- Konu Sahibi zeyzeyzey_ist
Normal normal son aya kadar cikiyoKızlar bende haftaya 3 ay dolacak ama hala çıkıyor. Bu normal değil mi? Birde ne zaman biter sivilce çıkması?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal normal son aya kadar cikiyoKızlar bende haftaya 3 ay dolacak ama hala çıkıyor. Bu normal değil mi? Birde ne zaman biter sivilce çıkması?
Ya bazı kişilerin hiç cikmiyor Ama madem normal sabretmekten başka çare yok.Normal normal son aya kadar cikiyo
Ya canım insallah dediğin gibi olur. Doktora hiç birşey soramiyorum okadar agresif ki Sen kaçıncı aydasin?Benim de 4. Aya girene kadar sivilce çıktı. Ama şu an çıkmıyor sadece izler var onlar da yavaş yavaş geçiyor. Doktorum da 4. Aydan sonra daha iyi olacağını söyledi. Sabret bu ayın da bitsin çıkmaz artık.
Merhaba ilac.kullanirken sivilcenizi sıktinizmi hic acaba.cukurlar neden olduBenimde tedavim bittiğinde hala baby face değildim, son ay bile yeni sivilcelerim çıkıyordu ara ara ama zamanla düzelmeye başlıyor benim aktif olan tüm sivilcelerim gitti ama delikli izler kaldı (çukurlar) yanak bölgemde bunlar içinde bir tedavi arıyorum bakalım. Bu arada yeni sivilcelerimde çıkmıyor değil ara ara özel dönemlerde çıkıyor ufak ufak ama eskiye göre cildim baya iyi izler kalmasaydı bebek poposu olacaktım :/
roaccutane kullandigim sure totalde 8-9 aya yakindi. bu sure zarfinda sivilcelerimde kusma yahut artma olmadi ancak her ay duzenli yuz temizletmeye gittim dermatologa. bu sure zarfinda kullandigim urunler:
dudak bakimi icin 'blistex' markasinin kucuk yuvarlak kutuda olani.
yuz temizligi icin 'dermalogica' markasinin daily microfoliant adli gunluk peelingi.
gunes koruyucusu olarak 'bioderma' markasinin photoderm spot 50+ kremi.
tedavim biteli bir yili askin bir sure oluyor. halen duzenli olarak daily microfoliant ve gunesli gunlerde koruyucuyu kullanmaya devam ediyorum. buna ek olarak gunluk yikama icin la prairie advanced marine biology serinin kopugunu ve nemlendirici olarak de yine ayni serinin emusyonunu kullaniyorum.
herkese tez ve kalici sifalar.
Benım sorunlu bir cildim vardı evet; kusma yapmamasının nedeni doktorumun her ay cildimi temizlemesiydi; hep yağları ve beyaz - siyah noktaları çıkartıyordu. Tavsiye ederim dernatologumu, ben sorunsuz kurtuldum bu dertten.Canim kullandığın süre içinde nasıl kusma olmaz valla çok sanslisin. Peki kullanmadan önce yüzün çok sivilceli miydi
Benım sorunlu bir cildim vardı evet; kusma yapmamasının nedeni doktorumun her ay cildimi temizlemesiydi; hep yağları ve beyaz - siyah noktaları çıkartıyordu. Tavsiye ederim dernatologumu, ben sorunsuz kurtuldum bu dertten.
:O canım bu hapı kullanırken mi cikariyordu. Doktorun kullandığı yöntem ne peki
yok canım çok aşırı bi sivilcelenme ollduğu söyleyemem. Ama sivilce yerine çıkamayan ağrılı sivilce, çok derecede siyah nokta ve küçük yağ bezecikleri vardı. Şu an hala öyle aşırı bi kusma yok. bişeyler ters mi gidiyor bilmiyorumCanim kullandığın süre içinde nasıl kusma olmaz valla çok sanslisin. Peki kullanmadan önce yüzün çok sivilceli miydi