- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 373
- Konu Sahibi BeyazPerim
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 330022
Eki Görüntüle 330023
bu yuvarlak içine aldıklarımın markasını ve numarasnı öğreneblr miym acaba :)
Canim ilki WET and wild marka 33581 everything under the sun. E bayler de bulunabilir.
Ikincisi ortada yuvarlak olan...Wet and wild 347 no Spotlight peach
Onun altindaki yuvarlak mozaik duran jerome Alexander diamond blusher
Ortadan sagdaki ikili allik Pysicians formula organic wear serisinden ligh bronzer/pink rose
En sonuncu Max factor 110 numara peaches
çok teşekkür ederim
simdi farkettim bazi alliklarim bitmis Eki Görüntüle 330680 Eki Görüntüle 330681
Yukaridaki 3 renk dior u hemen istek listeme attim :))) ins kullanmaya sira gelir alinca:) evet mesaji yeniliyorum simdi baktim dior un yeni serisinde yok... galiba sen alali biraz zaman olmus canim(( sanssizim!!!!
talim dior'lar yeni sezon, am turkiyede var mi bilmiyorum bak link ekliyorum iki dior icinde bakabilirsin.
bir de uc renk dior pudra+allik gibi birsey .
Dior Beauty Diorskin Shimmer Star - Neiman Marcus
Dior Beauty Doirskin Nude Sculpting Powder - Neiman Marcus
Ben Amerikadayim Macys ve Sephora ve bir kac yere baktim online goremedim linkten bakmak isterim.. E bay e bile baktim... Bu siteden alabilirim ben koyu bugday tenliyim yakisir mi acaba bazen renkler cok acik olup gozukmuyor bende!!!
ay saka gibi :)
bende ABD'deyim
canim rengi baya acik benim kullandigimin. ama farkli tonlarda geliyor diye hatirliyorum.
rıca ederım:):))))))))
max factor dışındakileri burda bulamam ki jerome Alexander diamond blusher olanı çok beğenmiştim
tatlısım loreal 102 numarası ...evet tatlım benimde dikkatımı cekti kullandıgımız tonlar aynı :1hug:
tatlım sende bu allıga bayılcaksın =)bu ay bunu almayı dusunuyorum =)
Gerçekten süper bir rengi var.Kullanıyor musun şuan nasıl kalıcı mı ?
bayıldım bunun rengine en kısa zamanda edinmeyi düşünüyorum