- Konu Sahibi BeyazPerim
hangileri daha kalıcı oluyo peki canım ya?
terakottalar daha kalıcı canım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangileri daha kalıcı oluyo peki canım ya?
terakottalar daha kalıcı canım..
çok sağol canım.. hakkını helal et...a.s.a.s.a.s.
-yves rocher 53no sedefli ve şeftali tonlarında.
-golden rose terracotta 02no
-golden rose terracotta 07no bebek pembesi süperrrr
-stila peony hem allık hem ruj hem far olarak kullanılabiliyor tipindende anlaşılacağı üzere ben severek kullanıyorum tafsiye ederim
-flormar 91 no sedefli şeftali gayet hoş
maşallah maşallah... allık kolleksiyonumu yaptın tatlım... süpersin :)
geçenlerde flormar allık aldım bende 83 numara mat şeftali... HİÇ MEMNUN DEĞİLİM. fırçayı değdirdiğim yerde ölece kalıyo dağılımı zor bayağı uğraştırıyo ... pişman oldum doğrusu bende golden rose nin allıkları güzel.. hem fiyatları uygun hemde kalıcı...
Ben flormar 91den hiç memnun kalmadım,hem kalıcı değil,hem de çok simli,çok fazla parlıyor,bence en güzeli lorealin allıkları..
ezgicim çok hoşlar en sondaki allığının marka ve nosunu yazarsan çok sevineceğim:118::119:
gulsenkayalica----canımın içi niye öyle olduki acaba fırçadanmı bendede hiç öyle olmaz bitanem ya sen bıdaha deneböleeeee kırmızı nanakların olcak
bunlarda benim allılarım
açık söylemek gerekirse bu avonun vee yüzüme renk vermiyo bi arkadaşım ezip kullanıyomuş güzel olmuş öyle bende öyle yapcam artık tek pişman oldugum allık canım