kızlar slmmm
geçmişi çok hızlı okudum geçtim ...
magrentam e.arden jel lıner konusunda katılıyorum ne yazık ki ,istediğim perfonması kısmende olsa alamadım ... ama bu göreceli tabii..
ben mesela koyu siyah lıner severim ve tek geçişte benim işii görebilmeli,bu ise silik ve yer yer o klan boşlukları doldurmak eziyet..kahve si ile kahve değil ,bence açık füme- siyahı ise koyu füme gibi..eski ebyadan aldığım 2 £ olan lınerimi kullanıyorum ben yine..ama yinede kullanılamayacak gibi değil ..ama çok koyu lıner sevenler düşünsün derim ..ama şu bir gerçek ki ,ei yeni alışanlar için linere gerek fırçası gerek lınerin yapısı itibari ile e.arden jel lıner ideal ..fırçasında hata yapmanız en aza indirgenmiş ,oldukça ince kayganlık hakim değil
lashesis ben dağılma yaşamadım,altına pudra geç hafiften göz kapağının öyle dene,akmaması için bakalım ...
lettam fırçanı gördüm bebeğim güle güle kullan ...
herkes güle güle kullansın aldıklarını :)
çakalım ,bencede satmaya değmez ,yüksek fiatlı aldığını hatırlıyorum canım o paleti ,zarar edersin,bence değmez faydalan derim..sonuçta mat renklerde ise kullanıma uygun ..
ama illa elden çıkarma istersen takasa koy ve değerini karşılayacak rünler ile takas et derim