Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben rimmel londonın sunshimmer pudrasından kullanıyorum allık niyetine ve çok memnunum o pudrayı tesadüfen kuzenim verdi ve şimdi sürekli bronz pudra araştırıyorum yenilerini almak için:) dün watsonsta standında kendimi zor durdurdum bir sürü şey almamak için 3lü sunshimmer pudrasından ve yeni çıkardığı keçeli kalem şeklindeki dudak renklendiricilerinden alıcam hafta sonu aldığımda yazarım düşüncelerimi:)
Stay Matte Pudra yılların Mac'ini devirir bu kadar diyorum. Çok ince yapılı ama kapatıcı etkisinden de memnun kaldığım bir pudra oldu. 12TLye rimmel london alıp aynı sonuca ulaşıyorsam daha da gidip 75tl ye mac pudra almam.
Pudra hem muhteşem hem 12 tl Mutlaka bakacağm !
Hattin turkcellse birde watsons'da ek %30 indirim var bana 9tl civari bir paraya geldi.
Ucu gazlı kalem gibi ucu olan diğer ucunda da vazelinli gibi sabit rujun yumuşatıcısı olan kalıcı lasting finish 1000 kisses rujunu aldım.Rengi tam istediği gibi pembe kahve karışımı (kiremit ,tarçın gibi) olan doğal bir renk.Sürümü kolay .Dudakları sağlıklı ,renkli gösteriyor ,yine tam istediğim gibi ruj ruj durmuyor,rujlu göstermiyor.Başka iddialı ruj ruj duran renkleri de var ;Kırmızı ,koyu pembe ,açık pembe.İlk sürüşüm kolaydı ama öbür gün sürdüğümde kalemden kalem ucuna bir türlü boyası gelmedi 'eyvah bana bozuk ,kurumuş ürün satmışlar'derken ucuyla bir iki defa oynadım meğer yerinden oynamış.Şimdi ruj sıvısı rahat akıyor.Şimdilik 2 sürüş için beğendiğim bir ürün ileride tam fikrim olur.Fiyatı 15.99.
İkinci olarak lasting finish 193 black cherries ojesini aldım.Siyahi vişne rengi.Renkli oje çok çok nadir kullanırım ama bunun rengi çok çekiciydi ve iyi ki almışım .Aynen şişedeki renk ve canlılkta duruyor tırnakta da.Renk ve kalitesini sevdim.Fiyatı3.49
kızlar yüzümde sivilce vb şeyler yok sadece burun çevresine falan hafif kapatıcı kullanıyorum.Daha sonra üstüne pudra geçiyorum ama bazen çok cildimi kurutuyor, nemlendiriyorum oysaki. Rimmel stay mate nasıl cildi kurutuyor mı? T bölgem çok hafif yağlanır, yanaklarım çok kuru bu arada.
Ben şimdi yukarıda stay mattenin çok iyi bir pudra filan olduğundan bahsettim. Ancak soyle bir durum var son 2 haftadır yuzumde anlam veremediğim sivilceler çıkıyor. Rutinimde tek değiştirdiğim ürün pudram. Pudra görüntü olarak çok başarılı yani performans iyi fakat bu sivilceler pudradan dolayımıdır diye düşünmeden edemiyorum. Hatta bugün bir konu açıp aynı pudrayı kullananlara sormayı bile düşündüm.
Ciltlerimiz benziyor anladığım kadarıyla bende de normalde sivilce vb yoktur ve T bölgesi hafif yağlıdır. Bu açıdan bakınca pudrayı beğeneceğinizi düşünüyorum.
Son iki gündür pudra kullanmıyorum sivilcelerin görünümü hafifledi gibi ama gözeneklerim biraz fazla dolu gözüküyor yani minik yağ bezeleri var. Bu hafta çok stresliydi iş yerinde belkide ondandır diye de düşünmüyor değilim. :26:
Sonradan kuruluk vs gibi problemler yaşıyorsanız sanki kapatıcı yerine renkli nemlendirici kullanmanız daha mantıklı. The balm shelter tavsiye edebilirim bu konuda.
aslında renkli nemlendirici kullanıyorum ama garnier in çıkardığını kullanıyorum. o da çok parlıyor zaten disko topuna dönüyorum. Balm indirimi yakalayınca balm shelter alacağım mutlaka.
bilgiler için çok teşekkür ederim bakalım ben de mecburen almalıyım pudram bir hafta zar zor idare edecek aldığımda ben de buraya yazarım:)
The Balm Shelter bugüne özel %50 indirimde yani fiyatı 20tl oluyor
The Balm Shelter bugüne özel %50 indirimde yani fiyatı 20tl oluyor