- Konu Sahibi BeyazPerim
fotoğraflar harika :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hafif pembe allıklara bayılıyorum
ama esmerim diye hiç denemedim
esmere pembe allık olur mu kızlar ??
ben kendime uygun allık bulamıyorumCanım aslında ben pembe allıkla esmer ten uyuşmaz diye düşünüyorum.Bir de ne kadar esmer olduğuna bağlı.Bunu makyaj konusunda uzman birine danışabilirsin.Ya da fikir belirtmek için görmem gerekir fotoğ. yükleyebilirsin.Ama sana daha çok şeftali ve bronz allık yakışır.En düşkün olduğum makyaj malzemesi allık olduğu için zevkle yardımcı olurum
ben kendime uygun allık bulamıyorum
bronz allıkları bende çok beğeniyorum ama tonunu tutturamıyorum koyu oluyor çamur gibi oluyor yüzüm.
seftalide aynı şekilde ya turuncu oluyorm ya da belli belirsiz birşey oluyor
bana yardımcı olursan çok sevinirim
istersen resimde yüklerim
Fratboy düzenli kullandığım tek allığım. Pastel'i de yeni aldım. Çok şeker ambalajı var. Sadece ambalajı güzel değil,çok pigmentli baya güzel renk veriyo. Dikkatli uygulamak lazım heidi yanaklarıyla gezmeye gerek yok. Fotoğrafta Fratboy'un rengi pek belli olmamış gibi. Doğal duran bir rengi var zaten..
Eki Görüntüle 683390 Eki Görüntüle 683392 Eki Görüntüle 683391
koleksiyonunu sürekli olarak güncelliyor musun merak ettim :44: eğer hepsi kullanılabilir durumdaysa tebrik ederim ama yıllar öncesinden alıp atmadığın bayatlamış ürünlerse boşuna yer kaplamaması gerektiğini düşünüyorum
Evet ya allık ve pudraların kullanım ömrü maksimum 2 yıl oluyor orda kaç yıllık allıklar vardır. Koleksiyon olarak hoş duruyor ama tarihi geçmiş ürünleri kullanmamak gerek bence.[/QUOT
ALLIKLAR bana ait ortalama omurleri 2-3 yil dogru ama sertlesmedikce ve kokusu yapisi degismemisse 3 yila kadar kullaniyorum .Fakat kullanirken eskileri attigim bitirmeye calistigim icin sorun olmuyor.Alkol ve suyu karistirip spreyle makyaj malzemelerime SIktIgim icin bakteri olusumunu yavaslatmis oluyorum. BIKTIGIM alliklarida cevremde dagittigim oluyor.