kuşum edp al ..
edp hem daha kalıcı ve daha yogun ..
edt karsı taraf alıyo kokuyu ama edp de hem sen hem karsı taraf :)
doğru diyosun kuşum , işte hediyesi olunca cezbeder gibi oluyoabatu allah seni ne etsin ilk defa böle bir parfüm
yorumu duydıum artık unutmayıs
kontesim bende kokularını bildiğim kadarıyla esteyi öneririm canım ama parfüm işi zordur
hele hiç bilmediğin parfümü almak cesaret işi ben arkadaşımdan duyduğum parfümü bile zor alırım
hepside onlarda başka bende başka kokar şansına bakalım
günaydı canım :))))günaydın magrenta
,günaydın bayanlarrrr hayırlı sabahlarr
abatummmmmm bende denedin eyelineri beğendim elften daha kalıcı sürümü kolay yumuşak lakin siyah simsiyah değil kahve kahve değil resmen siyah :))) birde dikkat ettinizmi sürerken bazı yerler boş kalıo tekrar geçiyorum üzerinden :)ben bronzer allıgımı carminadan almıştım sanırım ya da golden rose
ışıltılı seriden
7,45 tl
iki yıl oldu hala kullanıyorum. ve inanın chanelmiş ıvırmış zıvırmış taş çıkarır.
tavsiye ederim şiddetle.
bide jel eyelineri bugün kullandım
süper bişimiş ..
bifacilide bu akşam denerim ..
günaydı canım :))))
abatummmmmm bende denedin eyelineri beğendim elften daha kalıcı sürümü kolay yumuşak lakin siyah simsiyah değil kahve kahve değil resmen siyah :))) birde dikkat ettinizmi sürerken bazı yerler boş kalıo tekrar geçiyorum üzerinden :)
bende je eyelineri burası sayesinde öğrendim valla meğer makyaj yapmıyormuşum daha önce :)))kalmadı bende boş :) bide ince bişiçektim zaten ..
hoş 1 yıl öncesine kadar kk öncesi yane kalem bile cekemezdim
şimdi jel eyeliner sürüyom
ben de rengini beğenmedim parlak değil, bir de bende baya akıyor ya, benim gözümde bişey durmuyor ya
dediğin gibi bende sürekli üstünden geçiyorum
canım yüzün yağlı değildi senin deme göz kapakların terliomu acep ya da sarkık mı biraz üst üste değio benim biraz ama akma yok
sarkık evet canım göz kapaklarım pek gözükmüyor, cildim de biraz yağlı ama göz kremi sürüyorum onun etkisi de olabilir belki:S
kızlarrrrr limangodan sipariş verdiğim ecotools far fırçalarım geldi yımaşacıkkkk
resim eklemeye üşendim netten alıntı yapem
tüh be ya yawww acaba c vitaminliden sonra göz kremimide burdan mı alsam dedim düşüneyim biraz daha bare yorum da yok kiyok kullanmadım canım tonik indirime girer diye bekliyodum ama kaç aydır girmiyo
kızlar slmmm
geçmişi çok hızlı okudum geçtim ...
magrentam e.arden jel lıner konusunda katılıyorum ne yazık ki ,istediğim perfonması kısmende olsa alamadım ... ama bu göreceli tabii..
ben mesela koyu siyah lıner severim ve tek geçişte benim işii görebilmeli,bu ise silik ve yer yer o klan boşlukları doldurmak eziyet..kahve si ile kahve değil ,bence açık füme- siyahı ise koyu füme gibi..eski ebyadan aldığım 2 £ olan lınerimi kullanıyorum ben yine..ama yinede kullanılamayacak gibi değil ..ama çok koyu lıner sevenler düşünsün derim ..ama şu bir gerçek ki ,ei yeni alışanlar için linere gerek fırçası gerek lınerin yapısı itibari ile e.arden jel lıner ideal ..fırçasında hata yapmanız en aza indirgenmiş ,oldukça ince kayganlık hakim değil
lashesis ben dağılma yaşamadım,altına pudra geç hafiften göz kapağının öyle dene,akmaması için bakalım ...
lettam fırçanı gördüm bebeğim güle güle kullan ...
herkes güle güle kullansın aldıklarını :)
çakalım ,bencede satmaya değmez ,yüksek fiatlı aldığını hatırlıyorum canım o paleti ,zarar edersin,bence değmez faydalan derim..sonuçta mat renklerde ise kullanıma uygun ..
ama illa elden çıkarma istersen takasa koy ve değerini karşılayacak rünler ile takas et derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?