• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reiki-1 e uyumlandm =))

merhaba,
ben bana denilenleri yaptım fakat reiki 1 e nasıl insiye olabilirim. bu konu hakkında hiçbir şey bilmiyorum. bu konuyla ilgilenen kimse yok çevremde. tanışmamı önerebileceğiniz birileri var mı?

Çağrı Dindar ismini bi araştırmanızı tavsiye ederim. enerji çalışmaları konusunda oldukça başarılı buluyorum kendisini

Mrb arkadaşlar ben yeni iye oldum.bu reiki yi çok merak ettim.bu aralar sıkıntılarım ve korkularım var beni rahalatabilir mi?cevaplarınızı bekliyorum

Mrb arkadaşlar ben yeni iye oldum.bu reiki yi çok merak ettim.bu aralar sıkıntılarım ve korkularım var beni rahalatabilir mi?cevaplarınızı bekliyorum

arkadaşım ben size de çağrı beyle bir görüşmenizi tavsiye ederim, ruhsal rahatsızlıklarda da baya etkili. ben seans ardından çok değişik bir haldeydim,çekingenliklerimden ve korkularımdan kurtuldum. bütçenizi bilemiyorum ama seans ücretleri gayet uygundu benim seans aldığım zaman(geçen sene)

ben reiki 1 inisiasyonu almak istiyorum ,istanbulda önerebileceğiniz biri varmı? tavsiyelenirinizi bekliyorum çok teşekkür ederim...

Gerçekten de zamanının gelmesini beklemek gerekiyormuş....Aylar önce yerini çok iyi bildiğim bir master bulmuştum ama nedense canım istemedi gitmeyi,tedirgin oldum.Geçen gün başka bir masterden Reiki 1 eğitimimi aldım ve uyumlandım.Onun tabiriyle 21 günlük ödevlerime de başladım :) forumda yazılı yan etkiler herkese olacak diye bir şey yok.mesela ben arınma ve dengelenme çalımalarımda olumsuz hiçbirşey hissetmiyorum sadece çok uykum geliyor.Umarım uyumlamam bana ve genele hayırlı olur...

merhaba arkadaşlar.usui reiki 1 e insiye oldum 5 gün önce.o kadar mutluyum ki anlatamam.çakra dengelemelerimi yaparken filan birçok deneyim yaşıyorum....eğer aranızda reiki deneyimleri yaşayıp paylaşmak isteyenler olursa lütfen yazın...önümdeki 21 günlük süreci ve arınma dönemimi çok merak ediyorum doğrusu
sevgiyle kalına.s.

Talin reiki 2 yi aldın mı? uzaktan bi enerji göndersen valla çok bunaldım bu aralar :30:

Merhaba;
Reiki masterlarını araştırıyorum bir süredir.
İsmail Bülbül çıkıyor internette karşıma devamlı ama sitesindeki kaynaşma fotoğraflarına bakınca, pek hoşuma gitmedi. Tekneler tutulmuş, bir sürü takmış takıştırmış bayanla samimi pozlar. Bilemiyorum, alçakgönüllülükle bağdaşmayan gereksiz ve reklam kokan görüntüler geldi bana. Hiçbirşey göründüğü gibi de olmayabilir tabii ama bilemiyorum pek için istemedi. Petek kitamura'ya ulaşmaya çalıştım, ama mailime cevap gelmedi. Turgay bey İzmir'de olmasa ona gideceğim ama küçük çocuğum olduğundan gitmem mümkün değil İzmir'e. 10-11 kasım'da istanbul'da reiki 1 eğitimi alabileceğim bir merkez var mı önerebileceğiniz? Bir ameliyatım için en doğru doktoru buradan bulmuştum yorumlara baka, şimdi de en doğru kişiye beni yönlendireceğinize eminim. Bekliyorum arkadaşlar...
Sevgilerimle.

Merhaba;
Reiki masterlarını araştırıyorum bir süredir.
İsmail Bülbül çıkıyor internette karşıma devamlı ama sitesindeki kaynaşma fotoğraflarına bakınca, pek hoşuma gitmedi. Tekneler tutulmuş, bir sürü takmış takıştırmış bayanla samimi pozlar. Bilemiyorum, alçakgönüllülükle bağdaşmayan gereksiz ve reklam kokan görüntüler geldi bana. Hiçbirşey göründüğü gibi de olmayabilir tabii ama bilemiyorum pek için istemedi. Petek kitamura'ya ulaşmaya çalıştım, ama mailime cevap gelmedi. Turgay bey İzmir'de olmasa ona gideceğim ama küçük çocuğum olduğundan gitmem mümkün değil İzmir'e. 10-11 kasım'da istanbul'da reiki 1 eğitimi alabileceğim bir merkez var mı önerebileceğiniz? Bir ameliyatım için en doğru doktoru buradan bulmuştum yorumlara baka, şimdi de en doğru kişiye beni yönlendireceğinize eminim. Bekliyorum arkadaşlar...
Sevgilerimle.

merhaba be enis çelenkten uyumlama almıştım çapadaydı ama şimdi cihangire taşınmış tavsiye ederim onunda hocası berna çelik tv ye falan çıkıyo devamlı düşünürsen intte var adresi

Son zamanlarda pek kimse foruma yazı yazmamış. Noldu unutuldu gitti mi reikiler? Hadi biligleirmizi paylaşalım, ve birbirimizi gaza getirelim:))
Ne varsa biz da var:))

ben de yakın zamanda başlıcam reiki eğitimi almaya şu an eft eğitimi alıyorum ve etkisi de çok iyi ama reikiyi de çok merak ediyorum. kanser hastalıklarında bile kullanılabiliyor. Bu konuda bilgisine ve kendisine çok güvendiğim 12 yıldır bu işi yapan bir eğitmenden alıcam bu eğitimi...eğitim sonunda bilgilerimi paylaşmaya hazır olacağım inşallah...

Merhaba
Ben usui reiki 1. aşama master eğitimini aldım ve enerji temizliği ve eterik astral kalkan yerleşimi yaptırdım. İnanılmaz gerçekten. Enerji temizliği yapıldıktan sonra reiki yaparken enerji akışını, enerjinin içime dolduğunu ve yayıldığını kuvvetli bir şekilde hissettim. Grip olmuştum, normalde uzun sürer atlatmam, çok şükür hemen atlattım, bir iki günde toparlandım. Üç ay sonra ikinci aşamayı da almayı düşünüyorum. Sizin deneyimleriniz neler? Her şeyde olduğu gibi bunda da düzenli yapmak gerekiyor sanırım.

ben reiki 1 e uzaktan uyumlandım 3 yıl önce.olmadımı şimdi?ama enerjiyi hissediyorum.hiç ii bir öğrenci değilim.düzenli uygulayamıyorum kendime içimden gelmiyor

merhabalar

ben de 10 gün önce reiki 1 e inisiye oldum. ardından da bilinaltı temizliği aldım 2 seans, cumartesi günü de 3. seansımı alıcam inşallah
hergün yapılması gereken egzersizleri de yapıyorum
benim merak ettiğim bişey var. reiki 1 e uyumlandığım hafta çok çok iyi ve huzurluydum. 1 hafta kadar sonra huzursuz bi his kaplamaya başladı içimi
bu bi değişim süreci midir
benim gibi hisler yaşayan arkadaşlar var mı merak ettim

merhabalar

ben de 10 gün önce reiki 1 e inisiye oldum. ardından da bilinaltı temizliği aldım 2 seans, cumartesi günü de 3. seansımı alıcam inşallah
hergün yapılması gereken egzersizleri de yapıyorum
benim merak ettiğim bişey var. reiki 1 e uyumlandığım hafta çok çok iyi ve huzurluydum. 1 hafta kadar sonra huzursuz bi his kaplamaya başladı içimi
bu bi değişim süreci midir
benim gibi hisler yaşayan arkadaşlar var mı merak ettim

Evet bende yaşadım bu durumu. Hatta bunu reiki hocama sormuştum.
Bunu ruhsal bir detoks olarak düşün dedi.
Vücudun arındığı için kötü düşüncelerden bu huzursuzluk oluyor dedi.
Sonradan geçti gerçekten.

Evet bende yaşadım bu durumu. Hatta bunu reiki hocama sormuştum.
Bunu ruhsal bir detoks olarak düşün dedi.
Vücudun arındığı için kötü düşüncelerden bu huzursuzluk oluyor dedi.
Sonradan geçti gerçekten.

canım tuğçem çok teşekkür ederim
melek kalpli arkadaşım burda da yetiştin mi sen yardımıma :)
hafiflemeye başladım şükürler olsun ben de ruhsal olarak
cumartesi yine gidicem inşallah
hocam son bilinçaltı temizleme seansımı yapacak inşallah
çok sağol canım bütün yardımların ve gönülden desteğin için

canım tuğçem çok teşekkür ederim
melek kalpli arkadaşım burda da yetiştin mi sen yardımıma :)
hafiflemeye başladım şükürler olsun ben de ruhsal olarak
cumartesi yine gidicem inşallah
hocam son bilinçaltı temizleme seansımı yapacak inşallah
çok sağol canım bütün yardımların ve gönülden desteğin için

canım benim rica ederim. :)
Her yerde yetişirim sana ;)
Bir şey değil canım ne demek. :16::29:

merhaba arkadaşlar,

sayfaları okuyaraktan geldim bi ara heves ettim bende sonra nedense korktum biraz tırsağım ben bu gizemli olgularda her ne kadar meraktan çatlasamda :52:

ben çevrem tarafımdan farkedilebilen pozitif enerjim yüksek biriyimdir.. hislerim de kuvvetlidir..

zaten benim babaannem şifacı..ama arapça dualar okuyup öyle geçirir..

bir şeyi merak ediyorum;

pozitif enerji gönderiyorsunuz ya uzağa..

aynı şekilde bir başkasının pozitif enerjisini emebiliyormusunuz (çalıyormusunuz yani) ?

sadece gönderme yapabiliyorsunuz ,geri alma yapmıyorsunuz o zaman?

peki bu pozitif değilde negatif enerji gönderme de olabiliyormu?

mesela siz kahve içiyorsunuz ve uzaktaki kişininde kahve içmesini istiyorsunuz bunu reiki yaparak gönderdiğiniz takdirde uzaktaki kişinin canı birden kahve çekti yada durduk yere kahve kokusu aldı ve oda bir kahve yaptı kendine.. yani böyle bişey mümkün mü?

Reikiyi kötüye kullanmak bu mu oluyor yani?

bu soruları sormamın nedeni; bu kış özelleikle sanki biri enerjimi çalıyor gibi oldu.. okadar mutsuzdumki ben bu hayatta niye yaşıyorum demeye kadar geldim yani.. hatta eşime''ya sanki birisi benim pozitif enerjmi çaldı'' dedim..

böyle bişey mümkün mü acaba?

merhaba arkadaşlar,

sayfaları okuyaraktan geldim bi ara heves ettim bende sonra nedense korktum biraz tırsağım ben bu gizemli olgularda her ne kadar meraktan çatlasamda :52:

ben çevrem tarafımdan farkedilebilen pozitif enerjim yüksek biriyimdir.. hislerim de kuvvetlidir..

zaten benim babaannem şifacı..ama arapça dualar okuyup öyle geçirir..

bir şeyi merak ediyorum;

pozitif enerji gönderiyorsunuz ya uzağa..

aynı şekilde bir başkasının pozitif enerjisini emebiliyormusunuz (çalıyormusunuz yani) ?

sadece gönderme yapabiliyorsunuz ,geri alma yapmıyorsunuz o zaman?

peki bu pozitif değilde negatif enerji gönderme de olabiliyormu?

mesela siz kahve içiyorsunuz ve uzaktaki kişininde kahve içmesini istiyorsunuz bunu reiki yaparak gönderdiğiniz takdirde uzaktaki kişinin canı birden kahve çekti yada durduk yere kahve kokusu aldı ve oda bir kahve yaptı kendine.. yani böyle bişey mümkün mü?

Reikiyi kötüye kullanmak bu mu oluyor yani?

bu soruları sormamın nedeni; bu kış özelleikle sanki biri enerjimi çalıyor gibi oldu.. okadar mutsuzdumki ben bu hayatta niye yaşıyorum demeye kadar geldim yani.. hatta eşime''ya sanki birisi benim pozitif enerjmi çaldı'' dedim..

böyle bişey mümkün mü acaba?

Canım reikide enerji çalmak gibi bir durum söz konusu değil.
Uzağa sadece pozitif enerji yollıyabiliyoruz.
Olumlamalar yap. Meditasyon yap.
Sana iyi gelecektir.

Back