• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rimmel London

• Konu Sahibi Konu Sahibi slsn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba yeni fondöteninden aldım çokk beğendim :) kapatıcılık orta ama renk uyumu muhteşem sanki yok gibi duruyorr mutlaka deneyin:3:

bende lasting finish serisinden 16 no (heartbroker) rujunu kullanıyorum. kalıcılık açısından harika. dudakları nemlendirmiyo ama kurutmuyoda. ben beğendim. tavsiye ederim renk kırmızı bordo pembe karışımı gibi farklı ve güzell....

bende lasting finish serisinden 16 no (heartbroker) rujunu kullanıyorum. kalıcılık açısından harika. dudakları nemlendirmiyo ama kurutmuyoda. ben beğendim. tavsiye ederim renk kırmızı bordo pembe karışımı gibi farklı ve güzell....

Teşekkürler :)

kapatıcısı muhteşem..
kate moss rujları zaten söylememe gerek yok mükemmel kalıcı ve tam rengini veren harika rujlar..
rimellerinin bazıları çok iyi.
pata kremini kullandım ondanda memnunum..
Çok güzel marka :)

kapatıcısı muhteşem..
kate moss rujları zaten söylememe gerek yok mükemmel kalıcı ve tam rengini veren harika rujlar..
rimellerinin bazıları çok iyi.
pata kremini kullandım ondanda memnunum..
Çok güzel marka :)

Teşekkür ederimm :)

:4:
tatlım ben rimeli kullandım, erkek arkadasım takma kirpik mi taktın dedi :D gecen maybelline in rimelini aldım hiç memnun kalmadım ama bu daha güzel :))

** evet gerçekten rimmelin maskaraları maybelline'i geçti diyebilirim ve iki markanın kaliteside birbiriyle eşdeğer bence. ben kapatıcısındanda memnun kaldım

bende göz kalemi ve allığını kullanıyorum çok çok memnunum
diğer ürünlerim bitsin herşeyimi bu markadan alıcam artık :))

rimmelin allıklarını cok merak edıyorum .ozellıkle seftalı tonu kullanan var mı ?
mat mı yoksa sedefl sımlı mı?

Son düzenleme:
Max factor maskaram bitsin hemen rimmel london alıcam artık :61: çok merak ediyorum

bende kadınlar günü kampanyasından faydalanıp 2 adet ruj almıştım.Gerçekten tam rengini veriyor beğendim.

mor seri 140, pembe seri 020 numara rujlarını kullanıyorum ve çok memnunum. ama burada sizler maskaralarını beğendiğiniz söyleyince ben de çok merak ettim. hemen gidip almak istiyorum.

bu arada karbeyaz arkadasım kate moss rujları demiş, kate moss da mı bu markayı kullanıyormuş ben anlayamadım :50: eğer öyleyse harika.

pudrası mükemmel. loreal'i bırakıp rimmel stay matte pudra kullanmaya başladım ve vaz geçemiyorum. parlamaya karşı şahane.

ojeleri de çok güzeel severek kullanıyorum

Back