- 22 Ağustos 2011
- 919
- 102
- 73
yani 11 eylül içnmi geçerli sadece?
Evet sadece dün için geçerliydi. Facebookta yaptıkları anket sonucuna göre bir ürünü %50 indirime koyuyorlar. Balm shelter çıkmış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani 11 eylül içnmi geçerli sadece?
Evet sadece dün için geçerliydi. Facebookta yaptıkları anket sonucuna göre bir ürünü %50 indirime koyuyorlar. Balm shelter çıkmış.
Geçenlerde 'Ucu gazlı kalem gibi ucu olan diğer ucunda da vazelinli gibi sabit rujun yumuşatıcısı olan kalıcı lasting finish 1000 kisses rujunu aldım.Rengi tam istediği gibi pembe kahve karışımı (kiremit ,tarçın gibi) olan doğal bir renk.Sürümü kolay .Dudakları sağlıklı ,renkli gösteriyor ,yine tam istediğim gibi ruj ruj durmuyor,rujlu göstermiyor.Başka iddialı ruj ruj duran renkleri de var ;Kırmızı ,koyu pembe ,açık pembe.İlk sürüşüm kolaydı ama öbür gün sürdüğümde kalemden kalem ucuna bir türlü boyası gelmedi 'eyvah bana bozuk ,kurumuş ürün satmışlar'derken ucuyla bir iki defa oynadım meğer yerinden oynamış.Şimdi ruj sıvısı rahat akıyor.Şimdilik 2 sürüş için beğendiğim bir ürün ileride tam fikrim olur.Fiyatı 15.99.' demiştim.
Şimdi daha net bir fikrim var ; Renk tamam , benim istediğim gibi .Ancak kalemin ucuna yeteri kadar likit gelmiyor.Sağa sola oynatsam da , sallasam da faydası yok .Benim aldığım ürün mü yoksa hepsi mi böyle anlayamadım .Sıkıntılı bir malzeme oldu kısacası :/
canım ne yaptın aldın mı ürünlerini bakalım bende allık ve farklarını almak istiyorum ama allıkları nasıl acaba şeftali ve bronz tonları kullanıyorum genelde
bu markanın rujlarını çok beğendim. dudağı sürekli kuruyan biri olmama rağmen kurutmadı, nemlendirdiği için de güzel durdu. sanırım 19 numaraydı aldığım. hem nemlendiriyor hem de dudakta çok doğal duruyor:)
bu marka fiyat/performans açısından gerçekten çok iyi hele yılbaşı indiriminde kesinlikle depolayacağım markalardan. rimelleri, rujları ,farları çook güzel. fakat her rimeli herkese uyacak diye birşey yok kirpik yapınıza göre deneyip almanızı öneririm bana iyi gelen sizde çok kötü durabilir
ben pudrasından çooooook memnunum bundan önce max factor kullanmıştım, aynası, kendi süngeri ve sünger koyma kısmı var, ne topak topak yapıyor ne pul pul, parlama yapmayan çok bakımlı gösteren bir pudra. tavsiye ederim. ama 2 tane farını aldım memnun kalmadım.
hangi pudrası bu? adı ne?