• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rhonda Byrne-The Secret

• Konu Sahibi Konu Sahibi siluet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Siz nasıl düşünürseniz düşünün, ben bu kitabı çok sevdim... Bu tarz kitaplar okudum daha önce, ama hiç bu kadar yalın dille anlatılmamış ve bir kaç kez okumak zorunda bırakılmıştım...

Bir düşünsenize, bir olayı ne kadar çok kötü düşünürsek daha da kötüye gitmiyor mu...?

Evet çok basit bir örnek vermiş, hatta kitabın o bölümüne gelmeden önce de düşünmüştüm.. Park yeri ile ilgili paragrafı okuyunca şaşırıp kaldım :) Ben hiç bi zaman park yeri ile ilgili bir sorun yaşamadım..Bir çok insan arabasını hareket ettirmeye korkuyor aman park yeri bulamam ..saatlerce döner dolaşırım diye...Ben hiç böyle düşünmedim.. hiç böyle bir sorun da yaşamadım :)))Nereye gidersem gideyim sanki benim için ayrılmış bir park yeri vardır :)) Bu çok basit bir örnek.. Eğer kötüye, olumsuza, negatife odaklanırsanız, olayları o yöne doğru itersiniz...Bunu bütün olaylarda uygulayabiliriz...

Yalnız garip bi durum var...Kitabı bir gece de bitirdim..ve kitap ertesi gün SIR oldu... yok... bulamıyorum... :sm_confused:

haklısın lentecim biz hep iyi şeyler istiyelim :)
sadece bana abartılı gelen şeyleri paylaşmak istedim canım yaa
benim söylemek istediğim şuydu küçüçük çocuklar kanser e yakalanıyolar sadece onlar değil aileride dyanılmaz acılar çekiyor yani söylemek istediğim bazı şeyler istemimiz dışında gelişiyor.
hayal kurmak çok güzel de bazı şeylerede tepkimizi koymalıyız.
yani saçma gelen dedim ya savaş karşıtı eylemler in daha çok savaş uyuşturucu karşıtı eylemlerin daha çok müptela getirdiği gibi

arkadaşlar ben bu kitabıda okudum filmi de izledim bazı yerleri banada mantıksız geldi mesela 3 günde gözlüklerinden kurtulan kişi yani bu saçma tıp ve teknoloji bu kadar ilerlemişken insanın kendi kendine gördüğünü düşünerek gözlüğünü atmaya ihtiyaç duyması banada saçma geldi.
ancak boşverin doğru yada yanlış ben bir çok konuda bunu hayatıma uyguladım ve inanın kendimi çooook daha iyi hissediyorum illa para anlamında düşünmeyin bunu manen çok huzur bulduım bu film ve kitap sayesinde hatta zaman zaman bu uygulamayı unuttuğumda olmuyor değil ama karar verdim bu durumlarda tekrardan kitabı okuyacağım....

venüse katılıyorum
yıllardır bu tarz kitaplar okurum gerçektende içlerinde en yalın anlatımlı olanı buydu.evet bazı yerleri biraz abartılı ama olsun yinede işe yarıyor kendi deneyimlerimle bunu biliyorum

pardon arkadaşlar, kitabı okumadım ama yazılanlardan şunu anladım ki okuyanlar bu kitabı reçete olarak düşünüyor ve ilaçlar yaramadı (doktorum kotu) ya da o ilacı kullanmıştım reçete dogru..
Her okudugunuz kitaptan kendinize yarayanı alın yaramayanı zaten beyniniz unutacaktır:-)
Sevgiyle hoşgoruyle ve pozitif dusunceyle kalın. Ben de gidip sır kitabını alayım. Nermin bezmen in sır kitabına benzemiyor anlattıgınız ve anladıgım kadarıyla.

merhabalar, ben de SIR ı okumaya başladım inanın okumaktan büyük keyif alıyorum hayata geçireceğim isteklerime ışık olacağına inanıyorum ..şutarafagitti tavsiye ederim

kürk mantolu madonna, sen bana mevsimlerden söz et, kızıla boyalı saçlar, istanbul da bir zürafa
tavsiyemdir:-)

Arkadaşlar bence hayatı tanıyoruz ve bazen insanlara ne kadar acımasız olabileceğini biliyoruz ve gerçekten tutunacak birşeyler arıyoruz, bu sitede buluşmamızın bir amacı da bu değilmi? Bu yüzden sır kitabını okuduğumda bana saçma gelen şeyler tabiki oldu ancak insan istediğinde herşeyi yapabilir deniliyor ve gerçekten de öyle değilmidir? Bu kitaptada frekanslardan çok insanın ne istediği ve ne kadar çok istediği önemli bence, bizim zamanla gerçekten unuttuğumuz ve günümüzde çok azalan olumlu düşüncelere yöneltmesi güzel birşey, umuda, paylaşıma ve sevgiye ihtiyacımız var, insanları herşeyin sahtekarlığına, dürüstsüzlüğe ve yalancılığa ve sahteye dönüştürdüğü şu günümüzde bence bu kitap faydalı geldi bana. Hiçbirşey yapmasa bile kendimize olan güvenimizi ve yapabileceklerimizi gösterebilir, herşey inanmakla başlamıyormu zaten. Bu kitapta kendimize inanmamızda bir başlangıç olabilir, sevgiler

arkadaşlar ben bu kitabıda okudum filmi de izledim bazı yerleri banada mantıksız geldi mesela 3 günde gözlüklerinden kurtulan kişi yani bu saçma tıp ve teknoloji bu kadar ilerlemişken insanın kendi kendine gördüğünü düşünerek gözlüğünü atmaya ihtiyaç duyması banada saçma geldi.
ancak boşverin doğru yada yanlış ben bir çok konuda bunu hayatıma uyguladım ve inanın kendimi çooook daha iyi hissediyorum illa para anlamında düşünmeyin bunu manen çok huzur bulduım bu film ve kitap sayesinde hatta zaman zaman bu uygulamayı unuttuğumda olmuyor değil ama karar verdim bu durumlarda tekrardan kitabı okuyacağım....

bişey degil

ya bende okudum bu kitabı.. hatta sevgilimden ayrılınca almıştım tesadüf.. onun beni araması için uygulamalar yapmaya başladım kitaptan sonra:) olmuş gibi düşün diyor ya:) ne türlü düşündüysem adam aramadı ya:) halada tık yok:) ne yapmalıyım sizce araması için:)))

Kitabı bir daha al ve bir daha oku :))) Senin isteğin olmada da yazarın isteği olur. Kadın zengin olmak istemiş oluyor işte. :Roflol:

ben daha okumadım en kısa zamanda alıp okuyacağım çok merak ediyorum kitabı

Yaa evet bende okumak istiyorum çok kişiden duydum ama alamadım bi türlü.

kitap çok ilginç bir şeyden bahsetmiyor buna benzer kitapların kesin bir özeti gibi.eskiler derler ya kırkkere adama deli desen deli olur gibi.bir şeyi çok istersek ayağımıza gelir gibfalan filan.ama şunu yadsıyamam kitap bittiğinde içiniz yeniden umut doluyor.her şey için çok geç değil miş duygusunu veriyor eh buda az şey değil düşünce gücüyle tedavi diye bir kitap okumuştum okumayanlara tavsiye özl.le yazarın hayat hikayesini kitabın son bölümünde okuyunca asıl şoklama orda.

ben kitabı okudum filminide izledim çok eleştiriler var gazetelerde gerçek olmadığına ve sadece rant yapmak amaçlı bir kitap olduğuna dair... ne kadar doğru ve gerçekçi bilmiyorum ama ben hayatımın bir çok alanında uygulamaya çalışıyorum.
aslında melikeden seninde söylediğin gibi bildiğimiz ama uygulamadığımız şey SIR ama uygulamayıpta kendimizi daha mutsuz ve üzgün hissetmektense uygulayarak hiçbirşey kaybetmemek iyidir.

% 100 düsünce gücü adlı kitabı seneler önce okumustum sır ile arasında bir fark göremedim icerigi biraz degistirilmis.

Slm Dün Aldim Ve Hmn Okumaya Başladim.çok Iddali Sanki Hayatin Akişini Değiştirecekmiş Gibi Bir Havasi Var .bakalim Neler Olacak Merakla Okuyorum

Back