Rimmel London

• Konu Sahibi Konu Sahibi slsn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Rujunu daha dün aldım ve çok memnunum hiç diğer kullandığım rujlar gibi dudakta kalıntı yapmadı. tavsiye ederim :)

bnde o pudradan almıştım ama kullandıkça üsütü kararmaya başladı sende olmadı mı öle bişi canım?bide renkleri çok koyu ya

bnde o pudradan almıştım ama kullandıkça üsütü kararmaya başladı sende olmadı mı öle bişi canım?bide renkleri çok koyu ya

hiç kararma falan olmadı benimkinde :/ dediğin gibi renkleri biraz koyu ama ben açık renk fondoten üzerine sürüyorum daha güzel durduğunu düşünüyorum

Bende pembe kutulu olanını aldım. Çok güzel bir rimel gerçekten. bir blogda sürmeden önce ve sonrasını eklemiş bir kız. Gayet iyi.

Bende pembe kutulu olanını aldım. Çok güzel bir rimel gerçekten. bir blogda sürmeden önce ve sonrasını eklemiş bir kız. Gayet iyi.

Eki Görüntüle 625661

Dün ben de bu rimelden aldım.Çok kuru bir rimel,sanki içi boş gibi ve fırçası o kadar sert ki gözümü acıtıyor.Herşeyini tavsiye ederim ama bu rimeli bence çok kötü

Bebek pembesi bir allığını ve Turuncu kapaklı siyah bir maskarasını kullanıyorum ikisinde de çok çok memnunum.

Bi kere allığı aşırı derecede tatlı bişi yemelik :))
Rımel ise benim kirpiklerim çok sorunludur.
Hem aşağı düz hem de sarı ve siliktir.

Her rımeli kullanamam ve özellikle platik fırçalıları hiç kullanamam.
Bir de göz çevremde allerji var iyice dikkat etmem gerekiyor.

Bu markanın rımelini 1 haftadır kullanıyorum durdukça güzelleşiyor.
Simsiyah ve kıvrık yapması bir yana gözlerim kızartıp yakmadı ki böyle bir rımeli az buluyorum ben..

ben memnunum kıytırık bir marka değil bence.

Eki Görüntüle 625661

Ama kızım kirpikleri zaten güzel :)

Birde ben bu rımeli gördüm satıcı bayan bu rımelin esasen bir tarama rımeli olduğunu bitiş işlemi için topaklanma ve ayrıştırma daha doğal gösterme işine yaradığını söyledi.

Dün ben de bu rimelden aldım.Çok kuru bir rimel,sanki içi boş gibi ve fırçası o kadar sert ki gözümü acıtıyor.Herşeyini tavsiye ederim ama bu rimeli bence çok kötü

Bende bir tek benim rimelim mi kuru demistim. Rimmel urunlerini bende cok seviyorum bu rimeli de cok isteyrek almistim ama 2 kez surdum sadede. Birdhaki rimel alisimda glam eyes almayi dusunuyorum onun fircasi cok hosuma gitti kullanci yorumlari da gayet guzel

stay matte fondöteni gerçekten çok çok güzel. Mat oluşundan dolayı yağ barındırmıo içinde ayrıca paraben vs parfüm de yok mac studio fix ve bu fondöten vazgeçilmezim mac le aralarında hiç bi fark yok fiyat dışında 15 tl gbi bi fiyata almıştım fıyatına göre performansı müthiiiiiş fondöten arayanlara öneririm.

Rimmel london ruj ve pudralarından memnunum. Bazı maskaraları güzel ama hepsi iyi değil mesela Scandaleyes maskaraları ben de hiç fena durmadı. Ayrıca ojeleri hem ucuz hem kaliteli...

Son düzenleme:
şimdiye kadar Rimmel London'ın pudra,fondöten,concealer ve rimelini kullandım. genel anlamda sevdiğim bir makra. pudrası tenime tam uyduğu için başka pudra kullanmıyorum.

kullandığım pudra Stay Matte. kapatıcılığı çok yüksek değil ama bence kalıcılığı iyi.

iki adet fondöten var elimde bu markaya ait. bir tanesini Recover serisi. ben 100 numarasını kullanıyorum(Ivory). bunun içinde ışıltılar var ve pembe alt tonlu bir fondöten. diğeri Lasting Finish 25 Hours olan. bunu diğerinden daha çok seviyorum çünkü öbürü gibi parlamıyor daha mat yapıda.ve bu sarı alt tonlu.yine aynı 100 numara bu da Ivory.

bir de Match Perfection concealerını kullanıyorum.tüpte ve fırçalı bir kapatıcı. orta halli bir kapatıcılığı var.ağır değil.seviyorum.

son olarak da Day 2 Night isimli maskarasını altım iki aşamalı olan. fakat beklentimi hiç karşılamadı.uzunluk vermesi fena değil ama hacim ı- ıh.özellikle üst kattaki ince fırçalı tarafını hiç hiç hiç sevmedim. Maybelline Colossal maskaramın fırçasıyla kullanıyorum bu maskarayı.

nedense o kadar övülmesine karşın rujlarını hiç denemedim şimdiye kadar ve çok merak ediyorum,en kısa zamanda ediniciğim kendilerinden :)

Son düzenleme:
stay matte pudrasından herkes çok memnun kadifemsiymiş,aklıma düştü yakın zamanda alıcam milyon tane pudrama kardeş olucak

Ruj, rimel, allık, far, gözaltı kapatıcısı... Hepsinden memnunum. Ama en çok ojelerini sevdim...

bu arada ben rimmelin ojelerinden çok memnunum fırça yapılarına ba-yı-lı-yo-rummmmm

bu arada ben rimmelin ojelerinden çok memnunum fırça yapılarına ba-yı-lı-yo-rummmmm

Evet sürümü çok kolay oluyor. Diğer markalar bunu neden daha önce düşünememiş ve hala da yapmamaktalar anlamıyorum...

Evet sürümü çok kolay oluyor. Diğer markalar bunu neden daha önce düşünememiş ve hala da yapmamaktalar anlamıyorum...

hayır yaptı bi marka o da golden rose yeni çıkan serisinde ultra rich serinin adı fırçaları rimmelin ki gibiymiş henüz denemedim ama bloglarda gördüm

Son düzenleme:
hayır yaptı bi marka o da golden rose yeni çıkan serisinde ultra rich serinin adı fırçaları rimmelin ki gibiymiş henüz denemedim ama bloglarda gördüm

vaay golden rose o zaman flormar ve alix avienden 1 adım önde. en sevdiğim oje rimmel london kullanmadan önce golden rose'tu :) fiyatı rimmel london'dan biraz daha düşüktür sanırım.

Hangisi o merak ettim resimi koyarmisin ya full isimi yazarmisin tskler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…