistim ilaci ama biraktiktan kisa bi sure sonra eski halime dondum maalesef. O yuzden korkuyorum suan Allah korusun yine tekrarlarsa diye.
Son olur insallah

Hanımlaaar. Benim 8.ayım bitmek üzere tedavim uzadı. Sivilce çıkmıyor artık ama çukur gibi değil de izler var. Sizce geçer mi ki, bilen varsa özelden falan yazabilir mi ben son halimi atsam

Dermatoloğunu öğrenebilir miyim?

merhaba la prairie nin cilt bakım ürünlerinden memnun kaldınız mı??

Merhaba ben cok memnunum, ekte kullandığım ürünlerinin görsellerini yolluyorum.
Teşekkr ederüm ben de gelecek ay deneyeyim.gerçekten öok güzel gibiler ama fiyatından dolayı henüz almaya cesaret edememiştim iyi mi kötü mü emin olamayınca.diğer ay alcam:)

Teşekkr ederüm ben de gelecek ay deneyeyim.gerçekten öok güzel gibiler ama fiyatından dolayı henüz almaya cesaret edememiştim iyi mi kötü mü emin olamayınca.diğer ay alcam:)

ben bircok markayi kullandim. sunu diyebilirim ki ufak ufak alinan urunler cok daha pahaliya tekabbul ettiler. kendimce tavsiye ederim, ancak daha uygun butceli, ayni etkiyi yapacak urunler de var.

ben bircok markayi kullandim. sunu diyebilirim ki ufak ufak alinan urunler cok daha pahaliya tekabbul ettiler. kendimce tavsiye ederim, ancak daha uygun butceli, ayni etkiyi yapacak urunler de var.
Yok ben bunlara kafayı taktım ciddi anlamda iyi gibiler dediğiniz doğru uyduruk kaydırıklara para verinceye param çöp ıluncaya kadar en azından değsin

ne kadar sure oldu siz ilaci keseli? ne kadar sure, kac doz kullandiniz?
Ben taa lisede kullandım roaccutane bi altı yıl oldu yani
6 ay kadar kullandım yanlış hatırlamıyorsam eğer şu an çok sivilcem kalmafı ama lekelerim var maalesef

Ben taa lisede kullandım roaccutane bi altı yıl oldu yani
6 ay kadar kullandım yanlış hatırlamıyorsam eğer şu an çok sivilcem kalmafı ama lekelerim var maalesef

leke icinla prairie'nin bu serisinin hicbir faydasi yok. gunluk temizleme ve nemlendirme icin benim kullandigim seri. aslinda benim dermatologum ki kendisi sahane bir doktordur, leke icin lierac onermisti. ben yurt disinda yasadigim icin ve evvelden de la prairie kullandigimdan bu seriye devam ettim. ama dedigim gibi leke sikintinizi cozumleyecek daha uygun urunler de var, bu seri oyle bir tedavi vaat etmiyor.

Kizlaaaarrrrr lütfen bilen varsa yardım etsin ya tedavim biteli dört ay oldu leke ve çukurlar var ve yazın bir senedir konuştuğum arkadaşımla gorusucem ilk defa çok önemli benim için ilacı kullandın o kadar zorluk çektim ama ona rağmen hala fondoten pudra sürmekten bıktım ko hala da makyajin altından bile lekeler belli oluyor napicam ben bu lekeleri kullanıp memnun kaldiginiz iyi bişey var mı lekeler için

la roche posay pigmentclar kullandım lekelerim gözle görülür derecede azaldı tavsiye ederim.

Mrb kızlar bende 3 yıl önce 6 ay roaccutane 30 mg kullandım.Akne çukurları kaldı belirli bi kaç yerde minik minik .Dudaklarımda tedaviden 3 yıl geçmesine rağmen kuruluk kalıcı oldu maalesef .Sürekli çantamda dudak balmı taşımak zorundayım., gün içerisinde bir kaç kez dudak balmı sürüyorum.Yüzümde mens dönemime yakın sadece 1 sivilce çıkıyor 2.si çıkmaz.Saçlarımda tedaviden öncesi kadar çabuk yağlanmıyor

bu ilacı kullananlar ağda ve lazer epilasyon yaptıramıyorlarmış

Evet çünkü ilaç deriyi incelttiği için ağda yapıldığında deride ağdayla birlikte kalkar.Lazer epilasyonda da deri bütünlüğü bozulma ihtimali çok yüksektir.Dolayısıyla bunlardan uzak durmak gerekir.

Merhaba kızlar.. Bende Roaccutane a yeni başladım sayılır. 5 gün oldu. Genelde kışın başlanılıyormuş kuruluk yüzünden ama doktorum 10 mg ile başladı ilk 1 ay böyle ardından 20 mg ye çıkacağız. Esasında bende şiddetli sivilce sorunu yoktu. Yani yakınlarımın söylediğine göre abartılacak derecede yoktu. Ama işte sağ yanağımda biraz vardı ki üniversite öğrencisiyim. Bu bile kendimi kötü hissetmeme yetiyordu. Amma velakin okuduklarıma göre ilaç ilk 3-4 ay sivilce kusturuyormuş. umarım ekstra bir sivilce fazlalılığı olmaz yani yüzümdeki alışılmışlığın dışında. İlaca nisan sonu gibi başlamam bir sorun yaratır mı sizce? birde İzmir gibi sıcak bir yerde üniversite okuyorum.
Güneş Kremi olarak Dermoskin markasının 50 faktör güneş kremini kullanıyorum.
Temizleyici olarak Yves Rocher markasının karma yağlı ciltler için olan temizleme grubunu ve nemlendiricisini kullanıyorum. Ama şöyle bir soru belirdi kafamda Rouccutane ı kullandığım süre zarfında yüzüm şiddetli bir şekilde kuruyacağı için temizleme grubumu değiştirmelimiyim acaba ? Bu konuda yardımcı olursanız eğer çok sevinirim. Hepimize acil şifalar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…