• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(Resimli)Allık Ürünlerimiz

hanımlar,lütfen resim eklemeden önce önizleme yapalım
o buton orda süs olsun diye konulmadı dimi güzellerolumunekankayizsmile
devasa resimler hiç hoş olmuyor.sayfa düzenini bozuyor.kişi baktığındanda birşey anlamıyor
lütfen sayfa yapısını bozucak resimler eklemeden önce,önizleme botununu kullanalım
keyifli paylaşımlar dilerim

Son düzenleme:
-yves rocher 53no sedefli ve şeftali tonlarında.
-golden rose terracotta 02no
-golden rose terracotta 07no bebek pembesi süperrrr:46:
-stila peony hem allık hem ruj hem far olarak kullanılabiliyor tipindende anlaşılacağı üzere ben severek kullanıyorum tafsiye ederim:17:
-flormar 91 no sedefli şeftali gayet hoş:16:

Ben flormar 91den hiç memnun kalmadım,hem kalıcı değil,hem de çok simli,çok fazla parlıyor,bence en güzeli lorealin allıkları..

-yves rocher 53no sedefli ve şeftali tonlarında.
-golden rose terracotta 02no
-golden rose terracotta 07no bebek pembesi süperrrr:46:
-stila peony hem allık hem ruj hem far olarak kullanılabiliyor tipindende anlaşılacağı üzere ben severek kullanıyorum tafsiye ederim:17:
-flormar 91 no sedefli şeftali gayet hoş:16:

maşallah maşallah... :nazar: allık kolleksiyonumu yaptın tatlım... süpersin :)

geçenlerde flormar allık aldım bende 83 numara mat şeftali... HİÇ MEMNUN DEĞİLİM. fırçayı değdirdiğim yerde ölece kalıyo dağılımı zor bayağı uğraştırıyo ... pişman oldum doğrusu bende golden rose nin allıkları güzel.. hem fiyatları uygun hemde kalıcı...

maşallah maşallah... :nazar: allık kolleksiyonumu yaptın tatlım... süpersin :)

geçenlerde flormar allık aldım bende 83 numara mat şeftali... HİÇ MEMNUN DEĞİLİM. fırçayı değdirdiğim yerde ölece kalıyo dağılımı zor bayağı uğraştırıyo ... pişman oldum doğrusu bende golden rose nin allıkları güzel.. hem fiyatları uygun hemde kalıcı...

aaa niye öyle oldu ki?
şu ana kadar kullandığım flormarın hiçbir allığı öyle değil..
o üründe mi sorun var acaba ? almadan önce testerını denedin mi?

gulsenkayalica----canımın içi niye öyle olduki acaba fırçadanmı bendede hiç öyle olmaz bitanem ya sen bıdaha dene:39:böleeeee kırmızı nanakların olcak:39::17:

bunlarda benim allılarım

Eklentiler

• $ABCD0003.jpg
    $ABCD0003.jpg
    22,2 KB · Görüntüleme: 107
  • $ABCD0004.jpg
    $ABCD0004.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 105
  • $ABCD0005.jpg
    $ABCD0005.jpg
    20,6 KB · Görüntüleme: 107
  • $ABCD0006.jpg
    $ABCD0006.jpg
    23,3 KB · Görüntüleme: 115
  • $ABCD0007.jpg
    $ABCD0007.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 96

baştan başlıyorum
en baştaki sephora
onun arkasındaki pembe allık golden rose
onun yanındaki loreal mineralli allık
onun altındaki şeftalimsi allık carmina
onun yanındaki ambalajı beyaz olan tam şeftali rengi allık flormar
kapağı açık olan toz şeklinde olan mineralli allık.body shop
flormarın arkasındaki kapaklı allık maybelline krem allık,onun altındaki yine body shop
ve simli bronz allık ise golden rose:6:

numaralandırmaya üşendim valla kızlar:)

Son düzenleme:
cam0080.jpg

En sevdiğim allığım Lancome.Işıltılı,canlı,açık pembe bir rengi var.Beyaz tenlilere çok yakışıyor.:89:

gulsenkayalica----canımın içi niye öyle olduki acaba fırçadanmı bendede hiç öyle olmaz bitanem ya sen bıdaha dene:39:böleeeee kırmızı nanakların olcak:39::17:

canım benim.. sağol. testırınıda denedim almadan önce ama ..bunlaraın son kullanma tarihimi varki acaba.. benimki geçmiş gibi :52: elimle falan dağıtıyorum vallahi. çok kullanmam zaten kalır öylece başka şeftali flormar olmayan önerin varsa bekliyorum. :54::54::54:

açık söylemek gerekirse bu avonun vee yüzüme renk vermiyo bi arkadaşım ezip kullanıyomuş güzel olmuş öyle bende öyle yapcam artık tek pişman oldugum allık canım

Back