• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(Resimli)Allık Ürünlerimiz

Amway beautycycle pink pebble 'yi kullanıyorummm .
memnun kaldım tavsiye edebilrim :)
$indir.png

güzel soru valla keşke bilen çıksa:41:
ama sonuçta az bile olsa hepsi gözenekleri bir miktar tıkıyordur..:19:

tabikide tıkıyo ama zaten gözenekleri tıkıyo zarar veriyo diye en dandik markayı almamalıyız..en az zarar veren iyi bişey almak daha mantıklı sonuçta cildimizi de bozabilir mesela barbara bort çok iyi hem bitkisel içerikli hemde güzel duruyo..fondoteni, pudrası, allığı, ruju ve farları harika rimeli falan o kadar iyi değil ankarada olanlar için kızılayda soysal pasajında hasip parfümerinde bulabilirler bana orada önerdiler ve çok memnun kaldım fiyatları çok çok pahalı değil biraz fazla gibi geliyo ama inanın değer..:76:

normalde bady shop mineral toz allığın şeftali rengini severek kullanıyodum

$the-body-shop-natures-minerals-foundation.jpg

en son bady shopta güzel indirimler vardı bu iki allığı aldım özellikle pembe olanı çok doğal ve güzel duruyoki ben normalde esmerim kendime daha önce hiç pembe allık yakıştırmamıştım

$allik_b.jpg

bronz olandanda fazla sürersem çok esmer oluyorum:34:

$lg_bronzlastirici_top_pudra.jpg

kızlar ben esmerim ve doğal duran bir allık istiyorum .ama doğal dursun istiyorummm ne önerirsinizz

$IMAG0153.jpg $loreallll[1].jpg ilk olarak loreal true match golden peach allığı kullandım çok memnundum sarışın olduğum için rengibana çok yakışıyordu herkesin allığımın markasını ve numarasını sorduğu bi allıktır :21: sedefli yapısı da öyle abartı değil çok hoş insanın cildine hoş nemliymiş gibi çok tatlı parlak bir görüntü veriyor hayatımda denediğim en güzel allıklardan birisidir yalnız minicik bir allık anca bir iki ay yetecek kadar büyüklükte:19: ve fiyat da ona göre bi miktar tuzlu minicik bi kutusu 45 tl ye almıştım :25: ama olsun bu güzelliğe değer yine alırım işte dedim allığım da azalmıştı groseri var alışveriş yapıyordum makyaj standında indirim gördüm ne var ne yok bir göz atayım derken Golden Rose standı bu arada :1: bi Baktım benim allığın aynısının tıpkısı renk ve sedef olarak orada durmuş bana sırıtıyor :3: hayır bunu yapamam ona dedim ama onun tam 3 katı büyüklükte ve üzerindeki fiyat 6 küsür lira :46: bi denemek lazım beğenmezsem atarım Loreale dönerim hemen kaybedecek ne var ki dedim :1: aldım ve kasaya gittim o da ne kasadaindirimle o allık bana 3.5 liraya geldi :32: Eve geldim akşam dışarı çıkacağım makyağı o allıkla yaptım arkadaşıma da söledim aldım bi daha loreal bak diye aaa ii yapmışsın değişme zaten sana çok yakışıyor bu dedi :9: dedim ki işlem başarıyla sonuçlanmış aynısı yani birebir aynısı ben de hiçbi fark göremedim arkadaşıma da söledim sonra yemin ederim bi fark yok boşver bunu kullan dedi. Kullanıyorum hiçbişe olmadı cildime ki çok allerjiktir cildim :34: Kullanmak istiyenlere şiddetle tavsiyemdir şeftali tonlarında bir allık arayanlar için golden rose silky touch 6 numara süper illa pahalı olsun diyorsanız loreal true Match. Ha bi de dayanamadım krem olanını aldım daha sonra gidip yine 6 numarasının o da sedefsiz tam bi doğal görünüm için.... Mükemmel ya arkadaşlar denemek isteyenler çok bi para kaybı değil deneyin derim:4:

tatlım bende oldukca beyazım =) hafif pembe tonları ve seftalı tonlarını onerebilrim ...cnm parlak tonları seviyorsan eger kendinden simli olan allıkları tercih edebilrsin ...

resim yükleyemiyorum ama avon un top allığını tavsiye ederim kızlar :) çok hoş duruyo .

açık bugday tenliyim biraz rengim soluk gibi görünüyor gözüme . şöyle içinde hiç sim olmayan doğal görünümlü pembe ya da gül kurusu allık arıyorum yardım kızlar :)

arkadaşlar kullandıklarınızn arasında en kalıcı olanı hangisiydi.

arkadaşlar kullandıklarınızn arasında en kalıcı olanı hangisiydi.

Ben chanel,smashbox,avon,maybelyn,max factor,jane ıradale ve yves rocherdan allıklarım var.Yves Rocher allıgı sabah sürüyorum aksam geliyorum genelde de yürüyorum soguga ragmen allığım mevcut oluyor.Tabi en zararlısı da o olsa gerek cıkmadıgına göre :)

Back