sahte olduklarını düşünmüyorum
hepsi orjinal kutularında geliyorlar
gazetelerin köşe yazılarında bile çıktı çilek ürünleri sahte değil diye
o yüzden güveniyorum
hem neden sahte olsun ki? sadece gümrük ve kargo ücreti olmadığından uyguna geliyor
burdan bi ark yorum yazmıştı aynı parfüm kendisi çilekten almış teyzesi ta dan almış farkı gördüm diyordu
günaydın kontesim nabeeeeer :) çileği sildir süpürdün haaaaagünaydınnnnnnnnnnn:92:
burdan bi ark yorum yazmıştı aynı parfüm kendisi çilekten almış teyzesi ta dan almış farkı gördüm diyordu
magrentam sorma
çok feci battım
iyiyim nolsun,okula gidip geliyorum işte...
senden naber?çeyiz ne alemde
sen batmaya razısın kontesim napıosun bu kadar yahuuu :)))
benim çeyiz iyi ne olsun ufaktan büyükten almaya devam ediyoruzz :)
yok almıcam artık yaa
fenalık geldi
sonu yok yani bu işin
yazın aldığım tbs yüz kremi bitti geçenlerdehehe eh gelmesi lazım bencede :) o kadar şeyi kullan bitsinde öle al
eferim kontesim :)))) böle devam et bakem :))))))yazın aldığım tbs yüz kremi bitti geçenlerde
inanır mısın ilk defa bi şeyin dibini gördüm
sahte değil çilek ürünleri
magrentamın dediği gibi geçerlilik süreleriyle alakalı fiyatlar düşebiliyor epey
ama parfüm konusunda kesinlikle bi arıza var
birincisi ordaki parfümlerin yogunlugu edt ki ben edp den baska almıyorum tatmin etmiyor yoksa
ikincisi esanslarında bi eksiklik yoksa son tarih mi yaklaşıyo bilmem alan arkadasımdanda duydum orcinalliği kesin ama çilek dışından aldığım aynı parfüm daha keskin ve kalıcı diye
parfümde pek tercih etmiyorum bende
uzun zamandırda bişi almıyorum gerçi kozmetik pek almıyorum artık
varsa yoksa oce
kızlar realde de indirim yoktu dün baktım da, hiç indirim yoktu hatta. unuttular biz kadınları :84:
Bu arada kadınlar gününüz kutlu olsun kızlar
kuru kuru kutlayalım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?