bu konuyu görünce içim pır pır oluyor :) bende uyumlanmak istiyorum ama öğrenciyim ve ücret konusunda sıkıntılıyım malumyani şu an benim için zor gözüküyor ne kadar çok istesem de.. ayrıca hamileyken yapılan uyumlamanın bebeği de etkiliyor olması mükemmel bir şey :) sanırım hamileliğime bırakıcam, ama bırakmakta istemiyorum kafam karıştı :s ben bu işe bulaşacağım ondan eminim de bebeğimin de bu özelliğe sahip olarak doğacak olması benim gözlerimi parlattı deyim yerindeyse :) izmirde olmam da avantaj aslında ama napsam ki ben
izmir ve turgay hoca orada.çok şanslısın.arayıp turgay hocayla görüşmeni tavsiye ederim canım.o sana yol gösterecektir:)
bir görüşeyim bakalım ya dediğin gibi talin :)
turgay hoca bir tanedir.bu işi para kazanmak için yapmayan gerçekten yürekten yapan biridir.ona düşüncelerini anlatırsan sana yol gösterir.ismimi verirsen sana daha da yardımcı olur belki:)
reiki de paraylaymışşşşşş
parası olmayana pozitif enerji bile vermiyorlar
reiki de paraylaymışşşşşş
parası olmayana pozitif enerji bile vermiyorlar
Merhaba arkadaşlar ben de Reikiye uyumlanmak istiyordum ancak Turgay beyin temmuz ayı seminer programını kaçırmışımŞuan o kadar çok ihtiyacım var ki arınmaya her anlamda talin, kılıçbalığı sizden rica etsem bana enerji gönderebilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar ben de Reikiye uyumlanmak istiyordum ancak Turgay beyin temmuz ayı seminer programını kaçırmışımŞuan o kadar çok ihtiyacım var ki arınmaya her anlamda talin, kılıçbalığı sizden rica etsem bana enerji gönderebilir misiniz?
Evolin,Talin desteğiniz için çok teşekkür ederim.Benim üyelere mesaj gönderme hakkım yok şuan maalesef-100 mesaj olmadığı için- eğer sizin var ise mail adreslerinizi gönderebilirseniz özelden bilgilerimi göndereyim şuan enerjilerinize çok ihtiyacım var
Evolin,talin moderatörlere gönderdiğim mesajlarıma cevap gelmedi sanırım onlarada mesajlarım gitmiyor profil bilgilerime msn adresimi yazdım mümkünse oraya mail atsanız ve ben de size kişisel bilgilerimi göndersem şuan çok önemli bir atama dönemindeyim yardımınıza çok ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?