Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba yeni fondöteninden aldım çokk beğendim :) kapatıcılık orta ama renk uyumu muhteşem sanki yok gibi duruyorr mutlaka deneyin
bende lasting finish serisinden 16 no (heartbroker) rujunu kullanıyorum. kalıcılık açısından harika. dudakları nemlendirmiyo ama kurutmuyoda. ben beğendim. tavsiye ederim renk kırmızı bordo pembe karışımı gibi farklı ve güzell....
BEn maskarasını kullanıyorum ve çok memnunum..Rimmel marka ürünlerin kalitesini nasıl buluyorsunuz ? Watsons'da gördüm ilk defa bu markayı özellikle rimellerinden memnunmusunuz. Teşekkür ederim şimdiden
kapatıcısı muhteşem..
kate moss rujları zaten söylememe gerek yok mükemmel kalıcı ve tam rengini veren harika rujlar..
rimellerinin bazıları çok iyi.
pata kremini kullandım ondanda memnunum..
Çok güzel marka :)
tatlım ben rimeli kullandım, erkek arkadasım takma kirpik mi taktın dedi gecen maybelline in rimelini aldım hiç memnun kalmadım ama bu daha güzel :))
** evet gerçekten rimmelin maskaraları maybelline'i geçti diyebilirim ve iki markanın kaliteside birbiriyle eşdeğer bence. ben kapatıcısındanda memnun kaldım