• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(Resimli)Allık Ürünlerimiz

baştan başlıyorum
en baştaki sephora
onun arkasındaki pembe allık golden rose
onun yanındaki loreal mineralli allık
onun altındaki şeftalimsi allık carmina
onun yanındaki ambalajı beyaz olan tam şeftali rengi allık flormar
kapağı açık olan toz şeklinde olan mineralli allık.body shop
flormarın arkasındaki kapaklı allık maybelline krem allık,onun altındaki yine body shop
ve simli bronz allık ise golden rose:6:

numaralandırmaya üşendim valla kızlar:)

canım afedersin ama golden rose allığının nosunu öğrenebilirmiyim?? :)

coastal scents allık paletim

100_1233.JPG

ayrıntıları blogumda yazıor.

merhabaaaa

maybelline allıklar hakkında düşünceleriniz neler normal allıkları ve köpük allığı için ne dersiniz? :26: almayı düşünüyorum da kullananlara bir danışayım dedim.. :46:

ben maybelline allık kullanmıştım, istediğin gibi renk vermiyor, flormar bile çok daha güzel bence. tavsiye etmem yani

Flormar aldım evde pastel ve golden rose vardı flormar hepsinden güzel acayip yoğun pigmentli ve renk veriyor hem de diğerlerinden daha ucuzdu sanırsam.

bn şeftali tonu allık aldım beyu die bir alman markası satan kişi bu markanın organik içerikli olduğunu söylediği için aldım hatta göz kalemini de aldm ve ikisi de beklediğimden çok çok daha iyi çıktı çok memnunum

1 cisi flormar pembe tonu
2.şeftali ve bronz
3.şeftali renginde
esmerim ondan şeftali ve pembe tonları daha yakışıyor bronz genelde daha esmer gösteriyor arada kulanıyorum yinede:)öyle çok allıgım yok bunlar bana 1 sene yeter:)

1 cisi flormar pembe tonu
2.şeftali ve bronz
3.şeftali renginde
esmerim ondan şeftali ve pembe tonları daha yakışıyor bronz genelde daha esmer gösteriyor arada kulanıyorum yinede:)öyle çok allıgım yok bunlar bana 1 sene yeter:)

benim pembişim soldaki iki tonu var teyzem birini kestirdi gözüne vermedim walla :) flormarın tavsiye ederim..

ben daha önce pastel kullanıyordum en son flormarın yeni çıkan şu allığından aldım ve memnunum.Hem fiyatıda gayet uygun:31:

S5002550.JPG

$IMG0267A.jpg

dayanamadim bende ekledm kizlar sadece o palettekinin markasini bilmiyorum annem fransadan getirmisti ama cok guzeldi. resim kalitesi ancak bu kadar oldu :43:

ya ben mürdüm rengi allık arıyorum, fiyatı çok uçuk olmayan... şöyle gece makyajına kullanabileceğim koyu pembe, mürdüm işte :) var mı öneriniz ?

maalesef şu an fotoğraf ekleyemiyorum, evde değilim ama geçen gün innovadan innoblush 19 aldım ve sonunda aradığım hafif parlak şeftali tonundaki allığı buldum.

Back