rimmel Match Perfection pudra. çok da ucuz çok da güzel zaten 3-4 tonu var sürdükten 5-10 dk sonra uyum sağlıyor,
makyaj çantam;
maybelline fondoten yada maybeline bb cream,
rimmel pudra,
max factor 2000 calorie maskara (5-6 senedir),
mac beyaz ışıltı veren kremini kullanıyorum -göz bebeklerime ve kaşlarımın altına sürüyorum-,
golden rose mat şeftali-pembe tonlarında allık,
maybeline göz altı kapatıcısı,
golden rose eyeliner,
kahverengi kalem-kaşlarım için üzerine kahverengi far sürüyorum-,
simsiz mat kahverengi far kullanıyorum, farı gözaltıma da sürüyorum kalem gibi akmıyor.
uzun süredir benim sabit makyaj malzemelerim bunlar...
bnde o pudradan almıştım ama kullandıkça üsütü kararmaya başladı sende olmadı mı öle bişi canım?bide renkleri çok koyu ya
Bende pembe kutulu olanını aldım. Çok güzel bir rimel gerçekten. bir blogda sürmeden önce ve sonrasını eklemiş bir kız. Gayet iyi.
Eki Görüntüle 625661
Bende pembe kutulu olanını aldım. Çok güzel bir rimel gerçekten. bir blogda sürmeden önce ve sonrasını eklemiş bir kız. Gayet iyi.
Eki Görüntüle 625661
Dün ben de bu rimelden aldım.Çok kuru bir rimel,sanki içi boş gibi ve fırçası o kadar sert ki gözümü acıtıyor.Herşeyini tavsiye ederim ama bu rimeli bence çok kötü
bu arada ben rimmelin ojelerinden çok memnunum fırça yapılarına ba-yı-lı-yo-rummmmm
Evet sürümü çok kolay oluyor. Diğer markalar bunu neden daha önce düşünememiş ve hala da yapmamaktalar anlamıyorum...
hayır yaptı bi marka o da golden rose yeni çıkan serisinde ultra rich serinin adı fırçaları rimmelin ki gibiymiş henüz denemedim ama bloglarda gördüm
yeşil ambalajlı-fırçası kıvrık olan rimeline hastayım :)) hem dolgunlaştırıyor, hem de kıvırıyor ve uzatıyor...çok güzel. bitiyor gibi oldu, içine badem yağı ekledim biraz hala kullanıyorum kendisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?