• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(Resimli)Allık Ürünlerimiz

bunlarda benden gelsin kızlar dayanamadım paylaştım ben de :)

Mac allık koleksiyonum, resimdeki sırayla soldan sağa : modern mandarin, miss behave, blushbaby, dollymix, pink swoon, supernova, ve spaced out.

Bunların dışında allığım yok zaten, essence'den aldım son zamanlarda 2 - 3 adet, onlarda çok şirin. onları da çekip koyarım bir ara

$87044c60308b11e2adfe22000a1fbd6c_7.jpg

Alliklarim...Koleksiyonum desem yeridir.

Eki Görüntüle 439807

çok ilginç ya süpermiş ilk defa böyle bi koleksiyon görüyorum. ayakkabı, çanta düşkünlüğü biliyorum da allık çok ilginçmiş, çok hoş ama...valla ben canım sıkkın olunca ne alırsam yarıyo, yeterki bişey alıyım kendimede almam şart değil

Son düzenleme:
Bu da benim :1: yeni aldım.korkarak aldım başta çok açık göründü gözüme ben koyu tenliyim çünkü.ama çok doğal duruyo yüzde.doğal tonları seviyosanız kesinlikle maybelline öneriyorum:34:

$PhotoGrid_1364048159836.jpg

Fratboy düzenli kullandığım tek allığım. Pastel'i de yeni aldım. Çok şeker ambalajı var. Sadece ambalajı güzel değil,çok pigmentli baya güzel renk veriyo. Dikkatli uygulamak lazım heidi yanaklarıyla gezmeye gerek yok. Fotoğrafta Fratboy'un rengi pek belli olmamış gibi. Doğal duran bir rengi var zaten..:55:
$DSC_0171.JPG $DSC_0173.JPG $DSC_0177.JPG

kızlar esmerlere gidecek böle bronz allık varmı flormar ve golden rose gibi markalar dışında altın gibi parlayan hoş bir alık arıyorum

kızlar esmerlere gidecek böle bronz allık varmı flormar ve golden rose gibi markalar dışında altın gibi parlayan hoş bir alık arıyorum

Buju beim en sevdigim bronzer im Victorias secret tan. Cok guzel bronzer lari var temin edebilirsen boyle isil isil. Tavsiye edebilecegim bu var.

kızlar survivordaki fatmagül fakının kullandıgı allık hangi markada olabilir bir fikriniz varmı tam esmerlere gidecek bir renk bayıldım:D

Aranızda benim gibi aşırı beyaz olan varsa bu allıgı tavsiye ederim inanılmaz doğal bir renk veriyor.Resimi netten buldum
$IMG_0025.jpg

Son düzenleme:
Back