Hamileyim Kanamam var düşük olduğunu nasıl anlarım

5 gün 10 gün adet gecikince, hemen adet söktürücü mü veriyorlar ya.. Üstelik beta 3ken.. Hiç normal gelmedi bana
Maalesef öyle oldu ve geçtiğimiz hafta bebeği almak zorunda kaldılar kanamalar durmadı, bebek gelişimi ilerlemedi, kese büyüyordu ama bebek gelişemedi. Bunu yazan doktor Acıbadem de Elif Ganime Aygün.

Merhaba, 6 haftalık hamileyim geç döllenme oldu doktor ilk önce hamile olduğumu anlamayıp adet söktürücü verdi. Sonra yine adet olamayınca betaya tekrar vardı 2500 falan çıktı ve birkaç gün sonra arttığını gördü. Keseyi gördük ancak kanamam var, ilk başta kahverengiydi sonra kırmızıya döndü doktorum düşük riski var dedi Progestan verdi. Günlerdir sürekli doktora gidiyorum kesenin etrafında kanama yok diyorlar. Daha önce düşük yapanlar aynı durumu yaşayanlar. Düşük yaptığımı nasıl anlayacağım. Az önce bir pedi dolduracak kadar kırmızı kan geldi ama ağrı yok. Şimdiden teşekkür ederim
Adet sancısı çektin mi bilmiyorum ama ondan beter bir sancıdır. Ben o an doğum yapıyorum demiştim öyle bir sancıydı. Allah yaşatmasın. Kanama varsa neden önlem almıyorlar anlamadım. Bence sen doktorunu değiştir. Ben en ufak bı lekelenmede noluyor derim ama sen maşallah bı ped dolusuna gitmeli miyim diye sormuşsun. Umarım herşey yolundadır...

Adet sancısı çektin mi bilmiyorum ama ondan beter bir sancıdır. Ben o an doğum yapıyorum demiştim öyle bir sancıydı. Allah yaşatmasın. Kanama varsa neden önlem almıyorlar anlamadım. Bence sen doktorunu değiştir. Ben en ufak bı lekelenmede noluyor derim ama sen maşallah bı ped dolusuna gitmeli miyim diye sormuşsun. Umarım herşey yolundadır...
Sanırım yazdıklarımı tam okumamışsınız, her gün doktora gittim hatta aynı gün üç kere doktora gittiğimde oldu. Bir kaç farklı doktora gittiğimide belirttim her biri çok iyi bilinen hastanelerdeki doktorlardı. Sonuçta kimse bebeğini göz göre göre kaybetmek yada bu acıya dayanmak istemez. Ayrıca doktora gitmeli miyim diye sormadım aynı durumu yaşayanlar var mı diye sordum. Bebeği kaybettik maalesef.

X