• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rimmel London

• Konu Sahibi Konu Sahibi slsn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ojeleri gerçekten çok başarılı . hem fırçaları hem de hızlı kuruması süper :8:

kate moss 105 rujunu da çok beğendim.

yeşil renkli rimelini de denemek istiyorum.:93::93:

Rimelini, pudrasını, allığınıi kapatıcısını kullanıyorum çok memnunum hem kaliteli hem uygun fiyatlarda:10:

rimmel'in farlarını kullandım, gayet güzel ve yoğun. 60sn ojesini aldım, gerçekten çok memnunum. tek kusuru biraz mat. üstüne 1 kat şeffaf oje sürüyorum, pırıl pırıl oluyor.

Ojeleri çabuk kuruyor,ben beğendim(60 second.farı nail polish kırmızı).farını ve allığını(soft colour blush) da yeni aldım. Bence fiyatını düşünürsek gayet başarılı ürünleri.Rımelini kız kardeşim Londra'dan getirmişti. Eh fena diildi, ama çabuk kurudu.Kullandığım maskara EXTRA SUPER LASH siyah..

şu an makyaj çantamda Kate moss serisi 2 ruju var. 16 numara çok tatlı pembe şeftali tonlarında bir ruj. beyaz-sarı tonlarında bir cildim olduğu için bu ruja bayıldım diyebilirim .bitince kesinlikle yenisini alacağım.bir diğeri de 01 numara koyu kırmızı tonlarında bir ruj .kesinlikle çok iddialı ve kalıcı bir ruj. çok sık kullanmadığım için çabuk biteceğini düşünmüyorum

şu an makyaj çantamda Kate moss serisi 2 ruju var. 16 numara çok tatlı pembe şeftali tonlarında bir ruj. beyaz-sarı tonlarında bir cildim olduğu için bu ruja bayıldım diyebilirim .bitince kesinlikle yenisini alacağım.bir diğeri de 01 numara koyu kırmızı tonlarında bir ruj .kesinlikle çok iddialı ve kalıcı bir ruj. çok sık kullanmadığım için çabuk biteceğini düşünmüyorum
16 numarası nasıl bi renk gösterme imkanın var mi

Back