• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(Resimli)Allık Ürünlerimiz

Eki Görüntüle 330022
Eki Görüntüle 330023

bu yuvarlak içine aldıklarımın markasını ve numarasnı öğreneblr miym acaba :)

Canim ilki WET and wild marka 33581 everything under the sun. E bayler de bulunabilir.

Ikincisi ortada yuvarlak olan...Wet and wild 347 no Spotlight peach

Onun altindaki yuvarlak mozaik duran jerome Alexander diamond blusher

Ortadan sagdaki ikili allik Pysicians formula organic wear serisinden ligh bronzer/pink rose

En sonuncu Max factor 110 numara peaches

Canim ilki WET and wild marka 33581 everything under the sun. E bayler de bulunabilir.

Ikincisi ortada yuvarlak olan...Wet and wild 347 no Spotlight peach

Onun altindaki yuvarlak mozaik duran jerome Alexander diamond blusher

Ortadan sagdaki ikili allik Pysicians formula organic wear serisinden ligh bronzer/pink rose

En sonuncu Max factor 110 numara peaches

çok teşekkür ederim :16::16:

simdi farkettim bazi alliklarim bitmis :1: $Capture 2.jpg $Capture.jpg

Eklentiler

• $photo (2).jpg
    $photo (2).jpg
    112,4 KB · Görüntüleme: 75
  • $photo.jpg
    $photo.jpg
    117,1 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
Yukaridaki 3 renk dior u hemen istek listeme attim :))) ins kullanmaya sira gelir alinca:) evet mesaji yeniliyorum simdi baktim dior un yeni serisinde yok... galiba sen alali biraz zaman olmus canim:((( sanssizim!!!!

talim dior'lar yeni sezon, am turkiyede var mi bilmiyorum :( bak link ekliyorum iki dior icinde bakabilirsin.

bir de uc renk dior pudra+allik gibi birsey .

Dior Beauty Diorskin Shimmer Star - Neiman Marcus

Dior Beauty Doirskin Nude Sculpting Powder - Neiman Marcus

talim dior'lar yeni sezon, am turkiyede var mi bilmiyorum :( bak link ekliyorum iki dior icinde bakabilirsin.

bir de uc renk dior pudra+allik gibi birsey .

Dior Beauty Diorskin Shimmer Star - Neiman Marcus

Dior Beauty Doirskin Nude Sculpting Powder - Neiman Marcus

Ben Amerikadayim Macys ve Sephora ve bir kac yere baktim online goremedim linkten bakmak isterim.. E bay e bile baktim...:( Bu siteden alabilirim ben koyu bugday tenliyim yakisir mi acaba bazen renkler cok acik olup gozukmuyor bende!!!

Son düzenleme:
Ben Amerikadayim Macys ve Sephora ve bir kac yere baktim online goremedim linkten bakmak isterim.. E bay e bile baktim...:( Bu siteden alabilirim ben koyu bugday tenliyim yakisir mi acaba bazen renkler cok acik olup gozukmuyor bende!!!

ay saka gibi :)

bende ABD'deyim :1:

canim rengi baya acik benim kullandigimin. ama farkli tonlarda geliyor diye hatirliyorum.

ay saka gibi :)

bende ABD'deyim :1:

canim rengi baya acik benim kullandigimin. ama farkli tonlarda geliyor diye hatirliyorum.

Online almak yerine Macy's veya Jc PENNEY gibi yerlere bakayim o zaman hem tester dan deneyebilirim. Cok tsk ederim hic aklimda yoktu dior allik ama gercekten kullanisli gozukuyor. Birden fazla renkleri olan alliklari isigi yansittiklari icin cok seviyorum.

max factor dışındakileri burda bulamam ki :( jerome Alexander diamond blusher olanı çok beğenmiştim :(

oNU BENDE BULAMIYORUM ARTIK internetten almistim gormeden acikcasi arkadasinda made in Italy yaziyor. Italyan markasi sanirim. Online siparis verebiliyorsan E bay de digerlerini bulursun rahatlikla

Eki Görüntüle 334981

arkadşlar maybellineden bu allığı aldm ama hiç kalıcı değil üstelik az pigmentli belli olması için yarım saat allık sürmem gerekiyor. ama sürüncede çok hoş oluyor esmerim ben bu rengin bana çok yakıştığnı düşünüyorum. ama dediğim gibi kalıcı değil.
bu tonlarda kalıcı olan ilk fırça darbesinde renk veren allık önerileriniz varsa bekliyorum :)

bayanlar buda benim allıgım bugday tenliyim bana en iyi bu gidiyor

Eklentiler

• $Flormar 91.JPG
    $Flormar 91.JPG
    26,5 KB · Görüntüleme: 134
Back