Rimmel London

• Konu Sahibi Konu Sahibi slsn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet sadece dün için geçerliydi. Facebookta yaptıkları anket sonucuna göre bir ürünü %50 indirime koyuyorlar. Balm shelter çıkmış.

Bilge kedi Bu indirimi tesadüfen mi öğrendin yoksa önceden bir yerde ilan mı ettiler ?

Geçenlerde 'Ucu gazlı kalem gibi ucu olan diğer ucunda da vazelinli gibi sabit rujun yumuşatıcısı olan kalıcı lasting finish 1000 kisses rujunu aldım.Rengi tam istediği gibi pembe kahve karışımı (kiremit ,tarçın gibi) olan doğal bir renk.Sürümü kolay .Dudakları sağlıklı ,renkli gösteriyor ,yine tam istediğim gibi ruj ruj durmuyor,rujlu göstermiyor.Başka iddialı ruj ruj duran renkleri de var ;Kırmızı ,koyu pembe ,açık pembe.İlk sürüşüm kolaydı ama öbür gün sürdüğümde kalemden kalem ucuna bir türlü boyası gelmedi 'eyvah bana bozuk ,kurumuş ürün satmışlar'derken ucuyla bir iki defa oynadım meğer yerinden oynamış.Şimdi ruj sıvısı rahat akıyor.Şimdilik 2 sürüş için beğendiğim bir ürün ileride tam fikrim olur.Fiyatı 15.99.' demiştim.

Şimdi daha net bir fikrim var ; Renk tamam , benim istediğim gibi .Ancak kalemin ucuna yeteri kadar likit gelmiyor.Sağa sola oynatsam da , sallasam da faydası yok .Benim aldığım ürün mü yoksa hepsi mi böyle anlayamadım .Sıkıntılı bir malzeme oldu kısacası :/

1000 kisses ben de aldim ve kurudu. Maksimum 1 aylik omru var. Bir de sadece tipi degil kokusu da keceli kaleme benziyor.

Hım...bir arkadaşım bu markanın rimellerini çok seviyordu ama ben hiç denemedim.Kirpikleri dolgun ve uzun gösteren yapış yapış olmayan bir rimelini tavsiye edermisiniz.Bende deneyeyim.

canım ne yaptın aldın mı ürünlerini bakalım bende allık ve farklarını almak istiyorum ama allıkları nasıl acaba şeftali ve bronz tonları kullanıyorum genelde

biraz geç oldu cevap için canım kusura bakma ama evet aldım dudak renklendiricisinden kesinlikle uzak dur! resmen ağzıma kimyasal tadı geliyor kalıcılıgı orta ama ben hiç memnun kalmadım. pudraları allık niyetine kullandığım için onlardan gayet memnunum tavsiye ederim canım

bu markanın rujlarını çok beğendim. dudağı sürekli kuruyan biri olmama rağmen kurutmadı, nemlendirdiği için de güzel durdu. sanırım 19 numaraydı aldığım. hem nemlendiriyor hem de dudakta çok doğal duruyor:)

bu marka fiyat/performans açısından gerçekten çok iyi hele yılbaşı indiriminde kesinlikle depolayacağım markalardan. rimelleri, rujları ,farları çook güzel. fakat her rimeli herkese uyacak diye birşey yok kirpik yapınıza göre deneyip almanızı öneririm bana iyi gelen sizde çok kötü durabilir

haklısınız. ben de rimel, allık bir de far aldım. yanaklarım doğal pembe olduğu için fazla kullanmıyorum ama farlarından memnun kalmadım, yeterince renk vermiyor. ıslak da kullanılıyor mu bilmiyorum, bir de flormarın far paletini deneyeceğim. rimel'iyse fena sayılmaz. göz makyaj temizleyicim bittiği için pek fazla kullanma fırsatım olmadı ama yılbaşında kapış kapış gitmeden bir iki ruj daha alıcam:)

Bende Kate Moss rujlarından aldım 2 tane. Kalıcılıkları çok iyi gayet memnunum. Diğer ürünlerini de denemeyi düşünüyorum.

max factor kullanıcısı olarak,fondotenini çok beğendim,yaklaşık 1 aydır kullanıyorum,göz altı kapatıcısıda çok kullanışlı,beğenerek kullanıyorum

ben pudrasından çooooook memnunum bundan önce max factor kullanmıştım, aynası, kendi süngeri ve sünger koyma kısmı var, ne topak topak yapıyor ne pul pul, parlama yapmayan çok bakımlı gösteren bir pudra. tavsiye ederim. ama 2 tane farını aldım memnun kalmadım.

hangi pudrası bu? adı ne?

rimeller çok güzel, bronz allığı çok güzel çok doğal ve kalıcı renk veriyor rujlarıda güzel kalıcı ve dudağı nemsiz bırakmıyor... yavaş yavaş bu markanın ürünlerini kullanmaya başlıyorum hem fiyat olarakta uygun hemde başarılı... farklı ürünlerini kullanan arkadaşlar sizde deneyimlerinizi paylaşın en azından ürünler hakkında bilgimiz olur...

Bende kırmızı bir ruju var ve ben böyle güzel bir kırmızı ruj görmedim ten rengim çok tuaf beyaz desem değil esmer desem değil buğday desem hiç değil o neden her kırmızı bana yıkşımıyor ama bu kırmızı o kadar güzel ki her tene giyor kesinlikle eminim bundan denedik çünkü farklı ten tonlarını
MOISTURE RENEW LIPSTICK serisinden DIVA RED

hangi pudrası bu? adı ne?

rimmel Match Perfection pudra. çok da ucuz çok da güzel zaten 3-4 tonu var sürdükten 5-10 dk sonra uyum sağlıyor,

makyaj çantam;
maybelline fondoten yada maybeline bb cream,
rimmel pudra,
max factor 2000 calorie maskara (5-6 senedir),
mac beyaz ışıltı veren kremini kullanıyorum -göz bebeklerime ve kaşlarımın altına sürüyorum-,
golden rose mat şeftali-pembe tonlarında allık,
maybeline göz altı kapatıcısı,
golden rose eyeliner,
kahverengi kalem-kaşlarım için üzerine kahverengi far sürüyorum-,
simsiz mat kahverengi far kullanıyorum, farı gözaltıma da sürüyorum kalem gibi akmıyor.

uzun süredir benim sabit makyaj malzemelerim bunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…