• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler ROACCUTANE KULLANANLAR BURAYAA (yeni topik açıyoruzzz ) burada toplanalım...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Evet, biraz büyükmüşüm. :)
Umarım, şifanız olur ilaçlar.
Teşekkür ederim cevaplar için.

Bende de şu ara hormon bozukluğu çıktı. Test yaptırmadım ama tüylerden, reglimden falan anlayabiliyorum bozulduğunu. Bakalım. Belki giderim doktora önümüzdeki bir senede. :)
Rica Ederim inşallah dilediğiniz yüze kavuşursunuz .cildiyeye giderseniz de mutlaka haber verin merak ederim ben :)
Sivilcesiz Günler Dilerim Hayırlı Akşamlar :)

• Beğen
Reactions: K_G
merhaba benimde 1 hafta oldu hafif kaşıntım var yüzüm ve dudağım kurumaya başladı daha tedavinin başındayım şuana kadar 4-5 sivilce çıkmıştır yine bir kaçtane küçük çıkıyor bakalım neler olucak. günde 30 mg alıyorum nemlendirici ,güneş kremive dudaklarınızaa ne kullanıyorsunuz ??
Dudaklara hametan kullanın. :anneadayı:

kızlar dudaklarınız için bende blisteks tavsiye ederim. ben onun sayesinde 6 ay boyunca hiç sorun yaşamadım

Merhaba blisteksi duydum baya beğeniyorlar acaba nerden bulabilirim?fiyatı ne kadar?
tatlım ben izmirdeyim burda büyük hastanelerin yanında ki eczanelerde çok rahat bulabiliyorum. 13.50 ye alıyodum bi yerde 12 ye buldum bu aralar fiyatları. internetten de sipariş verebilirsin

Anladım siz roaccutane kullanıyo musunuz? veya kullandınız mı ne gibi etkiler gördünüz??

ben 6 ay kullandım roaccutane ı. dudaklarım kurudu ama blistex işe yaradı. göz kuruluğuda yaşadım ama aşırı derecede değil. bunların dışında zaman zaman sırt ve böbrek ağrısı oldu ama ağır bi ilaç olduğu için zaten bunları bekliyordum. 6 ay boyunca sadece bi kez adet düzensizliği yaşadım. başka da bi sıkıntım olmadı. ben kullanmaya başlamadan önce internette bu hapla ilgili çok kötü yazılar okumuştum. ama yüzüm çok kötü bi haldeydi makyajsız asla çıkamazdım.ama çok şükür ki şimdi makyaj ürünleri kullanmıyorum. sen bu ilacı kullanıcak mısın canım

ben 6 ay kullandım roaccutane ı. dudaklarım kurudu ama blistex işe yaradı. göz kuruluğuda yaşadım ama aşırı derecede değil. bunların dışında zaman zaman sırt ve böbrek ağrısı oldu ama ağır bi ilaç olduğu için zaten bunları bekliyordum. 6 ay boyunca sadece bi kez adet düzensizliği yaşadım. başka da bi sıkıntım olmadı. ben kullanmaya başlamadan önce internette bu hapla ilgili çok kötü yazılar okumuştum. ama yüzüm çok kötü bi haldeydi makyajsız asla çıkamazdım.ama çok şükür ki şimdi makyaj ürünleri kullanmıyorum. sen bu ilacı kullanıcak mısın canım
1 hafta oldu kullanalı ama sadece kuruma kaşıntı ve sivilcr çıkıyo soyulmadı daha

1 hafta oldu kullanalı ama sadece kuruma kaşıntı ve sivilcr çıkıyo soyulmadı daha
bende 6 ay boyunca hiç soyulma olmadı. fazla kurumaması için geceleri sudocrem sürdüm yüzüme çok rahat geçti tedavim. nemlendirici vs. kullanmak için soyulmasını bekleme bence şimdiden bi şeyler kullanmalısın

bende 6 ay boyunca hiç soyulma olmadı. fazla kurumaması için geceleri sudocrem sürdüm yüzüme çok rahat geçti tedavim. nemlendirici vs. kullanmak için soyulmasını bekleme bence şimdiden bi şeyler kullanmalısın
Zaten hametan verdi doktor nemlendirici olarak . Dudağıma da eczaneden dudak nemlendirici aldım ilk hap kullandığımdan beri kullanıyorum nemlendiricilerimi bol su icmeye çalışıyorum 30 mg kullanıyorum 10 mg sabah 20 mg akşam güneş kremi sürüyorum dışarı cıktığımda şu aralar çıkmıyorum da okul açılıcak sonuçta o zamanda kullanıcam güneş kremi benim bildiklerim bu kadar :)

Bide sudocrem kullanmıştım hiç iyi gelmedi bana bende bıraktım
tabii ki herkese aynı şey iyi gelmez ama hemen başlamakla çok iyi yapmışsın. zaten günlük dozun azmış şuan. tedirgin olma yani. için rahat bi şekilde ve geçeceğine inanarak kullan ilacı. umarım sağlıklı bi cildin olur tedavinin sonunda tatlım

tabii ki herkese aynı şey iyi gelmez ama hemen başlamakla çok iyi yapmışsın. zaten günlük dozun azmış şuan. tedirgin olma yani. için rahat bi şekilde ve geçeceğine inanarak kullan ilacı. umarım sağlıklı bi cildin olur tedavinin sonunda tatlım
Amin benimde tek dileğim bu. Tek bir korkum var oda benim sivilcelerim adet düzensizliğinden. Tedavim bitince sivilceler adet düzensizliğinden tekrarlarsa diye çok korkuyorum

Ben de roaccutane kullanıyorum ve parlama yapmayan güneş kremi arıyorum. Şu an 90 faktörlü heliocare kullaniyorum ama orta seviyede parlama yapiyor. Önerebileceğiniz bir şey var mı?

Back