Ren Geyiği

gezmende hic bitmiyor:KK19: hava nasıl orda? ben donuyorum:18:

Evet ya bizim büro çarşının ortasında büro işlerini halletmeye diye bi çıkıyorum alışverişimi de yapıyorum benimki buralardaysa çayımızı kahvemizi de içiyoruz ohh :21: Bizim burası o kadar soğuk değil ya 13 derece gösteriyo. Hele içerisi acayip sıcak kombi 70'de yanıyo piştim. Bizim patron çok üşür.

Evet ya bizim büro çarşının ortasında büro işlerini halletmeye diye bi çıkıyorum alışverişimi de yapıyorum benimki buralardaysa çayımızı kahvemizi de içiyoruz ohh :21: Bizim burası o kadar soğuk değil ya 13 derece gösteriyo. Hele içerisi acayip sıcak kombi 70'de yanıyo piştim. Bizim patron çok üşür.

senden iyisi yok:KK23: patron bey, duy duy.. carsılarda elek satıyor senin eleman:KK53:

Bizim sektörde hızlı yazmak çok önemli pratik yapıyorum ben:KK53: Sen sanki benden farklısın :KK9:

kızııım ben her zmn demiyor muyum boş işler müdürüyüm diye:KK52:
patron çakmasın diye ekran klavyesinden yazıyorum:KK52:

aman keyfinize bakın kızlar yaaa sanki yığınla işiniz varda sizmi yapmıyorsunuz demekki yapcak fazla iş yok sizde burda takılıyorsunuz değilmi ama:KK9::KK9::KK9:

aman keyfinize bakın kızlar yaaa sanki yığınla işiniz varda sizmi yapmıyorsunuz demekki yapcak fazla iş yok sizde burda takılıyorsunuz değilmi ama:KK9::KK9::KK9:

cok tatlısn he beste tam bı kadının duymak ıstedıgı seyı soledın he :)

Aynen öyle tatlım. Burda takılmak süper ama iş olmadan da gün geçmiyo sanki. İşler yoğun olunca nasıl akşam oluyo anlamıyorum bile

1.5 yıl oldu canım bebıs yok ama istiyoruz su aralar canım insllah allah her isteyne werir:) tanıstımada cook memnun oldum cnm

İnş en yakın zmnda hayırlısıyla kucağına alırsın tatlım. Çalışıyor musun? Ne çok soru sordum dimi:KK1:Bu arada bende çok memnun oldum

İnş en yakın zmnda hayırlısıyla kucağına alırsın tatlım. Çalışıyor musun? Ne çok soru sordum dimi:KK1:Bu arada bende çok memnun oldum

yok calısmıyorum canım evlenınce bıraktım tabıkı sorcaksın cnm arkads olmamız ıcın tanısmamız lazım sen calısıyormusun :)

Evet ben çalışıyorum:KK14: Evlenince bende evimin hanımı olmak istiyorum yaa:KK14::KK1:

en guzeli canım ev ısı ve calısmak cok zor oluyor bıde bebısın olursa hıc calısamasın :) senın evlılı yada nısanlılık var mı ufukta:)

X