la roche bulabileceğimi hiç sanmıyorum
çilekte varsa anca ordan edinebilirim:26:
geçen ay bende hatırlamıyorum canım varmıydı bu ayı bekliyorum temizleyicim az kaldı kolay kolay indirime girmiyor ya azalanları stoklayım diyorum :)))
çileğe gelince makyaj seti kullanıyorsan alışveriş yap kullanmıyorsan hiç onun için boşuna alışveriş yapma :)) yapcak olanlara hediye et :)))))
Kontesim bir araştır canım olmazsa ben sana kargolarım :) memnun kaldığın ürünü kullan bence yeni arayış senin cildine göre değil :)
rendecim önce la roche'un numunesini edinmeli kontesim daha önce kullanmadı böle kulaktan dolma krem ona yaramayabilir sorun yaşamış çünkü hep :)
bu arada lattem hadi gene iyisin loccitane indirime girmiş ama %30 indirim mesajı geldi 40 değilmiydi yahuuu
seni kale alıp cevap vermioz miniğim bakPPPPP hehehehe yazılsa o kuyruğa ilk ben girerdim dermişim
lachesiscim hazır indirimdeyken bir dene istersen öyle yağlı bir his kalmıyor kullandıktan sonra hatta nemlendiriciye bile ihtiyacın oluyor ilk bende şüpheliydim yağ sonuçta diye ama şimdi çok memnunum
çilek çok pahalı canım bende bir baktım uyuz oldum çünkümbalım cosme-de.com sitesinden aldım çilek gibi kargo ücreti yok ve fiyatlar hemen hemen aynı alıcaksan oraya bak balım
balım cimrilik yapıp %30 a indirmişler şimdi bi bakıyım çilekmi avantajlı yoksam loccatinemi ona göre karar vercem palete ihtiyacım yok ama %11 indirimi kullanıyım diyorum
çünküm Loccatine mağazasına gidecek fırsatım yok
ah ah ssk bence Loccatine yazsın
şimdi hiç loccitane gidemiycem indimleri de düşmüş zaten, bendekiler bir bitsin o zaman alırım belki:)
sağol tatlım.
canım serum yazısını hatırlıyorum başkada hatılamıyorum ,kıvamı oldukça likit-akışkandı..badem tarzı bir kokusu vardı sanki yanılmıyorsam ,hafif kaygan yağlı bir yapıs ı vardı ama yüzüme sürünce o kötü hissi vermedi,birkaç blogta ismi geçince sorayım dedim canımNilim shea serumunumu kullandın? ben serumunuda çok beğenmiştim
genel olarak badem elma serisini kullanıyorum çok memnunum hem bitkisel hemde kolay kolay aynı markanın 2. kutusunu kullanmazken loccatine badem elma kreminin 3. kutusunu bitirmek üzereyim
canım serum yazısını hatırlıyorum başkada hatılamıyorum ,kıvamı oldukça likit-akışkandı..badem tarzı bir kokusu vardı sanki yanılmıyorsam ,hafif kaygan yağlı bir yapıs ı vardı ama yüzüme sürünce o kötü hissi vermedi,birkaç blogta ismi geçince sorayım dedim canım
şu 8 martta temizleme ürünü alıyım
evdekide bitmiş
hemen önerileri alim
(hanımaga minik)
süt istemiyorum.
cildim karma yağ bazlı olur mu
köpük olabiler
Zeytin Ağacı Temizleyici Köpük
çok bereketli 3 ay falan yetiyo
bu arada adım reklamcıya çıkcakValla komisyon falan almıyorum:76:
fiyatını süle nerden bulurum onu süle ..
8 martta indirime girer mi firmaya sorsana
bana kesin 9 ay gider
makyaj az yapıyomda
magazaları nirde var ki :89:
kız google Loccatine yazıp baksana sitesinden mağazalarına
minik hanım ağam
çalış accuk hep hazıra konma:76::76:
Nilim nasıl geçti kız eline numune ben istedimde vermedi hainlerkızlar hepinize merhaba
ben size loccitane yanlış yazmış olabilirim:)
bu ürünü soracaktım..elime bir numunesi geçti serum vs yazıyordu ,çok ilgilenmemiştim açıkçası ama kuru cildime iyi geldiğini hissettm sonrasında..marka ve ürünleri hakkında bilgi sahibi olanlarınzı var i sanırım lettam bahsetmiş :) beni de bilgilendirir iseniz sevinirim..
lattem sayende bende tanıştım valaa çok thank youuu yeri gelmişkenNilim shea serumunumu kullandın? ben serumunuda çok beğenmiştim
genel olarak badem elma serisini kullanıyorum çok memnunum hem bitkisel hemde kolay kolay aynı markanın 2. kutusunu kullanmazken loccatine badem elma kreminin 3. kutusunu bitirmek üzereyim
heheh 8 mart listesi hazırlayalım kızlarrrrr :)))))şu 8 martta temizleme ürünü alıyım
evdekide bitmiş
hemen önerileri alim
(hanımaga minik)
ben loccitanenin yağlı temizleyicisini kullanıommm kızlar benimde cildim hassas karma t bölgem yağlı yanaklar kuru ve hassas sorun olmuo gün içinde biraz yağlanma oluo ama sorun edecek kadar diiilsüt istemiyorum.
cildim karma yağ bazlı olur mu
köpük olabiler
heheh 2.reklamcı geldiiiiiiiii
Zeytin Ağacı Temizleyici Köpük
çok bereketli 3 ay falan yetiyo
bu arada adım reklamcıya çıkcakValla komisyon falan almıyorum:76:
miniğim sadece makyaj yağtığında diil normalde her sabah akşam kullanman lazım cildin içinfiyatını süle nerden bulurum onu süle ..
8 martta indirime girer mi firmaya sorsana
bana kesin 9 ay gider
makyaj az yapıyomda
lattem hangisi daha ucuzsa ordan al canım ki mağazasına gitmen daha uygun olur gibime geliooooopff ya bende toniğini alcam ama karar veremedim çilektenmi alsam %11 indirimim var
mağazasına gidemem ama çilekte taksit yapmıyo ya
bana yakın magazası yok
sitesinden alabiliyok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?