• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(Resimli)Allık Ürünlerimiz

allıkları neye göre seçiyoruz banada yardımcı olunda bende alayım canlarım :) Esmerim çok kara olmasamda açık tenlide değilim artık rengime ne deniyorsa uygun fiyatta allerji yapmıcak allık banada önerin numara ve markası ile bende alayım :)

en son the balm - frat boy aldım
nefis...
gratiste yuzde 50 indirimde yakaladım
tavsiye ederim :)

$the+balm+frat+boy+blush+swatch.jpg

Son zamanlarda bu allığı beğeniyorum. Doğal ve kalıcı durdu bende. Küçük dikdörtgenler simli ,büyük kare mat.Renk şeftali.Clarins 'Blush Prodige'

$blush.png

koleksiyonunu sürekli olarak güncelliyor musun merak ettim :44: eğer hepsi kullanılabilir durumdaysa tebrik ederim :46: ama yıllar öncesinden alıp atmadığın bayatlamış ürünlerse boşuna yer kaplamaması gerektiğini düşünüyorum

Tabi guncelliyorum.Kokusu degisenleri, surumu zor olanlari eskimis oluyor bazen hatirliyorum bazen supheli hatirlamadiklarimi yapilarindan takip edip dogruuuu cope.

tam bir kolleksiyoncu olmuşsun 100 e yakın allık vardır orada.Peki en güzeli ,kalıcısı sana yakışanı hangisi ?
105 tane var su anda... Benim en sevdigim Stilla lilium'u cok begeniyorum. Guzel bir pembe-natural rengi var .Oyle cart pembe degil canli bir pembe de degil. Ayrica bu allik krem yapida hem dudaga ruj olarak surulebiliyor hemde yanaga uygulanabiliyor. Cok islevli alliklari cok seviyorum!

Saka mi bu ? Cok sasirdim...

Maalesef gercek alliga takintili bir insan duruyor karsinda her moralim cozuk oldugunda veya sinirliysem gider allik alirim. Ehh bayagi canim SIKILMIS demekki.. terapi gibi geliyor bana ... Baska birsey almam ama ayakkabi, kiyafet, canta,aksesuar almadan da yasarim:D

105 tane var su anda... Benim en sevdigim Stilla lilium'u cok begeniyorum. Guzel bir pembe-natural rengi var .Oyle cart pembe degil canli bir pembe de degil. Ayrica bu allik krem yapida hem dudaga ruj olarak surulebiliyor hemde yanaga uygulanabiliyor. Cok islevli alliklari cok seviyorum!

Stillanın şeftalimsi bir ruju var bende.Sürümü zor ama renk güzel.Kalıcılık fena değil.Ama ben bu ruju nereden buldum da aldım hatırlamıyorum.Stilla ürünleri nerede satılıyor? lilium allığa ben de bir bakayım.Ne de olsa karşımda allık profösörü var .Tavsiyelerinden yararlanalım.Yanlış bir şey yapmayalım ;)
Bu arada ben de allıkları saydım 4 çıktı :/

Stillanın şeftalimsi bir ruju var bende.Sürümü zor ama renk güzel.Kalıcılık fena değil.Ama ben bu ruju nereden buldum da aldım hatırlamıyorum.Stilla ürünleri nerede satılıyor? lilium allığa ben de bir bakayım.Ne de olsa karşımda allık profösörü var .Tavsiyelerinden yararlanalım.Yanlış bir şey yapmayalım ;)
Bu arada ben de allıkları saydım 4 çıktı :/

Sephora da bulabilirsin canim.Orada satiliyor. Baska renkleride var bende almayi dusunuyorum fakat once bir kac allik bitireyim diyorum:D

Back