• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rhonda Byrne-The Secret

• Konu Sahibi Konu Sahibi siluet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beğenmedim. sürekli bak bunlar yaptı sende yap diye gaza getirmeye çalışıyor.. olmuyyo böyle bana fikir vermen lazım harekete geçirmen lazım. iyi bi çevirinin olması lazım. hoş ferraririsini satan bilge ve sen ölünce kim ağlar ı da sevmemiştim ama ben beğenmedim. fkaydirigubbakcemile3 kişisel gelişim kitaplarından Jack Ensign Addington ın % 100 düşünce gücünü sevmiştim.

bn okudum ve gayet güzel bi kitap hala okumayan varsa öneririm:)

bu kitabı bir türlü alıp okuyamadım ama çok merak ediyorum en kısa zamanda alıcam

Yeni okudum.Evet doğru bir çekim yasası var.Bizde bu çekime aitiz.
Ne düşünürseniz onu çekersiniz.Olumlu olun,pozitif yaşayın....................................

5. Sayfasından sonra dayanamayıp okumayı bıraktım.

Okuyun tavsiye ederim fakat ben beğenmedim.İnsana kaldıramayacağı sorumluluklar yüklüyo.Ne yani bugüne kadar başıma gelen her kötü şeyi ben mi yaptım kendime?Hayır! kader ve kaza olgusu hiç yok. bu da inancıma ve bana oldukça ters.

kesinlikle katılıyorum

okudum son 10 sayfam kaldi biraktim, belirli bir yere kadar pozitif dusun pozitif dusun diyorum bir kaç gun sonra sevindirik gibi birsey oldum... okudum dogru olup olmadigini tartisamam sonucta olumlu dusun diyor bu guzel birsey ama herseyin gobeginde gosteriyor tanrisallastiriyo o kisma katilmiyor!!! dinde kendinizle çelistiginiz ara ara supheye dustugunuz oluyorsa kesinlikle okumayin... insani kolayca kandirmaya egilimli bir kitap... ben acikcasi tavsiye etmiyorum... okudugumada pisman oldum zaten!!!

Back