arkadaşlar, bu kitap bir abartı değil, dönüp geçmişinize bir bakın neler istediniz? ve neler aldınız? acıkçası ben hayatıma neyi cağırmışsam o gelmiş bu kitapla kendi analizimi yaptığımda evet ben istediğim şeyler kadar yasamısım...
Secret insanın kendisini tanıması için ideal bir kitap, (sadece reklam kampanyası kurbanı oldu) kitap aslında kendimizi sevmemizi ve sadece bir et parcasından ibaret olmadığımızı beliritiyor, istersek başaramayacağımız hiç bir şey olmadığını bize gösteriyor,kendini sevmek, kendine inanmak, evrene inanmak, sükür etmek ve yasadığımız her soluğun kıymetini bilmenin neresi kötü?? ya da umutlarımızın tükenmesine izin vermeden istemek ve umud etmenin neresi kötü???
Secret gibi öyle cok kitap var ki piyasada araştırın ve görün, ben Secret okumadan önce Tanrı ile Sohbet serilerini okudum onlarda aynı mevzulara değiniyor, yada biraz ileri gidip Tanrılar Okulu'nu okuyun, yada Çekim Yasası kitabinı okuyun, yuada Yaşam Soruları kitabını edinin bunlarda da aynı olaylardan bahsediyor...
evrendeki enerjiyi kimse inkar etmemeli, cekim gücünün tesadüf olduğunu sanan arkadaşlarım tesadüfler hayatınıza bilinçli yada bilinçsizce cağırdığınız olaylar, bakın ve '''aaa evet yaaa''' diyeceksiniz, görmeyi başarın sadece....
eger bu kitap aklınıza yattıysa araştırın daha derin öyle cok kitap bulacaksınız ki ve hayatınızı karamsar, mutsuz ve negatiflerle dolu olmaktan öte yaşamaya başlayacasınız...
alfa ve omaeganın varlığı asla yadsınamaz..