Rimmel London

• Konu Sahibi Konu Sahibi slsn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vaay golden rose o zaman flormar ve alix avienden 1 adım önde. en sevdiğim oje rimmel london kullanmadan önce golden rose'tu :) fiyatı rimmel london'dan biraz daha düşüktür sanırım.

yok hemen hemen aynı fiyatları rimmel londen ojeler 6 tl golden rose ultra rich de 4,5-5 arası
evet golden rose çok geliştirdi kendini hele o golden rose jolly jewels ojeleri var bir harika onlar 5-6 tl arası sanırım

yeni çıkan simli fondeteni var arkadaşım aldı gayet memnun bende denemeyi düşünüyorum. kullananlar var mı arakadaşlar bunu??

:)

rujlarından aldım 2 tane çok hoşuma gittiler.netten 6-7 renk beğendim.watsonslarda 2 tanesini bulabildim.diğerlerini alabileceğim Türk siteleri var mı? yurtdışından sipariş verince gümrüğe takılabiliyormuş.bulamadığım rimmel london rujlarını nereden alabilirim?

eye liner ı kullanışlı degil fırçası zorluyo
ama diğer ürünlerinden memnunum rimel(yeşil olan),allık,kalem...

kalemi tek kelimeyle harika! eyelinerın ve göz kaleminin tek akmadığı marka diyebilirim nasıl sürdüysem aynı öyle kalıyor.Ayrıca rimeli ve ojeleride müthiş tavsiye ederim

merhabalar! rimmel kesinlikle muhteşem bir marka rujları ve farları harika!

ama allık ve rimellerini deneyemedim scandaleyesdan memnun kalan var mı? allıklarından memnun musunuz? şimdiden çok teşekkürler!

Farları çok güzel.Normalde far çizgi çizgi olur bikaç saat sonra bunda hiç o sorun olmuyor kaymak gibi ohh missss.
Kate moss rujunu da merak ediyorum alıcam ama bulamadım henüz

merhabalar! rimmel kesinlikle muhteşem bir marka rujları ve farları harika!

ama allık ve rimellerini deneyemedim scandaleyesdan memnun kalan var mı? allıklarından memnun musunuz? şimdiden çok teşekkürler!

scandal eyes maskarasını kullandım, güzel bence. yapıştırmıyor kirpikleri birbirine. allığından da 1 tane var bende, gül kurusu gibi bir renk, çok doğal duruyor. rimmel'in ürünleri bence hem kaliteli hem de fiyatları uygun. genel olarak memnunum

Arkadaşlar Rimmel 60 Seconds, Rimmel Salon Pro ojeleri mutlaka kullanın gerçekten çok dayanıklılar ve 60 saniyede kuruyan ojelerden ev dolu durumda. Bence Kate Moss ruju da harika. 105 numarasını aldım ve çok kalıcı. O kadar yemek yedim, kahve içtim hala rengi belirgindi. Bir de liquid eyelinerın da fırçaları gerçekten ince ve kuyruk yapmada birebir. :)

ben bu markayı yeni kullanmaya başladım ve ojelerini çok beğendim. fırçaları kalın ve hızlı kuruyorlar

bugün watsonstan şeftali rengi allığını aldım bayıldım kızlar, 17 idi bayram indiriminden dolayı 8.5 a geldi. bir bakın derim ben hep bana pembe gidiyo derdim ama favori allığım bu olucak sanırım :) yılbaşı indiriminde stoklamayı düşünüyorum :)

göz altı kapatıcısını aldım dün..fırçalı likit olanından. hiç göz kapaklarından birikme yapmıyor. hemen cilt tarafından emiliyor. çok sorunlu mor gözlatları olan için elbette uygun değil çünkü zaten likit. ama müthiş bir aydınlık veriyor..öneririm. bayram nedeniyle %50 indirimde. 7.5 tlye geldi.

ben de şimdiye kadar fondotenini, rimelini ve eyelinerını kullandım. Arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine almıştım ama ben rimelinden hiç memnun kalmadım fondotenini deneme amaçlı aldım onu da beğenmedim malesef... Ama eyelinerı bir harika. Sürümü çok kolay kalıcı, akmıyor ve rengi tüm gün kalıyor. Diğer ürünlerini denemediğim için yorum yapamıyorum ama şans verilebilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…