en son bu ikiliyi aldım inglottan ve çok memnunum paraben içermiyor üstelik kaliteli ve kalıcı renk skalası olağanüstü inglot favori markamdır artık
Eki Görüntüle 229653 Eki Görüntüle 229654
resimler alıntıdır..
Güle güle kullan bende far paleti yapmayı düşünüyordum inglot veya mac :)))))
ya bence inglot far paleti istiyorum duraline ile o farların duruşu aman yarabbi aşk aşk aşk yaniÇok güzel oluyorlar okadar çok renk varki karar veremiyor insan
güle güle kullan şu kapatıcı paleti süper bişi yaa bende istiom hepsi birarada öleee :)
Güle güle kullan canım özlettin kendini yahuuu :)En son Estee Lauder Sumptuous Mascara aldım, tartışmasız şimdiye kadar kullandığım en muhteşem mascara, herkese tavsiye ederim
ondan son bitane kalmıştı makyaj bloglarında görüodum kalmıodu alamıodum en son yakaladım ama
Güle güle kullan canım özlettin kendini yahuuu :)
güle güle kullan canım resim biraz daha büyük olsaydı da herşeyi seçebilseydik süper olurdu :)))kocaman the bosy shop ve watsons alışverişim :)
Eki Görüntüle 241378
body shop ananya vücut spreylerinde bi alana bi bedava vardı enfes kokuyor çok tatlıııı
tea tree yağda tek tük arada çıkan sivilceleri kurutmak için :)
Alix avien Kapatıcıyı Buradan yazgül hanım önerdi sağolsun..Ve Alix avien patlıcan moru rujummmaşık oldum resmen çok güzel ve koyu bi renk
Pastelin renkli rimellerini bugün denedim aşık odlum resmen benim gibi kirpiksizde bile farkediliyorlar çok güzeller
Diğerleride saç spreyi deo ıvır zıvır merak eden olursa açıklarım onlarıda :)
Canım, ben de özledim, ama işlerim pek yoğun evde rahat rahat takılıp alışveriş yaptığım zamanalrı özledim:) Bir de yeni heyecanlar içindeyiz, ama gerçekten memnun olduğum şeyleri tavsiye için mutlaka yazarım:)
ayyyyy çok sevindim canım allah analı babali büyütsün sağ salim inşallah :)))) arada beklerim :)
güle güle kullan canım resim biraz daha büyük olsaydı da herşeyi seçebilseydik süper olurdu :)))
)
antalyada rossman ürünlerini nerden bulabilirim
antalyada rossman ürünlerini nerden bulabilirim
olurrrr
Sağol canım, darısı istemeye başladığınızda sizin de başınıza:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?