yarin nisanim var ve bugum bohcayi getirdiler ama bu ne rezalet icinde.ne bi yazma ne bi patik ne bi lif hic bisey yok 1 takim sutyen bi gecelik 1 sabahlik igrenc bi terlik 2tane havlu bi kactane makyaj malzemeso ve parfum bide tarak takimi ben aileme rezil oldum etrafa cok uzuldum ya
Böyle şeylere takilmamak lazım dicem ama madem bi bohca yapyolar olması gereken neyse öyle yapsalarmis Para sikintisindanda olabilir ama öyleysede konuşulur iki tarafta yapmaz yanlış anlama ama istenmeyen gelin fln mısın
Bıhçada lif , yazma mı kaldı ? Ne güzel hazırlamışlar işte. Bohça adeti olsa da olur olmasa da ? Buna takılıp rezil olduğunuzu duşuyorsanız işiniz zor olur bundan sonra ki yolumuzda.
Hiç takılacak bir durum yok ortada.
Tahmince şimdiye kadar çoktan söylenip durmuşsunuzdur.
yarin nisanim var ve bugum bohcayi getirdiler ama bu ne rezalet icinde.ne bi yazma ne bi patik ne bi lif hic bisey yok 1 takim sutyen bi gecelik 1 sabahlik igrenc bi terlik 2tane havlu bi kactane makyaj malzemeso ve parfum bide tarak takimi ben aileme rezil oldum etrafa cok uzuldum ya
Canım öncelikle hayırlı olsun, benimde 29 Kasım'da Nisan'ım vardı , ayrı sehirlerdeyiz , ablası sordu bana ben aileye istemdim, sadece bana bende nişanlıma yapayım dedim , bohçayı getirdiler cok az .. Maddi durumları da iyi , gecelik, iç çamaşırı , 2 çorap , terlik, makyaj çantası , allik , rimel , eyeliner, far, havlu 1 tane , ve parfüm bu kadar 2 ayrı midye seklinde kaplara koymuşlar hepsini de bavulla getirmişler , cok azdı.. Ocak sonunda da biz nişanlımın bohçasını götüreceğiz , onları uyandırmak icin tam detaylı yapicam , onlar utansın diye..
etraftakiler ne der diye düşünüyorsan, içine birkaç başörtüsü, lif, havlu sen ekle onları göster bence.
bunlar büyütülecek eksiklikler değil. maddi durumu olmayabilir, konulması gerektiğini bilmiyor olabilir.
evlilik zamanı ne alışverişler yapılacak, bir ton para harcanacak zaten. gerçekten gerekli şeylere harcamanızı öneririm paranızı. bohça dediğin insanlara gösterilip, sonra baza içine kaldırılan orada kalan şeyler çünkü.