- 20 Kasım 2010
- 276
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nilcim avatarında senin güsel gözlerini görmeye alışmıştım nerden çıktı bu gacı
yoksa senmisin bu güzel hatun
pazar akşamı dudik yarışması varrrrr herkeşler burda olsun:92::92:
çakalım sen niye cs paletini satıyorsun ,onlar harikalar kalite olarak ..hADİ bakalım hayırlısı coşucas yine desene
çakalım sitesinde 18.95 dolar şuan çok uygun aslında..ama ben bu ay çok yaptım deli alışvrişler :18:nil im canım benimkide mat olanından 88 lik sadece bir yada iki kes kullandım sanırım
ya ben far fazla kullanmıyorum yane hiç kullanmıyorum desem yeri sıkıntıdan hevesle aldım onu öyle duruyor kalitesine
dicek lafım yok ama benim göz yapım farlık değilmiş onmu anladım :):) bana birde pahalıya gelmişti o
koyduğum sayfayı arıyorum ama bir türlü bulamadım sen kaça baktın sayfasında ???
ben yaptım canım biraz geç oldu sanırım ama anca geldim :)aranızda trendyoldan alış veriş yapan var mı canlar? bişe sorcam da...
ya jackalım sordum ben sana ama görmedin sanırım bir resim ekleyiver bakem ben istiom ernk uyarsa alabilirim :)nil im canım benimkide mat olanından 88 lik sadece bir yada iki kes kullandım sanırım
ya ben far fazla kullanmıyorum yane hiç kullanmıyorum desem yeri sıkıntıdan hevesle aldım onu öyle duruyor kalitesine
dicek lafım yok ama benim göz yapım farlık değilmiş onmu anladım :):) bana birde pahalıya gelmişti o
koyduğum sayfayı arıyorum ama bir türlü bulamadım sen kaça baktın sayfasında ???
lattem gördüm ama hangisini almak lazım ki senin bir fikrin var mı?
Magrentam baz istiyodun love makeup a gelmiş hazır indirim kodu varken acil lazımsa kaçırma bence urban decay bazı kolay bulunmuyor