Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
katrecim yeni macınız hayırlısı olsun şerefine bişiler almak lazım tabe orda bir güzel denersin kapatıcıları denemeden anlaşılmıyor malesef mac ın bi tane kapatıcısı için çok iyi diye yorumlar okudum ama ne hatırlamıom paint pot gibi kutuda araştırayım bulursam yazarım :)MAC severlere müjde İstanbul'a bir MAC mağazası daha açılıyor.
Demin marmara forum avm'nin sitesinde hangi mağazalar var diye bakınırken MAC'in de olduğunu gördüm.
Ee artık açılış şerefine bende bi gidip bakınır ve belkide birşeyler alırım.
Bu arada MAC'in gözaltı kapatıcılarından hangisini önerirsiniz yani göz altlarım baya mor şu anda loreal'in stik kapatıcısını kullanıyorum memnun sayılırım.
Bi dolu markanın kapatıcısını denedim ama istediğimi hala bulamadım.
Likit kapatıcılar hep kalıntı yaptı genelde stiklerden memnunum normalde çok makyaj yapan biri değilim fondöten falan ayda yılda bir kullanırım pudra hiç kullanmam sadece gözaltı kapatıcısı kullanıyorum.
Ve bu yüzden kullandığım kapatıcının kötü durmamasını istiyorum yani doğal dursun ama güzelde kapatsın off ya ne çok şey istiyorum.
Magrenta'cım Allah tamamına erdirsin sağ salim düğününüz olsun inşallah bunlar tatlı telaşeler Allah kolaylık versin.
günaydın hatunlar
magrentam hayırlı olsun ama dikkat et maliye kepçeyle geri alıyor kazanılanı
blogta stok yaptığım ürünleri elden çıkarayım dedim
maliye satıştan vergi ödemeyenlere ceza kesiyor dediler takasa çevirdm
haberin olsun canım
pff benimkileride satalım kullanıcakmış gibi 11 tane smashbox fond. primer aldım
loccatineye gidicem yarın tonik+shea yüz peelingi almayı düşünüyorum
ucuzdu tabiki balım sevilde 90 TL 30 ml
ben 15 ml. 10 usd+ ship. ödedim 20-25 TL ye falan geldi
bende deli gibi aldım :))))))))))
gg kar alıyo bide gg maliye gözetiminde, başı yanan çok oldu
dükkan açmadan google dan araştır balım
bugün gidiyorum loc. bakalım fikrimi değiştirmezsem onları alcam ama shea peeling ten pek emin deilim yumuşatıyomuş falan diye yorumlar okudum sadece nemlendiriyosa gereksiz olur zaten kremim var
gg den satış yaptım. vergiyi kesip senin adına devlete ödüyor. sorun yaşamazsınız o yüzden.
Miniğim naber yaa görüşemiyoruzzz artık :)))
bende mp3 çalar sattım evet kesintisi var ordan ama :)))) araştırmadım hiç :)
iyiyim kuzum. sıkıcı bi hayata devam ediyoruz işte.
makkaj yapmıyom malzeme almıyom duruldum.
vergi açılışı olmayanlar satış yapıyor,gg aracı oluyor ve adına vergiyi devlete ödüyor. gider pusulası gibi bişe.
bende satcak bişe yok o yüzden ilgilenmiyom.
bilgisayar,cep telefonu,laptop sattım orda.
iyide oldu onla bunla muhattap olacağıma sattım gitti
magrentam msn de fotonuzu gördüm
nişan oldu sanırım?
Allah tamamını erdirsin inş
saol canım benim teşekkür ederim :)))) nişanı yaptık 2 ay sonrada nikahımız var darısı başına inşallah ama sana daha erken :))) biraz daha takıl